Palvelut arjen pelastajina & 70 euron lahjakortin arvonta & alekoodi Offerillaan

Kaupallinen yhteistyö Offerillan kanssa. Kampanjan tarkoituksena oli tutustua sekä testata Offerillan laajaa palveluiden tarjontaa ja kertoa lukijoille Offerillan tarjonnasta sekä hyvistä diileistä omien kokemusten kautta.

Kuluneen vauvavuoden aikana on opinnut arvostamaan omaa aikaa aivan uudella tavalla. Oman henkilökohtaisen ajan lisäksi perheen yhteinen aika on noussut arvoon arvaamattomaan sen jälkeen kun palasin tammikuussa töihin – parisuhdeaikaa yhtään väheksymättä. Mutta perhehän me haluttiin, kun lapsesta aloimme yhdessä haaveilla, joten kyllä se perheen yhteinen aika on minusta näistä kaikista se tärkein juttu juuri nyt. Vaikkakin kaikki tärkeitä aikoja ovatkin.

linnolahti photography

En uskalla edes ajatella mikä show ja rumba on edessä kun päiväkotielämä vuodenvaihteessa alkaa. Silloin ollaan taas aivan uuden edessä koko sakki! Molemmat vanhemmat palaavat ihan oikeasti yhdessä töihin, taapero menee päiväkotiin ja Horatio saa alkaa taas viettää rauhallista laatuaikaa yksin kotona. Heh!

Vielä ei onneksi tarvitse tuota rumbaa liikaa miettiä, nyt nautitaan näistä hetkistä ja pyöritetään arkea mahdollisimman tehokkaasti. Tai ehkä oikeampi tapa olisi sanoa, että arkea pyöritetään niin, että kaikki saavat siitä mahdollisimman paljon irti.

Puhdas Unelma Offerilla

Tässä kaiken uuden keskellä sitä on tajunnut miten kamalan paljon aikaa on käyttänyt kaiken maailman turhaan! Enää ei ole mahdollisuuksia viikata vaatehuoneeseen alusvaatteista asti kaikkea mahdollista värijärjestykseen, muuttaa vaatteiden järjestystä tasaisin väliajoihin uuteen – ihan vain siksi, että ylimääräistä aikaa on (eiku oli). Lisäksi en ehdi enää tutkia reseptilehtiä, leikata kiinnostavimpia reseptejä talteen ja asetella niitä muovitaskuihin paksuihin reseptikansioihin, jotka on tietenkin välilehtien avulla järjestetty ”keitot”, ”suolaiset purtavat”, ”kalaruoat”, ”salaatti”, ”liharuoat”, ”kanaruoat”. ”makkararuoat” yms. järjestykseen. Blogin alkuaikoina tein ihan laatupostauksen reseptikansioista, käy kurkkaa jos kiinnostaa. Vuoden 2011 postauksen jälkeen kansiot on uusittu ja niitä on tällä hetkellä kaksi kappaletta, koska reseptit eivät enää mahtuneet yhteen.

Puhdas Unelma Offerilla

Mihinkäs muuhun turhaan sitä ennen aikaansa käytti.. No ainakin serviettien järjestelyyn värikoodien mukaisesti, kirjahyllyn kirjojen aakkostamiseen, kirjahyllyn kirjojen järjestämistä aiheiden mukaisesti, kynien asettelua ja jaottelua erilaisiin kuppeihin (olisihan se kamalaa jos samassa kipossa olisi sekä kuulakärki- että lyijykyniä), puutarhassa nyhväämistä, rikkaruohojen nyppimistä (sairaalloisen tarkkaa nyppimistä), paperikassien keräilyä sekä niiden järjestelyä kokojen ja eri teemojen mukaisesti, postikorttien järjestelyä teemoittain, kodin yms. paperien kansioittamista sekä tietenkin tontilla nököttävien puiden alaoksien siistimistä oksasaksilla sekä sahalla. Kyllähän on varsin tärkeää, ettei puiden alaoksat osoittele ihan mihin vaan – niiden(kin) pitää olla jämptisti aseteltuina.

Puhdas Unelma Offerilla

Kun jossain vaiheessa pienen ihmeen syntymän jälkeen olin ihan aidosti sisäistänyt sekä hyväksynyt sen, että tässä meni meidän maailma kertaheitolla uusiksi, aloimme miettiä konkreettisia muutoksia siihen mitä voimme tehdä, jotta oma pääni kestää.

Selvisi, että minun täytyy voida olla äitiyden lisäksi välillä ihan vaan se sama vanha Huli. Tehdä niitä juttuja joista välitän ja joita rakastan. En päässyt enää toteuttamaan itseäni, sillä suoritin äitiyttä niin kovin. Siinä sivussa yritin pitää kodin puhtaana, hoitaa (ruoka)ostokset, koiran ja kaiken muun entiseen tapaan. Ei onnistunut vaativan vauvan sekä työmatkailevan miehen kanssa, ja niin oma pää hajosi ja näin pelkkää mustaa vetäytyen yhtä useammin pimeään vessaan itkemään.

Tarvittiin apua. Jota on muuten todella vaikea pyytää kun on tottunut suorittamaan sekä suoriutumaan kaikesta itse (ihan omasta halusta).

Puhdas Unelma Offerilla

Juteltuamme asioista päädyimme siihen, että arkea pitää jotenkin helpottaa. Ettei meidän tarvitse tehdä kaikkea itse. Ensin meillä alkoi käydä siivoojat, se oli niin luksusta. Kirjoittelin tuosta autuaasta ajasta myös blogiin postauksen, sen voi kurkata täältä. Siivoojat piti hyvästellä kun hoitovapaa alkoi, mutta he palaavat vihreään Vihervaaraan heti kun tulot palaavat normaalille tasolle ensi vuoden alussa. Siivoojien lisäksi aloimme loppuvuodesta tilata ruokaostokset suoraan kotiin. Miten upea palvelu! Ja miten monelta hutiostokselta vältyimme. Aivan parasta! Joululahjaksi annoimme toisillemme palveluista koostuvia lahjakortteja. Omaa aikaa kauneushoitolassa sekä tapaamisia ravintoterapeutin kanssa. Toimi!

Viimeisimpänä arjen helpottajana meillä kävi mattojen sekä sohvan pesijä kylässä juuri ennen pienen ihmeen yksivuotissyntymäpäiviä. Aivan mahtava ajoitus!

Puhdas Unelma Offerilla

Lahjakortin Puhdas Unelma -firman palveluun ostin Offerillan kautta. Offerillan kautta voi ostaa hurjan edulliseen hintaan palveluita sekä tuotteita laidasta laitaan. Löytyy tarjouksia kauneushoitolapalveluihin, kodinhoitoon, ravintoloihin, elämyksiin, hyvinvointiin sekä vaikkapa autonpesupalveluihin. Alennusprosentit ovat noin 50-90 prosentin luokkaa – tämähän passaa kaltaiselleni tarjoushaukalle vallan mainiosti! Palveluita on tarjolla Helsingin lähialuiden, Turun, Tampereen, Jyväskylän sekä Oulun seuduilla.

offerilla

Puhdas Unelma Offerilla

Meidän Puhdas Unelma -diilin sai omakseen 55 % alennuksella ja siihen kuului 1-3 maton pesu. Vihreässä Vihervaarassa Jaria odotti kaksi kookasta mattoa – olohuoneen sekä pienen ihmeen huoneen matto. Ja kyllä tuli muuten puhdasta! Pienen ihmeen huoneen matosta lähti niin paljon likaa, karvaa sekä hiekkaa, että ihan alkoi ahdistaa, että vauva on pötkötellyt matolla aivan vastasyntyneestä asti emmekä ole yhtään ajatelleet, että matto saattaisi olla likainen. Jestas!

Puhdas Unelma Offerilla

Jari pesi ja puunasi myös olohuoneen sohvan. Hänen nostettuaan istuintyynyt pois paikoiltaan, piti mun juosta naama punaisena vauva kainalossa makuuhuoneeseen häpeämään, sen verran paljon leivänmurua sun muuta ylimääräistä sohvatyynyjen alta löytyi. Voi apua! Mutta nyt on sohva vimosen päälle puhdas ja päälle on suihkittu suoja-aine, eli nyt voi taapero vaikka kaataa maidot sohvalle – neste valuu kankaalta pois kuin vesi hanhen selästä. Aika jees.

Puhdas Unelma Offerilla

Just tämmöisiä arjen helpottajia me olemme kaivanneet! Aikaa jää palveluiden avulla kaikkeen muuhun yhteiseen kivaan eikä esim. likaisen sohvan takia tarvitse säheltää hiki päässä koko viikonloppua. Nyt homman hoiti ammattilainen muutamassa tunnissa kunnon vehkeillä ja vielä Offerillan ansiosta todella edulliseen hintaan. Pienen ihmeen syntymäpäivänä saivat vieraat tallustaa puhtaiden mattojen päällä ja istahtaa puhtaalle sohvalle!

Puhdas Unelma Offerilla

Seuraavaksi ajattelin hommata Offerillan kautta meille ikkunapesijän kylään. Keväinen, varsin matalalla helottava aurinko on paljastanut karun totuuden ikkunoiden puhtaudesta. Viime kesänä niitä ei vauvan myötä jaksettu pestä ja se kyllä näkyy.. Jos teillä olisi tarvetta esim. ikkunanpesulle, niin koodilla longfield10 saatte nyt 10 % alennuksen koko Offerillan valikoimasta.

Ja sitten blogin kolmanteen perättäiseen arvontaan! Kyllä nyt on arvontaa menossa, aika huisia! Kaikki käynnissä olevat arvonnat löydät blogin oikeasta sivupalkista. Kommentoi tähän postaukseen, mikä Offerillan diileistä auttaisi sinua arjessa juuri nyt kevään ja kesän kynnyksellä. Yli 1300 diilin valikoimaan voit käydä tutustumassa Offerillan nettisivuilla. Kerro kaipaamasi diili minulle kommenttikentässä viimeistään lauantaina 14.4.2018 ja olet mukana 70 euron lahjakortin arvonnassa, jonka voit käyttää Offerillan sivuilla mihin tahansa diiliin. Tilaamalla Offerillan uutiskirjeen, saat tuoreeltaan tiedot uusista diileistä suoraan sähköpostiisi.

Puhdas Unelma Offerilla

57 Replies to “Palvelut arjen pelastajina & 70 euron lahjakortin arvonta & alekoodi Offerillaan”

 1. Olisi kyllä luksusta jos joku muu pesisi ikkunat ja parvekelasit:)

  1. Niin olisi! Se on kyllä jotenkin niin ärsyttävää puuhaa. Ja puhtaat ikkunat kuuluvat alkukesään.

 2. Sohvan pesu olisi huippua!

  1. Komppaan! Eipä ollut meillä tehty koskaan.. Ja sen kyllä huomasi kun Jari näytti pesun päätteeksi meille pesurin vesiastiaa!

 3. Ehkä tuo ”4–6 tunnin kotisiivous ja valinnainen ikkunanpesu alk. 79€ – Oonly Helsinki, Espoo, Vantaa” olisi diili, jonka itse hyödyntäisin ensimmäisenä. Meillä on ikkunat ihan sameat ja olisi aivan ihanaa, jos joku tulisi viemään matot ulos tuulettumaan. Ajatuskin tuntuu aika luksukselta! 😀

  1. Ikkunanpesu olisi kyllä ihan mahtavaa saada palveluna! 🙂 Onnea arvontaan!

 4. Sohvan pesu kelpaisi! Meillä sohvalle kaatusi kahvit ja pesu tulis tarpeen.

  1. No sitten pesu tulisi kyllä tosi hyvään aikaan! Sohvan pesu on aikamoinen operaatio jos sen itse tekee ihan tosi kunnolla.

 5. Minä olen säännöllisesti käyttänyt Offerillan tarjouksia: on pidetty huolta auton ilmastoinnista ja kotona ilmalämpöpumpuista. Monta kivaa ravintolaa on löytynyt tätä kautta. Mutta nyt ehkä ottaisin jotain extraa itselleni, esimerkiksi kasvohoidon tai hieronnan.

  1. Kuulostaa hyvältä! Tarjouksia kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja Offerillan kautta niitä on helppoa hakea ja etsiä.

 6. Maton pesu olis kova ?

  1. Niin on! 🙂

 7. Suuret matot tai sohva olisi ihana saada kerrankin kunnolla puhtaaksi!

  1. Just näin! Toi meidänkin olohuoneen matto painaa ihan oikeasti varmasti 100 kiloa – aivan hurjan painava jos kuivana. Ihan mahdoton itse pestä!

 8. Olisi ihanaa jos joku muu pesisi ikkunat 🙂

  1. Samaa mieltä!

 9. pimassou says: Vastaa

  Kotisiivous ja ikkunanpesu olisi piristävää luksusta kaiken kiireen ja sairastelun keskelle. 🙂

  1. Komppaan! Onnea arvontaan!

 10. Luin PAMin jäsenlehdestä siivoojasta, jolla perhettä ja joka tilasi kerran viikossa viikon ruuat kotiin ja kehui säästävänsä, kun heräteostokset jää tekemättä, hieno palvelu! Mä ottaisin tuollaisen matonpesun kanssa, jos voittaisin…

  1. Kyllä sitä huomaa, ettei heräteostoksia tule tehtyä kun ruoat tilaa kotiovelle. Ollaan tykätty siitäkin palvelusta tosi paljon.

 11. Hammaskiven poisto 🙂

  1. No sekin on tosi tärkeä hoitaa! Itse käyn joka vuosi, sillä hammaskiveä kertyy paljon.

 12. Kotisiivous olisi ihana arjen helpottaja!

  1. Niin on! 🙂

 13. Kodin siivous auttaisi tällä hetkellä kun selkäni kiukuttelee kaikesta kumartamisesta, Mukana ihanassa arvonnassa.

  1. Mä jouduin tilaamaan ekan kerran siivoojat kylään kun selkä meni ja mies oli työmatkoilla. Tuntui ihan kamalalta vaan maata sängyssä, kun kaksi naista puunasi kotoa. Edelleen en tykkää olla paikalla siivoojien ollessa meillä, ainakin pojan kanssa sitä tuntee olevansa koko ajan tiellä.

 14. kunnon kevätsiivous ja ikkunanpesu kyllä tekisivät terää näin keväällä 🙂 ja mikä parasta jos joku muu hoitaisi sen homman puolestani!

  1. No just näin! Onnea arvontaan!

 15. Ikkunanpesu!

  1. Komppaan, mä haluan sen myös!

 16. Kyllä tuollainen kylpyläloma tekisi nyt terää tähän kiireiseen arkeen ja auttaisi jaksamaan, joten sellainen olisi valintani 🙂

  1. Oih! Mä kanssa kurkin kylpylälomia, sellainen voisi toimia koko perheen voimin jo tosi kivasti. 🙂

 17. Kasvo käsi ja jalkahoito tampereella oli näin keväällä tarpeellinen. Mukaan arvontaan.

  1. Mukana olet, onnea arvontaan!

 18. Ruskarouva says: Vastaa

  Ikkunan pesut!

  1. Kyllä, tätä mäkin kaipaan nyt kaikista eniten.

 19. Meillä kans pötköttelee karvamatolla tällänen vm 2017 ipana. Sama Jari sais käydä huuhtaseen täälläkin 😀

  1. Hahah, Jari tulee varmasti mielellään puunaamaan myös teidän matot. 🙂

 20. Tsirppinen says: Vastaa

  Ei se minunkaan sohva valittaisi pienestä kylvystä 😀

  1. No sitten vain onnea arvontaan! Ehkä Jari tulee teillekin kylään. 🙂

 21. Kotisiivous! 😀

  1. Se onkin aivan parasta!

 22. Kyllä joku ihana hemmotteluhoito tai kylpyläloma tulisi niiiin tarpeeseen!

  1. No äläpä muuta sano! Komppaan täysin, kelpaisi myös tänne. 🙂

 23. Kyllä se tuo ikkunanpesu olisi. Ai että mitä luksusta olisi antaa jonkun muun hoitaa homma 🙂

  1. Niin olisi! Voisi vaan vierestä katsella ja ihailla miten puhdasta jälkeä tulisi. 🙂

 24. Se, että joku kävisi pesemässä meidän ikkunat, olisi luksusta. ?

  1. Komppaan! Töissä meillä pestiin just ikkunat ja teki mieli kysyä ikkunanpesijältä ehtisikö piipahtaa meilläkin. 🙂

 25. Vuosia nuoremmaksi -kasvohoito tulisi tarpeeseen 😀

  1. Kuulostaa kieltämättä hyvältä – vauvavuoden selätys vaatisi kyllä muutaman vastaavan hoidon putkeen. 😀

 26. Elise H. says: Vastaa

  Puhtaista ikkunoista haaveilen minäkin 🙂

  1. Meitä on selkeästi iso määrä täällä!

 27. Anna Ylitalo says: Vastaa

  Opiskelijana en vielä murehdi kodinhoidosta, joten eniten innostuisin kampaajakäynnistä! 🙂

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  1. Kampaamopalveluita olen näiden diilisivustojen avulla käyttänyt aiemmin paljon. Nyt on hiukset saaneet olla jo reilun vuoden ihan luomuna. Laitetaan sitten taas kuntoon kun työelämä vuodenvaihteessa kutsuu.

 28. Puhtaat matot ennen kuopuksen rippijuhlia olisi ihana juttu! ♡ En ole kahteen vuoteen pystynyt pesemään mattoja selkäleikkauksien ja niistä aiheutuneiden hermovaurioiden vuoksi.

  1. Voi jestas Virpi! Tiedän nuo selän hermovauriot.. Liiankin hyvin! Tsemppiä selän kuntouttamiseen! <3

 29. […] nappasin Offerillan laajasta palvelu- ja tuotevalikoimasta lahjakortin mattojen sekä sohvan pesuun. Jo tuolloin maaliskuussa aloin haaveilla myös lahjakortista ikkunoiden pesuun, ja aivan kesäkuun […]

Vastaa