Koko perheen tinkimätön suoja aurinkoa vastaan & tuotepaketin arvonta


Molanooma, herra Longfield täällä.

Kaupallinen yhteistyö P20:n aurinkosuojatuotteiden kanssa. Kampanjan tarkoituksena oli tutustua P20:n aurinkosuojatuotteisiin koko perheen voimin Vigon matkallamme, ja kertoa meidän käyttökokemuksistamme teille lukijoille.

Vigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_Spain

Vigoon ja Espanjan auringon alle lähtiessämme yksi matkan hankalin ja ärsyttävin vaihe oli pakkaaminen. Koska päätimme ottaa Suomesta mukaan pienen ihmeen tarvitsemat ruoat sekä maidot ja vaipat, niitä kun oli kuuleman mukaan ja omienkin kokemuksiemme perusteella toisinaan hankala löytää etelä-Euroopasta – ainakaan sellaisessa muodossa mihin poika on koto-Suomessa tottunut – oli pakkaaminen lähes rakettitieteen veroista taiteilua. Piti laskea miten paljon ruoka- ja maitoannoksia pieni ihme tulisi matkalla tarvitsemaan, kuinka paljon ne tulevat painamaan, miten ne jaotellaan eri laukkuihin siten ettei yhdenkään laukun painoraja ylitä sallittua, ja vieläpä siten että jos joku laukku nyt sattuisi matkalla häviämään, olisi muissa laukuissa vielä kaikkea tarvittavaa edes jonkun verran. Ettei kävisi siten että jonkun laukun mukana vaikka häviäisi sitten kaikki maidot.

Vigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_Spain

Vaikka pakkaaminen oli siis melkoinen savotta, oli silti selvää että mukaan otetaan myös aurinkosuojat koti-Suomesta – vaikka ne sitten veisivätkin taas lisätilaa ja -painoa matkalaukuista. P20-aurinkosuojat piti nimittäin saada ehdottomasti matkalle mukaan, koska ne ovat hemmetin helppokäyttöisiä taaperon kanssa auringossa temmeltäessä, ja ei ollut varmuutta saako niitä Espanjasta käsin hommattua. Nämä möhnät antavat pitkäkestoisen, pakkausten lupausten mukaan jopa 10 tunnin suojan kerralla, joten purkkien kanssa ei tarvitse koko ajan olla häseltämässä. Riittää kun kerran tai korkeintaan pari kertaa päivässä sipaisee tavaraa pienen ihmeen ja oman itsensä iholle. P20-aurinkosuoja kestää myös vedessä käynnin rasvan levityksen jälkeen (pakkauksen mukaan voi käydä 4 kertaa 20 minuutin uintiretkellä ennen kuin rasvaa tarvitsee lisätä) joten voitiin käydä meressä ja uima-altaassa uimassakin ihan vapautuneesti, ilman pelkoa välittömästä palamisesta.

Pieni ihme ei kyllä viiltävän kylmään Atlantin valtamereen uskaltanut uimaan tulla, hänelle riitti varpaiden kastelu sekä hiekkaleikit rannan tuntumassa vaipat jalassa ja aurinkolätsä päässä. Mutta minä toki näytin urheasti mallia pojalleni ja pulahdin hyytävään veteen muina miehinä useamman kerran.

Vigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_Spain

Teimme työviikkoni jälkeen viikonloppuna retken Cies-saarille, jonka Rodasin rannan the Guardian valitsi jokunen vuosi sitten parhaaksi rannaksi koko maailmassa. Huli on luvannut kirjoitella Ciesin saarista teille jokusenkin postauksen, joten ei saarista sen enempää tässä postauksessa. Mutta siis retki sinne tehtiin, ja matkaoppaanamme kulki töiden kautta tutuksi tullut Pablo. Tosin tämä aivan Vigon vieressä asuva espanjalainen nuori herra ei ollut koskaan itse Ciesin saarilla käynyt – ovat kuulemma olleet liian lähellä.

Vigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_Spain

No Pablo kiinnostui meidän P20-möhnistä retkipäivän aikana ihan toden teolla. Kaveri sattuu olemaan hyvin herkkä palamaan – ei mikään ihan tyypillinen ilmiö etelä-eurooppalaisissa – ja tästä syystä hän on koko pienen ikänsä viettänyt aika tavalla aikaa eri aurinkosuojien kanssa lutratessa. Ciesin saarille lähtiessämme hän alkoi levittämään naamaansa jotain omaa tököttiään, ja Hulin äiti sattui juuri sillä hetkellä ottamaan meistä kuvia. Paikallinen kaveri surkutteli, että nyt ne katsoo sitten Suomessa että kuka toi klovni on, koska hänen naamansa oli aurinkorasvasta vielä ihan valkoinen, hänen käyttämiensä mössöjen kanssa kun kesti aikansa ennen kuin mähnä imeytyi ihoon kunnolla.

Vigo_Galicia_Spain

Elvistelimme sitten näillä omilla huipputeknologiarasvoillamme vähän niinku vitsinä, ja esitelmöin että katopa ku mun suojasta ei jää mitään valkosta maalia naamaan ja kyllä meinaan kestää suojat päällä vaikka tulis hurrikaani ja tsunami yhtä aikaa, mutta hänpä ihan tosissaan kiinnostui ja alkoi tuotteesta kyselemään, ja oli vaikuttunut kun sai kuulla näistä 10 tunnin kestoista ja uintireissuista sun muista. Hän nolosteli sitäkin, että tarvitsee normaalisti vauvoille tarkoitettua 50 suojakertoimen möhnää, ja oli mielissään että silläkin suojakertoimella löytyi P20-tuotetta – on niitä sitten vähän pienemmilläkin kertoimilla, 20 ja 30 taisi kanssa löytyä.

Vigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_Spain

Saarilla ollessamme päätimme lähteä Pablon kanssa ihan kahdestaan tekemään vähän pidempää trekkiä. Matkarattaat eivät oikein soveltuneet tälle reilun 7 kilometrin reitille, joten Huli jäi äitinsä sekä pojan kanssa kiertelemään saarta niiltä osin minne matkarattaiden avulla pääsi. Pablo alkoi trekin puolessa välissä valitella, että nyt alkaa jo tuntua pientä poltetta ja on parasta laittaa lisää aurinkorasvaa – kaivoin sitten omasta repusta P20-mömmöjämme ja annoin Pablon kokeilla niitä omien sekundakamojensa sijaan. Eipä muuten tullut Pablolle sen jälkeen tarvetta aurinkosuojaa enää päivän aikana lisätä, ei vaikka hikoilimme trekin aikana paitamme ja siinä sivussa myös suurilta osin itsemme litimäriksi.

Vigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_Spain

Käytiin myös tosiaan välissä uimassakin – sitä ennen piti kyllä meidän molempien rasvaa taas laitella, mutta ihan vain siksi koska uikkareissa toikkaroidessa auringon armottoman porotuksen alle paljastui uusia iholämmäreitä, jotka piti oitis suojata ennen kuin palaminen tapahtuisi. Ja palamista ei tapahtunut minulla, pienellä ihmeellä, Hulilla, Hulin äidillä eikä myöskään tällä herkästi palavalla nuorella espanjalaisella. Pakkauksen lupaukset pitivät siis ihan käytännön kokeessakin paikkansa.

Vigo_Galicia_Spain

Pienen ihmeen kanssa sitä on eritoten alkanut auringolta suojaamisestakin ottaa selvää, ja ilmeisesti on ihan oikeasti järkevää suojautua auringolta myös itse, ihan täällä Suomenkin auringon alla oleillessa. Ja ainakin tämmöisillä keleillä mitä Suomen alkukesä on meille tänä vuonna tarjonnut! Ei sitä oikein meinaa edes uskoa, että nyt on vasta aivan kesäkuun alku, sillä tuntuu ihan siltä, että kesää olisi kestänyt jo vaikka kuinka kauan.

Vigo_Galicia_SpainVigo_Galicia_Spain

Ja hei! Nyt on taas oikea ilon ja riemun päivä, koska jos jaksat nähdä sen verran vaivaa, että kommentoit tähän postaukseen ja kerrot hieman omista auringonottotavoistasi, osallistut arvontaan jossa voi voittaa noin 46 euron arvoisen P20-aurinkosuojatuotepaketin! Tykkää ja jaa! Av ja yv ja kaikki muutkin vokaalit ja v! Mmm! Kommentoi jo!!

Arvonnan säännöt voit lukea seuraavan linkin takaa. Kommentointiaikaa on viikon verran, eli kommentti tulee jättää viimeistään sunnuntaina 10.6.2018.

Onnea arvontaan ja sormet ristiin, että saamme nauttia vielä pitkään näin upeista keleistä myös Suomessa!

Vigo_Galicia_Spain

 

41 Replies to “Koko perheen tinkimätön suoja aurinkoa vastaan & tuotepaketin arvonta”

 1. Kiitos kivasta postauksesta! Ehdottomasti haluan mukaan arvontaan. Oma nahka kärvähtää paahteessa noin puolessa tunnissa ellei vähemmässäkin, joten omat auringonottotavat ovat suurin piirtein sellaiset, että kylven ensin aurinkorasvassa ja sitten hakeudun varjoon. Lopputuloksena onnistun yleensä käräyttämään jonkin kohdan, joka aurinkorasvakylvyssä on kaikesta sukeltelusta huolimatta onnistunut jäämään ilman rasvaa… No joo, herkästi palavaa sorttia siis ja 50 suojakerroin yleisimmin käytössä. Ihan uusi tuttavuus olisi nuo P20-tuotteet, pääsisinpä testaamaan!

 2. Oma auringonottoni menee aika lailla ”kohtuus kaikessa”-meiningillä. Yleensä en pidä aurinkorasvoista, kun ovat niin tahmaisia kuten Pablolla, mutta tällaiset hyvin imeytyvät kiinnostavat!

  Ihania Espanjan kuvia!

 3. Aurinkoa ei tule otettua, mutta aurinkoisina päivinä koiran kanssa kävellessä päivettyy. Kesälomalla tehdään retkiä ja tulee oltua kauemmin meren äärellä ja silloin aurinkosuojavoidetta ja päähineen tarvitsee, kuten myös kesälomamatkoilla, kun tulee pyörittyä ulkona koko päivä!

 4. PikkuMyy says: Vastaa

  Auringon otto ei oo koskaan kuulunu harrastuksiin kun iho palaa tosi tosi herkästi. Ja aurinkorasvoissa ällöttää jos niistä jää tahmanen iho. Viime kesänä löyty hyvä josta ei jää lähmänen tunne. Mutta tämä P20 tuote kuulostaa myös kokeilemisen arvoiselta!

 5. Todellaki mukana arvonnassa! Kahden lapsen kanssa rasvaa kuluu hirveät määrät näillä aurinkoisilla keleillä ja purkit on hirmukalliita! Oma iho lasten syntymien jälkeen palaa samantien, eikä rusketu joten täytyy suojata myös oma nahka.

 6. En ota tarkoituksella aurinkoa mutta kyllähän auringossa tulee oleiltua paljonkin esim. koiran kanssa lenkkeillessä.

 7. Kolmen pojan (1v,3v,5v) kanssa kiireettömiä auringonottohetkiä ei enää itsellä ole ,mutta aurinkovoiteiden käyttö on kyllä lisääntynyt lasten myötä. Tosi mielenkiintoista olisi päästä kokeilemaan ko. Tuotteita itselle ja pojille. ?

 8. Oi, tätä pitäisi päästä testaamaan niin itselle kuin 2v pojallekin. Yksi jos toinenkin tökötti jo testattu ja pettymyksiä jokainen..

 9. Auringossa tulee oltua aina kun se paistaa, joten käyttöä olisi!

 10. Aikoinan nyorena otettiin aurinkoa tavoitteena mahdollisimman ”hyvä” rusketus. Nyt voin vain kauhistella ajatusmaailmaamme tuolloin ? Ihoni kestää mukavasti aurinkoa, mutta rasvaukset suoritetaan sekä aikuisille että lapsille huolella.

 11. Ihoni palaa herkästi, mutta rakastan aurinkoa ja matkailua lämpimässä, joten aurinkorasvoille on käyttöä!

 12. Viihdyn enemmän varjossa, mutta lastenlapset juoksevat kesällä pihalla ja heidän ihoa pitää kyllä päivittäin suojata aurinkovoiteilla.

 13. Meillä kyllä aurinkovoiteet käytössä päivittäin lapsilla. Itse pyrin nykyisin välttelemään ainakin suoraa auringonpaistetta, mutta kesäisin mahdollisimman hypoallerginen aurinkorasva käytössä aina, kun vain muistan ?

 14. Kesä menee pihalla ja rannalla ollessa lasten kanssa, joten aurinkorasvat ovat säännöllisesti käytössä.

 15. En ota varsinaisesti aurinkoa, mutta kesä kuluu mökillä pihahommia tehden, joten aurinkorasvaa kuluu.

 16. Aurinkoa en pysty ottamaan oikeastaan ollenkaan koska en rusketu vaan palan. Rasvoille on kesällä paljon käyttöä!

 17. Palan niin helposti, et pakko käyttää rasvaa, alkukesällä varsinkin korkeilla suojakertoimilla. Tää on mulle ihan uusi merkki, ois kiva kokeilla!

 18. Seijahannele says: Vastaa

  Palan herkästi joten suojakertoimia tarvitaan 🙂

 19. Palan aika helposti, joten aurinkosuoja on jo senkin takia ehdoton. Tämä on täysin tuntematon merkki itselleni, olisi kiva päästä testailemaan!

 20. Itse tykkään ottaa aurinkoa, mutta suojaan kyllä aurinkovoiteella itseni ennen. Mukana arvonnassa

 21. Minä en onnekseni pala helposti, en malta lekotella auringossa ,mutta ulkona puutarhassa kyllä puuhastelen. Mieheni ja pienet lapsenlapset tarvitsevat aurinkovoidetta.

 22. Aurinko on kiva 🙂 Harvoin palan, mutta käytän kyllä mietoa rasvaa. Varsinkin jälkikasvulle 🙂

 23. sikkuralla says: Vastaa

  En varsinaisesti ota aurinkoa, mutta ulkona tulee oltua paljon ja etenkin nyt lomalla vietetään pihalla mahdollisimman paljon aikaa. Aurinkorasvaa laitetaan paljaalle iholle, mutta mikäli vaan mahdollista, mieluiten pitkähihaiset- ja lahkeiset vaatteet päälle.

 24. SannaMi says: Vastaa

  En ota aurinkoa, mutta koko kesän olen ulkonäössä. Rusketusta saa ja aurinkorasvaa kuluu 🙂

 25. MarjaKoo says: Vastaa

  Hyvin varovasti otan aurinkoa ja silloin huolehdin rasvauksesta… Tosin etelän auringossa sitten hullaannun ja unohdan varovaisuuden 🙂

 26. En hirveästi viihdy auringossa, koska palan helposti ja pidän aurinkorannikko jatkuvaa levittämistä työläänä. Tuollainen tuote olis just Pasyseli joka kestää uimiset ja muut!

 27. Elise H. says: Vastaa

  En harrasta auringonottoa, mutta eipä sitä aurinkoa pakoon pääse näin kesällä, joten ihoa joutuu suojaamaan. Mieheni ja tyttäreni viettävät aikaa ulkona vielä huomattavasti enemmän kuin minä, varsinkin mieheni, joka harrastaa kalastusta ja frisbeegolfia. Oikein mieluusti kokeilisimme tuota P20-sarjaa, olen siis mukana arvonnassa 🙂

 28. Riikkanen says: Vastaa

  Aurinkoa en varsinaisesti koskaan ota, mutta ulkona tulee oltua koska taapero ja koirat. Ja erityisesti tuolle reilu 2-vuotiaalle kokeilisin tätä sarjaa!

 29. Oon aika ylpeä itestäni, nimittäin ex-auringonpalvoja on kunnostautunut siten, että aurinkoon ei mennä ilman SPF50-aurinkorasvaa. Siksipä näillekin aurinkovoiteille tulis todella käyttöä <3

 30. En ota tarkoituksella aurinkoa, mutta puutarhatöissä ja lasten kanssa ulkona ollessa ei voi auringolta välttyä. Olen yrittänyt suojata niin itseni kuin lapset vaatteilla ja tarvittaessa aurinkorasvalla, sillä kuulumme niihin ,joiden iho palaa todella nopeasti.

  Tämä merkki on itselle tuntematon. Tuo ihoon imeytyminen kuulostaa hyvältä ominaisuudelta, sillä viimeksi ostamani rasva jättää juurikin sen valkoisen kerroksen iholle ja lopulta tahraa vaatteet. Mukaan arvontaan.

 31. otan aurinkoa silloin tällöin, mutta aina kovalla rasvakerroksella suojattuna 🙂 nämä tuotteet kuulostavat hyviltä!

 32. Aurinkoa ei ehdi/pysty tällä hetkellä ottamaan mukana pyörivän 10 kk:n poitsun kanssa:)
  Olisipa kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita, nyt käytetty voide jättää pikkuisen ihon valkoiseksi jos ei sitä levitä ihan hullun lailla..

 33. Kylläpä Kuullostaa hyviltä ”töhniltä”!
  Mulla palaa heti dekoltee kun aurinko ekan kerran näyttäytyy joten rasvaa kuluu,ja perinteisesti syysloman aurinkolomalla sitä menee pullotolkulla kun lotrataan altaassa ja urheillaan muuten vaan. Mikä siinä onkin että aurinkoisella kelillä kaikki liikunta kiinnostaa mutta kylmällä kelillä tekisi mieli vain löhötä sohvalla ja syödä suklaata?

 34. Tuulispää says: Vastaa

  En juurikaan ota aurinkoa, mutta auringossa tulee oleiltua kesällä, kun ulkona viihtyy paremmin kuin sisällä. Käytän aurinkosuojan sisältävää kasvovoidetta ja vähän suojavoidetta käsissä, dekolteessa ja olkapäissä. Jalkapöydät unohtuu usein suojata ja ne palavat ensimmäisenä!

 35. Aurinkoa en yleensä ota. Ulkona olen kyllä paljon, ja lenkkeilen, teen pihahommia jne. Suojaan yleensä aurinkoöljyä käyttäen ihoani. Reissuilla sitten suojaus paremmin (kohteesta riippuen), esim. viime kesänä New Yorkissa oli käytettävä reilua suojakerrointa. Nämä tuotteet olisivat kyllä kiinnostavia. Ihanan näköisiä lomakuvia 🙂

 36. pimassou says: Vastaa

  Palan todella herkästi ja tarvitsen kunnon suojakertoimen jo kotimaassa, mutta varsinkin etelän reissuilla. Varsinainen auringonotto on sen vuoksi unohdettava. 😀

 37. Tykkään kyllä paljon auringonotosta. Nuorena tuli enempi oltua mutta nyt varovaisempi ja kyllä hyvät suojakertoimet tarpeellisia.

 38. Nykyisin en varsinaisesti ota aurinkoa. Rusketun ihan vaan pihahommissa ja liikkuessa ja se riittää minulle. Aurinkorasvaa käytän miltei aina.

 39. Rusketun helposti ja olenkin aika ruskettunut jo tässä vaiheessa kesää. Yritän muistaa käyttää aurinkosuojaa mutta liian usein se unohtuu koska en varsinaisesti pala.

 40. Tykkään ottaa aurinkoa joten tarpeeseen tulisivat!

 41. Paloin jo kertaalleen toukokuun helteiden aikaan ja auringonotto jäi siihen vähäksi aikaa. Pääsi (taas kerran) kesä yllättämään!

Vastaa