Pehmeän ihon hellä kosketus & kahden tuotepaketin arvonta


Kaupallinen yhteistyö Medisoftin kanssa. Kampanjan tarkoituksena oli tutustua uuteen kotimaiseen ihonhoitosarjaan ja kertoa sen käyttökokemuksista lukijoille.

medisoft

En ole koskaan ollut mikään ihonhoitotuotteiden suurkuluttaja. Erilaisissa ihorasvoissa, öljyissä, kasvovesissä, seerumeissa ja kaikenmoisissa ihon pesuaineissa on omaan makuuni aivan liikaa hommaa. En jaksa olla läträämässä niiden kanssa aamuin illoin.

Harrastin uintia (ihan kisoissa asti) vuosikausia nuorempana, ja silloin äitini törkkäsi käteeni putkilon mallisen rasvapurkin ja kehoitti käyttämään sitä, sillä olin uima-altaassa kuutena päivänä viikossa. Treenien jälkeen kaivoin putkilon sitten esiin ja aloin levittää sitä iholleni. T o d e l l a raivostuttavaa: rasva ei levinnyt millään, ja mitä enemmän sitä levitin, sitä valkoisemmaksi käsivarteni tulivat. Siihen jäi sen ihovoiteen käyttö.

Onneksi omaan varsin hyvän ihon. Se on suhteellisen kimmoisa, elastinen ja luonnostaan varsin kostea. Hyvä iho on antanut minulle ikään kuin luvan olla läträämättä rasvojen kanssa sen kummemmin.

medisoft

Nuoruusvuosien jälkeen olen kyllä tullut riippuvaiseksi kunnon kasvorasvasta sekä käsivoiteista. Levittelen myös iholle rasvaa lähes jokaisen suihkukerran jälkeen – tai siis levittelin ennen pienen ihmeen syntymää.

Vauvan tulon jälkeen itsestäni huolehtiminen on jäänyt ajoittain jonnekin romukopan pohjalle. Alun kuukausien koliikkijakso, kipeä vatsa sekä sen jälkeen varsin paljon äidin sylissä viihtyvä vauva on vienyt minusta ajoittain mehut ihan totaalisesti. Kun on uupunut, ei itsestään vaan jaksa huolehtia kuten ennen.

Ensimmäiset oireet ihossani huomasin, kun pienen ihmeen syntymästä oli jokunen kuukausi. Ensin kämmenet alkoivat kuivua. Jatkuva vaipanvaihto ja niihin kuuluvat pesuoperaatiot saivat ihoni kuivumaan ensimmäistä kertaa elämässäni. Oli aika kaivaa käsirasvatuubit esiin.

medisoftmedisoft

Kun ilmat alkoivat viilentyä, huomasin seuraavan ongelmakohdan: sääret. Säärien iho alkoi näyttää enemmän krokotiilin kuin ihmisen iholta. Tässä kohden sain kuulla, että pääsisin mukaan Lifien ja Medisoftin kampanjaan. Ei olisi paljon parempaan vaiheeseen voinut tämä kampanja tulla!

Sain kotiini neljä Medisoftin uutuustuotetta, joita minun tuli testailla kaikessa rauhassa.

medisoft

Desinfioivan käsihuuhteen heitin heti jonnekin sivupöydälle. En ole koskaan osannut käsidesejä käyttää, ja jopa esim. ulkomailla vähän katsonut käsidesiä käsiinsä hinkkaavia turisteja oudolla silmällä. Ajattelin, etten keksi käsidesille mitään käyttöä, sillä en sitä useaan viikkoon osannut kotonani lainkaan käyttää.

Mutta sitten kävin kirppiksellä ja ostin sieltä pienelle ihmeelle uusia leluja. Pikkuisella pojalla menee aivan kaikki tällä hetkelle suuhun, ja vaikka annan hänen maistella lähes kaikkea missä vain olemmekaan, niin kotiin kirpparilta tulevien lelujen kohdalla tuli mieleen, että pitäisikö näitä pestä jotenkin.

Hetken päästä olin hinkkaamassa puisia leluja nukkaamattomalla liinalla, johon oli ruiskinut Medisoftin desinfioivaa käsihuudetta. En oikein tiennyt olisiko vauvan hyvä maistella käsidesiä, joten varmuudeksi pyyhin lelujen pinnat vielä lopuksi liinalla, joka oli kasteltu vain vedellä.

medisoft

Muita sarjan tuotteita olen käyttänyt nyt jo pidemmän aikaa vauva-arjen keskellä tuntematta, että joutuisin läträämään purkkien ja purnukoiden kanssa aamuin illoin.

Sarjan hoitava pesuneste nököttää suihkuhuoneessa. Pumppaan siitä aina suihkussa ollessani käteeni jokusen pumppauksen miedolta tuoksuvaa pesunestettä, jolla sitten pesen itseni. Pesuneste tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta, levittyy iholle hyvin sekä lähtee suihkun alla iholta mukavan helposti pois.

Pesen pesunesteellä myös kasvoni, mikäli minulla ei kyseisenä päivänä ole meikkiä ollut (eli siis lähes aina, meikkini kuivuvat kaapin perukoilla tällä hetkellä). Jos meikkiä on naamalle aamulla päätynyt, pesen kasvoni kasvopesuaineillani.

Pesunesteen, kuin myös sarjan muiden tuotteiden (paitsi käsidesin) pH-arvo on 5,5, joten niillä voi huoletta läträtä vaikka joka päivä. Sen suuremmin kemiasta mitään ymmärtämättä, osaan kuitenkin sanoa, että jos pesen kasvoni/kroppani vain vedellä, tuntuu iho ihan fyysisesti kuivalta ja kireältä pesun jälkeen.

Tämä johtuu siitä, että veden pH-arvo on 7, ja näin ollen se on ihon luontaista pH-arvoa emäksisempi. Ja koska iholla pH-arvo on normaalisti noin 5, nostaa vesipesu ihon omaa pH-arvoa, ja siksi iho tuntuu kuivalta. Iho ikään kuin menettää sen vastustuskykyä, ja sen luontainen kosteus pääsee haihtumaan kuin tuhka tuuleen.

Kuivalta tuntuva iho kaipaa kosteutusta, ja kun siihen sipaisee Medisoftin hoitavaa vartalovoidetta, katoaa kireä olo rasvauksen jälkeen. Medisoftin vartalovoide levittyy muuten iholle varsin upeasti, ei tarvitse hinkata pitkään ja vaatteetkin voi viskata päälleen heti rasvauksen jälkeen. Ja mikä parasta, krokotiilinnahkasääret ovat historiaa! Enää pitäisi jaksaa sheivata sääriä yhtä tiiviisti kuin ennen, heh!

medisoftmedisoft

Medisoftin ihonhoitosarjan suosikkituotteeni taitaa kuitenkin olla hoitava käsivoide. Sitä kuluu niin paljon joka päivä. Vaikka peppupesut ovat pienen ihmeen kanssa vähentyneet huomattavasti, on tilalle tullut kiinteiden ruokien (ja sormiruokailun) aloittamisen jälkeen jatkuvat pienen pojan käsien ja naamapesut. Vedellä läträtään useita kertoja päivässä, ja jos en heti pesusessioiden jälkeen saa käsiini rasvaa, tuntuvat ne heti karheilta.

medisoft

Käsivoide levittyy vartalovoiteen tavoin tosi kivasti käsiin, jättämättä valkoisia rantuja sinne tänne. Voide imeytyy nopeasti, ja kädet voivat taas tarttua vikkelään vauvaan, joka tuntuu ehtivän nykyään joka paikkaan yllättävän nopeasti.

Vaikka oma ihoni ei ihan yhtä pehmeä ole kuin pikkuisen vauvan superpehmeä iho, on se kuitenkin uupumuksesta ja ajoittaisesta väsymyksestä huolimatta terveen näköinen, ja niin pehmeä kuin kotiäidillä voi olla. Kyllä näillä käsillä kelpaa pikkuista vauvaa silitellä poskista ja nenänpäästä.

medisoft

Medisoftin tuotteita on saatavana varsin kohtuulliseen hintaan ihan päivittäistavarakaupoista. Ne passaavat hyvin koko perheelle, ja pumppupullojen seesteiset värit ja simppeli ulkonäkö sopivat varmasti useamman kodin suihku- ja pesutiloihin.

Mikäli mun höpötyksistä heräsi edes pieni mielenkiinto Medisoftin tuotteita kohtaan, niin nyt kannattaa jättää kommentti tämän postauksen alle viimeistään keskiviikkona 13.12. Kerro minulle vaikka mikä Medisoftin neljästä tuotteesta sopisi sinun arkeesi kaikista parhaiten. Kaikkien kommentoijien kesken arvontaan kaksi Medisoftin tuotepakettia. Kurkkaa arvonnan säännöt tarvittaessa linkin takaa.

medisoft

Sitten vain helliä ja pehmeitä kosketuksia jakamaan rakkaimpien ihmisten kesken!

49 Replies to “Pehmeän ihon hellä kosketus & kahden tuotepaketin arvonta”

 1. Olipas arvonta oikein minun mieleeni! Minullahan on käsirasva aina ja joka paikassa; autossa, käsilaukusssa, repussa. Vanhat koulukaverini muistelevat, kuinka jokainen tunti aikoinaan alkoi niin, että pulpetilleni käsirasva jostain ilmestyi ja hyvä tuoksu täytti luokan 🙂 Minä siis mielelläni tutustuisin käsirasvaan, jota kuluu pal-jon.

 2. Hanna Nyström says: Vastaa

  Käytän paljon rasvaa koska olen sellaisessa työssä jonka takia pesen käsiä hurjan usein. Olen kokeillut monen monia rasvoja ja usein nukun rasvat ja puuvilla hanskat käsissä

 3. Meillä asuu täällä kolme herkkäihoista, joille tavallinen käsidesi on liikaa. Koska pienin meistä on tavallista enemmän infektioille altis, niin desi olisi hyvä varsinkin taaperon käsiin kerhon jälkeen. Talvi myös kuivattaa atooppista ihoa, joten herkälle iholle sopivat voiteet ja saippuat ovat kiinnostavia. Kaikki siis kiinnostaa kovin, mutta erityisesti tuo käsidesi. Jos ei olisi niin tujua iholle kuin useimmat desit!

 4. Käsihuuhde 🙂 Teen töitä eläinten parissa, joten pöpöille pitää antaa kyytiä!

 5. Seijahannele says: Vastaa

  Atoopikon must tuote – vartalovoide.

 6. Käsirasva! Pumppupullo olis hyvä olla jokaisen vesihanan lähelle että muistais aina käsien pesun yhteydessä rasvata. Talvi-ilma ja vauvan hoito on kyllä vaativa yhdistelmä. Tulisi siis tarpeeseen nämä tuotteet.

 7. Tuovi Lappalainen says: Vastaa

  Käsivoide tarpeellinen, erityisesti talvella.

 8. Pesuneste olisi hyvä, se sopisi koko perheelle. 🙂

 9. Mielenkiinto tuotteisiin heräsi, kyllä vain! Erityisesti pesunestettä olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan.

 10. Joudun rasvaamaan käsiäni useaan kertaan päivässä ja vartaloanikin joka aamu, sillä ihoni kuivuu paljon näin talviaikaan.

 11. Kyllähän se käsirasva on sille on niin käyttöä.

 12. Vartalovoidetta kuluu minulla paljon.

 13. Käsivoiteelle olisi eniten käyttöä juuri nyt.

 14. Käsivoide herätti mielenkiinnon. Näin talvisi kädet kuivuvat erityisen paljon.

 15. Käsivoiteelle eniten käyttöä näin talvella 🙂

 16. Käsivoiteelle olisi käyttöä ainakin 🙂

 17. Kaikille olisi kovasti käyttöä, mutta sanotaan nyt vaikka käsivoide 🙂

 18. Krista Nissilä says: Vastaa

  Etenkin käsivoiteelle olisi paljon käyttöä meidän perheessä!

 19. Mallukka says: Vastaa

  Käsihuuhde on paikallaan!

 20. MarjaKoo says: Vastaa

  Eniten kiinnostaa käsivoide, kun näin talviaikaan saa aina olla rasvaamassa

 21. Roa-kuurin aikana nämä tuotteet pelastivat kuivan ihoni. Suosikkini silloin oli vartalovoide:)

 22. Vartalovoide – etsimässä sopivaa

 23. Ritva Savolainen-Kontro says: Vastaa

  Kädet huutaa; käsirasva!

 24. Eniten kiinnostaa käsivoide, sillä kylmät ilmat saavat käteni kuiviksi. Tulevaa vauva-arkea ajatellen toki nämä kaikki kiinnostavat.

 25. Pesuneste, pyllypesun jälkeen hellävaraista käsipesua. 🙂

 26. Ooh, vaikuttaapa mielenkiintoiselta tuotesarjalta. Ehkä toi hoitava käsivoide olisi tähän vuodenaikaan se mieluisin, mutta kaikkia tekisi mieli testailla.

 27. Xeveliina says: Vastaa

  Vartalovoiteella tuntuu olevan eniten menekkiä tähän aikaan vuodesta!

 28. Hoitavaa pesunestettä olisi kiva kokeilla!

 29. Tarvetta olisi todellakin, kun päivittäin käyttää desinfiointiainetta ja kädet kuivaa. Paras olisi noista hoitava tai desinfioiva.

 30. käsivoide sopisi hyvin meille 🙂

 31. Pesuneste tulisi varmasti ahkerimpaan käyttöön ☺️

 32. sikkuralla says: Vastaa

  Hoitava käsivoide ja vartalovoide olisivat erityisen tarpeen nyt.

 33. PikkuMyy says: Vastaa

  Käsivoide on tarpeen päivittäin!

 34. Vartalovoide, sillä sitä käytän päivittäin 🙂

 35. Käsivoide kuiville hoitajan käsilleni olisi tarpeellisin.

 36. Käsivoide tulisi tarpeeseen ja testattavaksi.

 37. Käsivoide on kovassa käytössä parhaillaan, jostain syystä kädet kuivuvat parhaillaan kovasti..

 38. Käsihuuhde, koska tavallinen saippua ei tunnu flunssapöpöjä estävän!

 39. Hoitava pesuneste kiinnostaa erityisesti!

 40. Kaikki olisivat tarpeellisia, mutta ehkä käsivoide olisi must just nyt.

 41. VictoriaV says: Vastaa

  Käsihuuhde tulisi varmaan eniten tarpeeseen vauvaperheessä 🙂

 42. Hoitava pesuneste herätti mielenkiinnon! Kuulostaapa hyviltä tuotteilta muutenkin.

 43. Sirkkuli says: Vastaa

  Käsivoide herätti mielenkiinnon 🙂

 44. Pesuneste kiinnostaa kovasti ??

 45. Itselle käsivoide ja lapselle vartalovoide.

 46. Vartalovoide kiinnostaa eniten, joka suihkun jälkeen näin talvisaikaan sitä on laitettava.

 47. Kaikki tuotteet olisivat mieleisiä, mutta vartalovoide tulisi näillä keleillä ihon kuivuessa enemmän kuin tarpeeseen!

 48. Käsirasva ? Ei ole oikeen löytynyt hyvää ja kun minulla niin huonosti monet rasvat imeytyy ihoon.

 49. Käsivoide. Olen sen suurkuluttaja. Olisi kiva kokeilla millaista Medisoftin voide on.

Vastaa