Muutto(siivous) edessä & 40 euron lahjakortin arvonta


Kaupallinen yhteistyö Offerillan kanssa. Kampanjan tarkoituksena oli tutustua sekä testata Offerillan laajaa palveluiden tarjontaa ja kertoa lukijoille Offerillan tarjonnasta sekä hyvistä diileistä omien kokemusten kautta.

Kai tästä voi bloginkin puolella alkaa jo puhua. Olenhan siitä sivulauseissa mm. Instagramin videoissa maininnut ja muutamia kysymyksiä asian tiimoilta jo saanut. Eli kyllä, jos kaikki natsaa niin muuttohan tässä on edessä.

offerilla ikkunanpesu

Minne? No siitä ei vielä olla ihan varmoja. Varmaa on vain se, että haluamme lähemmäs isovanhempia nyt kun kotona häärää myös taapero. Eli lapsuuden kotikulmille olisi tarkoitus palata. Vaikka sitä välimatkaa ei nytkään ole kuin sellaiset 30-40 minuuttia nopeinta autoreittiä, niin kyllä sekin on alkanut tuntua varsin pitkältä matkalta. Ainakin siinä vaiheessa kun tarharumba alkaa ja palaamme kaikki taas normaaliin työrytmiin. Normaalilla työrytmillä tarkoitan myös sitä, että herra Longfield alkaa taas painaa työmatkoja tosissaan ja on poissa reilut 100 päivää vuodessa. Samalla kun minä olen kotosalla yksin ison koiran sekä lapsen kanssa. Painaen siinä sivussa omia ihan vaativia päivätöitä täysillä – blogihommiakaan toki unohtamatta.

Okei okei, eihän tuo nyt kovin pahalta kuulosta, mutta jos tilannetta voi helpottaa, miksi sitä ei tekisi?

ruusu

En osaa yhtään kuvitella miten tarhaelämä meidän arkea taas muuttaa. Mutta sen tiedän, että mies on paljon kotoa pois, ja itsekin joudun töissä istumaan projekteista riippuen pitkääkin päivää. Silloin olisi ihana tietää, että isovanhemmat ovat lähellä ja voivat auttaa esim. Horation lenkkien sekä pojan tarhahakujen kanssa. Lisäkäsiä tulemme varmasti seuraavien vuosien aikana tarvitsemaan.

Muutto kotikonnuille tietäisi myös sitä, että isovanhempien lisäksi lähes kaikki sisarukset perheineen olisivat astetta lähempänä. Eihän sekään mikään huono juttu ole!

offerilla ikkunanpesu

Mahdollista muuttoa olemme pyöritelleet päässämme joulusta alkaen. Tuossa jokunen kuukausi sitten teimme sen osalta lopullisen päätöksen. Oma asunto laitettaisiin myyntiin ja alkaisimme tosissaan etsiä asuntoa lähempää isovanhempia.

Mahdollisesta muutosta tekee vaikean se, että rakastamme taloamme, isoa pihaa, tilavaa terassia sekä kaikkia ihmisiä joihin olemme täällä saaneet tutustua. Erityisesti isoa kasaa mammakavereita, heidän vuokseen olen jo jokusen kyyneleenkin ehtinyt tirauttaa. Ilman heitä vauvavuosi olisi ollut vielä astetta raskaampi, eikä oma pääkoppa olisi kestänyt edes viime syksyyn asti.

Mutta totuus on kuitenkin se, ettei näistäkään ihanista mammakavereista ole suuremmin apua siinä vaiheessa, kun kaikki palaavat työelämään ja lapsoset menevät päiväkoteihin sekä muihin hoitopaikkoihin. Siinä vaiheessa apua ja lisäkäsiä pitäisi saada muualta. Eikä nämä mammat katoa mihinkään, hehän ovat vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

offerilla ikkunanpesu

Lisäksi muutto olisi ihan mahtava saada ajoitettua niin, ettei pieni ihme ehtisi aloittaa ennen sitä missään hoitopaikassa, vaan voisi sitten aloittaa tarhailun suoraan uuden asunnon lähettyvillä. Tähän nyt ainakin pyritään, saa nähdä miten asiat järjestyvät.

Sillä eihän tässä vielä olla mihinkään muuttamassa. Vihreä Vihervaara pitäisi saada ensin alta pois!

En ollut edes tajunnut mikä show asunnon myymisessä on. Tai lähinnä minkä määrän siivousta jatkuvat näytöt aiheuttavat! Ostakaa nyt joku tämä talo! En jaksa enää siivota! Hah!

Vuodenikäisen pojan sekä ison _karvaisen_ koiran kanssa asunto ei kovin montaa tuntia siistinä pysy. Sotkun, hiekan, karvan, pitkin poikin olevien lelujen, pyykin sekä likaisten astioiden määrä on jo ihan tämmöisessä yhden lapsen taloudessa valtava. Kaikki on jatkuvasti sikin sokin ja lattioita pitäisi olla imuroimassa sekä kuuraamassa valehtelamatta joka päivä. Puhumattakaan pihasta sekä terassista! Sillä kyllähän kukkapenkkien, terassien sekä nurmikonkin tulisi olla siisteinä jokaisessa näytössä.

köynnösruusu

Jäätävän lämmin ja upea toukokuu paljasti myös ikkunoiden todellisen tilanteen.. Viime kesänä niitä ei raskaan vauva-ajan keskellä vain yksinkertaisesti jaksettu pestä, mutta eipä tuo paljon haitannut. Aurinko ei montaa kertaa viime kesänä meitä ilostuttanut, joten sama se oliko ikkunoita pesty vai ei.

Mutta tänä kesänä! Voi hyvä tavaton miten likaiset meidän ikkunat olivat! Erityisesti keittiön, olohuoneen sekä hoitopöydän yhteydessä olevat ikkunat. Nämä ikkunat olivat täynnä joko Horation kuolaa taikka pienen ihmeen nuolemia sekä rähmäämiä jälkiä. Niin ja keittiön ikkunat täynnä kaikenmoisia ruokaroiskeita..

offerilla ikkunanpesu

En normaalisti kirjoittele näin putkeen yhteistyöpostauksia, mutta tämä Offerillan kamppispostaus tulee ulos nyt tässä kohtaa ihan siitä syystä, että sen aikatauluttamisen kanssa oli vähän haasteita. Alunperin postauksen piti tulla ulos jo ennen meidän Vigon matkaa, mutta ensimmäinen palveluntarjoaja tuotti vähän harmaita hiuksia ja heidän kanssaan emme saaneet oikeastaan mitään sovittua. Asia saatiin kuitenkin hoidettua hienosti Offerillan kautta ja pääsimme hyödyntämään toisen palveluntarjoajan palveluita. Heidän kanssaan kaikki toimi hienosti! Isot kiitokset vielä Offerillan suuntaan, varsin pätevästi saimme kaikki ongelmat heidän avullaan hoidettua.

offerilla ikkunanpesu

Viimeksi nappasin Offerillan laajasta palvelu- ja tuotevalikoimasta lahjakortin mattojen sekä sohvan pesuun. Jo tuolloin maaliskuussa aloin haaveilla myös lahjakortista ikkunoiden pesuun, ja aivan kesäkuun alussa meille talsi kaksi nuorta miestä harjojen sekä lastojen kanssa.

Näiltä herroilta meni reippaat kaksi tuntia vihreän Vihervaaran ikkunoiden pesuun. Upeaa ja kirkasta jälkeä tekivät! Pesivät siinä sivussa myös ikkunapellit sekä kaikkien ikkunoiden ristikot – niitä meidän talossa riittää!

Tiesittekö muuten, että jo entuudestaan varsin hyvillä aleprosenteilla (50-90 prosentin luokkaa) olevista Offerillan kodinhoitopalveluista voi saada myös verotuksessa kotitalousvähennystä? Eipä paljon halvemmaksi näiden palveluiden ostaminen enää käy. Löytyyhän heidän valikoimistaan myös tarjouksia esim. ravintoloihin, elämyksiin sekä kauneushoitolapalveluihin – näiden maksuja ei valitettavasti voi törkätä verotukseen. Heh! Palveluita on kattavasti tarjolla Helsingin lähialueiden, Turun, Tampereen, Jyväskylän sekä Oulun seuduilla.

offerilla ikkunanpesu

Ei olisi kyllä meiltä käynyt vihreän Vihervaaran ikkunoiden pesu parissa tunnissa. Ei ikimaailmassa. Nyt oli kyllä jo ehkä vähän liian hyvää palvelua, ystäväni tuli meille nimittäin juuri samana päivänä kylään, ja kun sain pienen ihmeen päiväunille, joimme terassilla kahvia jätskiä syöden samalla kun nuoret herrat kuurasivat ikkunoita. Siinä sitä juoruiltiin viimeisimpiä juoruja kauniista kesäpäivästä nauttien. Joskus hoitovapaalla tuntuu tosi hyvältä olla!

Tämänkin postauksen yhteydessä olisi kiva arvonta tiedossa! Kommentoi tähän postaukseen, mikä Offerillan diileistä houkuttelisi sinua kesäloman alkaessa eniten. Yli 1300 diilin valikoimaan voit käydä tutustumassa Offerillan nettisivuilla. Kerro kaipaamasi diili minulle kommenttikentässä viimeistään torstaina 14.6.2018 ja olet mukana 40 euron lahjakortin arvonnassa, jonka voit käyttää Offerillan sivuilla mihin tahansa diiliin. Tilaamalla Offerillan uutiskirjeen, saat tuoreeltaan tiedot uusista diileistä suoraan sähköpostiisi. Arvonnan säännöt voi kurkata täältä.

Ja jos teillä olisi tarvetta vaikka nyt heti ikkunanpesulle, niin koodilla longfield10 saatte 10 % alennuksen koko Offerillan valikoimasta.

offerilla ikkunanpesu

35 Replies to “Muutto(siivous) edessä & 40 euron lahjakortin arvonta”

 1. Onnea uusiin kotiasioihin ja myyntiin! me juuri myytiin oma ja jouduin työmatkasta johtuen käyttämään siivouspalvelua että kämppä oli kunnossa ennen näyttöä 😀 siivouspalvelua käytän myös loppusiivoukseen.

  Eli ehdottomasti, jos arpaonni suosii, niin käyttäisin sen siivouspalveluun 🙂

 2. Onnea talokuvioihin! Vaikka nyt tuntuu raskaalle, niin kyllä ne asiat lutviutuvat ja jossain vaiheessa voitte taas huokaista helpotuksesta ja onnitella itseänne!

  Varmasti helpottaa, että saitte ikkunanpesijät! Yksi murhe vähemmän.

  Mua kiinnostaa eniten Offerillalta nuo ravintoladiilit ja niistä etenkin tämä hampurilaisateria: https://offerilla.com/tuote/bistro-telakka-burgerit/

 3. Onnea uuden asunnon etsintään! Täällä kolmen kissan taloudessa ja miehellä vielä kipsi jalassa, niin siivouspalvelu olisi ehdottoman kiva!

 4. Ravintoladiili Ouluun kiinnostaisi minua.

 5. Paljon onnea uuden asunnon etsintään! Mua kiinnostaisi eniten kaikki ruokadiilit, oli paljon hyviä diilejä eri ravintoloihin! 🙂

 6. MarjaKoo says: Vastaa

  Akupunktio ja kiinalainen hieronta 🙂

 7. Mari Vehniäinen says: Vastaa

  Minua kiinnostaa eniten kaikki ruokadiilit 🙂 Onnea uuden asunnon etsintään!

 8. Mä niin haluaisin siivojan! Ja ikkunanpesulla. Niitä en vaan pese itse.

 9. Kaikki kauneus ja hietontadiilit kiinnostaa eniten ja olen kuolannut magneetti ripsien diilejä jo pidemmän aikaa 🙂

 10. Intialainen päähieronta on kiinnostanut jo pitkään. Jalka- ja käsihoitokin tulisi tarpeeseen, kun talven jäljiltä ovat vieläkin kuivat.

 11. Seijahannele says: Vastaa

  Käyttäisin siivouspalveluihin 🙂

 12. Marjo Alanne says: Vastaa

  Juurikin se ikkunoiden pesu! Laskin kerran suutuspäissäni että 96 ikkunapintaa löytyy eikä niitä yksinkertaisesti pysty pesemään siististi kerralla. Koska moti hyytyy 30 ruudun jälkeen?. Apu siis tervetullut!

 13. Itseäni kiinnostaa kovasti kasvohoito/hieronta/jalkahoito. Tsemppiä myyntiin, ja toivottavasti löydätte kivan uuden kodin 🙂 Tuo teidän talo näyttää ihanalta 🙂

 14. Leena Sorjonen says: Vastaa

  Siivouspalvelut ehdottomasti!
  Ja jos Keno-voitto tms. osuisi kohdalle, ostaisin teidän ihanan kodin välittömästi – ei olisi pitkä muuttomatkakaan…??

 15. sikkuralla says: Vastaa

  Ravintoladiili tai sitten jokin jalkahoito.

 16. Hennottelava kasvohoito olisi tarpeen.

 17. Onnea asunnon myyntiin ja uuden etsintään! Lähellä asuvat isovanhemmat ovat kyllä suuri apu. Siivouspalveluihin käyttäisin lahjakortin. Vauva ja kolme pitkäkarvaista kissaa, tää on ihan loputon suo. ?

 18. Tuulispää says: Vastaa

  Keittiömestarin suositus -menu kahdelle ravintola Maharajassa houkuttelisi.

 19. Löytyi ainakin kivoja hierontadiilejä! 🙂

 20. Maria.h says: Vastaa

  Ravintoladiili =)

 21. pimassou says: Vastaa

  Miniloma Nuuksiossa houkuttelee 🙂
  https://offerilla.com/tuote/hotellinuuksio-yo-kahdelle-2/

 22. Tsemppiä muuttoon, se on aina suurempitöisempää mitä luulisi..! Offerillan tuotteista olen miettinyt jo pitkään hankkivani tuoreelle kihlatulleni virkistävän kasvohoidon 🙂

 23. Microblading ois ihan unelma!

 24. Sottapytty katselee niin suloisena ikkunan läpi, mitäpä näiden edestä ei kestäisi :D. Haluaisin kovasti maton pesun :).

 25. Onnea asuntoasioihin!
  Ravintoladiilit kiinnostavat kyllä kovasti!

 26. Pauliinaa says: Vastaa

  Onnea uuteen kotiin!

  Minua kiinnostaa erityisesti kaikki ihanat ravintoladiilit!

 27. Siivousapu olisi kyllä tarpeen!

 28. 40 euroa kelpaa kyllä!

 29. Olisipa puutarhahoitoapua saatavilla.

 30. kasvohoito 🙂

 31. Miniloma!

 32. Siivousapu olisi ruhtinaallinen lahja tämmöiselle selkäleikkauksesta toipuvalle, kun pojan rippijuhlatkin ovat kovaa vauhtia tulossa.

 33. Elise H. says: Vastaa

  Voisimme ottaa kesälomalla Tampereen reissulla jonkin ravintoladiilin, esim. Classic American Diner kiinnostaisi, koska sitä ei ole täällä kotikaupungissamme 🙂

 34. 2 yhden hinnalla ruoat/kahvit tms ja edulliset yöpymisdiilit muun muuassa. Hieronnat…. onhan noita.

 35. Microblading olisi unelma!

Vastaa