Tarjoushaukka lastenvaateostoksilla K-Citymarketissa & 50 € lahjakortin arvonta


Kaupallinen yhteistyö K-Citymarketin mywearin kanssa. Kampanjan tarkoituksena oli tutustua syksyn kynnyksellä lanseerattaviin K-Citymarketien mywear-malliston vaatteisiin. Uudesta mallistosta löytyy laadukkaita, värikkäitä, mukavia sekä ennen kaikkea edullisia vaatteita koko perheelle.

mywear Citymarket

Moni tuttuni kutsuu minua tarjoushaukaksi. Olen tästä lempinimestä varsin otettu, sillä taidan totisesti olla sellainen. Rakastan penkoa alerekkejä tuntitolkulla ja tehdä niistä järisyttävän upeita löytöjä, joilla brassaillen sitten kavereilleni. Kuumimmat alennusmyyntiajat ovat vuodenvaihteen sekä heinäkuun tienoilla, mutta tarjoushaukan ei tarvitse olla muutakaan aikaa vuodesta toimettomana, sillä hän osaa bongata alerekit tutuista kaupoista mihin vuodenaikaan tahansa. Kauppakeskus Sellossa, jossa piipahdan nykyään useimmiten, mulla on ihan selkeä reitti jonka kipitän läpi kun menen kauppakeskukseen pörräämään. Tiedän tasan mistä lähden etsimään esim. uusia tennareita, korkokenkiä, mekkoja, takkeja, urheiluvaatteita, alusvaatteita jne..

Ennen kuin Sellon K-Citymarket uudistui, oli ehkä koko kauppakeskuksen parhaat alerekit Cittarissa (okei, Halosenkin urheiluostolla on myös törkeän hyvät aletangot ja -hyllyt). Tein ennen ruokaostoksille siirtymistä ihan mielettömiä löytöjä naistenvaateosastolta. Pitkiä villaneuleita viidellä eurolla, kesävaatteita lomareissuille muutamalla eurolla, istuvia housuja vähän pulleammalle kropalle kympillä.. Lähes aina löytyi jotain kivaa. No sitten Sellon Cittari uudistui ja sieltä katosi kokonaan naistenvaatteet. Harmitti.

mywear Citymarket

Mutta sitten syntyi pieni ihme! Ja voi kuulkaas, hänelle ostettiin vaatteita jo ennen ensimmäistä ultraa (siis ennen varhaisultraa, heh). Minulle avautui aivan uusi maailma, kun pääsin tutustumaan lastenvaatteiden valtavaan valikoimaan. En ole mikään merkkivaatteiden perässä juoksija, vaan arvostan vaatteissa (niin omissa kuin vauvankin) laadukkaita materiaaleja, kivoja kuoseja, istuvuutta, värikkyyttä, poikkeavia malleja ja muutenkin sellaisia vähän erilaisia kuin mitä muilla on. Vaatteiden merkkien suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, pienelle ihmeelle on esimerkiksi hommattu vaatteita niin Mololta, Mini Rodinilta, Reimalta kuin Lindexiltä, KappAhlista, kirppareilta ja hypermarketeista. Kaikki käy, kunhan laatu ja hinta kohtaavat!

mywear Citymarket

Pääsin tämän kampanjan avulla tutustumaan uuteen mywear-mallistoon, joka on pärähtänyt K-Citymarketeihin vain vähän aikaa sitten. Sellon cittari on minulle tosiaan jo ennestään tuttu paikka niin vaatteiden kuin ruokaostostenkin osalta, mutta koska sieltä ei enää naistenvaatteita löydy, piti minun lähteä hieman tuntemattomille vesille ja matkustaa Vantaalle kauppakeskus Jumbon isoon K-Citymarketiin.

Jumbon K-Citymarketista löysin helposti mywear-vaatteet, sen verran isosti niitä eri vaateosastoilla mainostettiin. Kolusin ensin naistenvaatteet ja viskelin ostoskärryyn julmetun ison kasan mukavalta vaikuttavia vaatteita. Lopulta kotiin asti rantautui kahdet jegginsit (tummansiniset ovat päälläni alla olevissa kuvissa), roosa bolero (sekin näkyy kuvissa), kukalliset tennarit (niin ikään kuvissa), musta pitkä neuletakki sekä ihanan pehmeä luumunvärinen huppari vetoketjulla (kotiäitinä sitä arvostaa mukavia kotivaatteita aika tavalla).

mywear Citymarketmywear Citymarket

Kun omaan vaatekaappiin oli löydetty sopivasti uutta sisältöä, oli aika siirtyä lastenvaateosastolle. Siellä minua odotti värikkäät bodyt, sisähousut, leggarit, yökkärit, mekot ja paidat. Aloin hiplailla valikoimaa ja ilokseni huomasin, että iso osa mywear-malliston lastenvaatteista oli miellyttävää materiaalia, joka koostuu puuvillasta (95 %) sekä elastaanista (5 %). Tämän yhdistelmän olen todennut toimivan vauvanvaatteissa kaikista parhaiten. Pieni joustavuus helpottaa vaatteiden päälle- ja poispukemista, ja sen lisäksi kovasti liikkumista harjoitteleva pieni ihme pääsee kääntymään ja kaatumaan ilman, että vaatteet tuottavat turhaa lisävastusta.

mywear Citymarketmywear Citymarketmywear Citymarket

Meillä ei vielä päästä eteenpäin omin avuin senttiäkään, mutta yritys on valtaisaa (ja raivo sen mukana, sillä turhautuminen alkaa melkein heti kun poika kääntyy vatsalleen eikä pääse siitä mihinkään). Tähän asti kaikki liian pieneksi jääneet vaatteet ovat olleet kuin uusia, sillä eihän ne sylissä möllöttävällä vauvalla mihinkään kulu. Mutta odottakaas vaan kun aloitamme tosissaan kiinteiden harjoittelun sekä sen hetken, kun pikkuinen tajuaa miten niitä jalkoja ja käsiä pitää liikutella, että pääsee eteenpäin. Silloin alkaa vaatteetkin kulua aivan uudella tavalla.

Niinpä olin kaukaa viisas ja hamstrasin mywear-mallistosta pienelle ihmeelle ison kasan koon 74, 80 ja 86 vaatteita jo varastoon. Tällä hetkellä meillä käytetään 68 kokoa, mutta eipä aikaakaan kun 74-koon vaatteet saa jo kaivaa esille.

mywear Citymarketmywear Citymarketmywear Citymarket

Muutamia juttuja ostin toki myös koossa 68, jotta pääsimme heti testaamaan osaa vaatteista. Kuvissa näkyvää raidallista bodya taisin ostaa jopa kolmessa eri koossa, sen verran laadukkaalta tämä alle 8 euron body vaikutti! Eikä laatu pettänyt kotona käytön sekä pesun jälkeen. Näitä voisin hakea vielä jokaista väriä muutamassa eri koossa varastoon. Ehkäpä haenkin niitä näppärästi seuraavan kauppareissun yhteydessä (onneksi lastenvaatteita löytyy vielä Sellonkin Cittarista iso kasa).

mywear Citymarketmywear Citymarket

Mitenkäs te muut? Mitä asioita arvostatte lastenvaatteiden ja kenkien hankinnassa? Olisi kiva kuulla teidän mietteitä, sillä minähän olen vasta aivan alussa tässä lastenvaatteiden maailmassa, ja kaikki vinkit ja niksit ovat enemmän kuin tervetulleita!

Kommentti kannattaa jättää myös sen takia, että kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti K-Citymarketiin. Pääsee sitten joku toinenkin onnekas shoppailemaan mywear-malliston vaatteita lapselle (taikka itselle). Arvonnan säännöt voi käydä lukaisemssa linkin takaa. Kommentointiaikaa on lauantaille 12.8.2017 asti.

mywear Citymarketmywear Citymarket

105 Replies to “Tarjoushaukka lastenvaateostoksilla K-Citymarketissa & 50 € lahjakortin arvonta”

 1. Kaitaiska says: Vastaa

  Suht samoilla linjoilla olen vaatteiden kanssa; en ole merkkiuskollinen vaan iloisesti yllättynyt jos markettituotteista löytyy kivannäköisiä juttuja. Eli ostan sen mukaan mikä näyttää kovalta, tosin neiti 5v ei ole enää niin samoilla linjoilla vaatteiden suhteen kuin minä.. 😀
  Ulkovaatteissa vedenpitävyys ja kulutuksenkesto ovat tärkeitä.

 2. En ole itsekään kovin merkkiuskollinen, tykkään pehmeistä ja laadukkaista sekä värikkäistä lastenvaatteista. Yritän suosia myös kotimaista 🙂 paljon olen ostanut kirppiksiltä, mutta nyt näitä isompia kokoja enemmän uusina.

  Ulkovaatteet on uusin juttu mihin täytyy paneutua liikkuvan taaperon kanssa 🙂

 3. Kyllä shoppailen Cittarin vaateosastolla minäkin. Olenkin nähnyt noita mywear-vaatteita, mutta en ole vielä ehtinyt tarkemmin syventyä. Pitääpäs seuraavalla ruokaostosreissulla varata aikaa, sen verran kivalta näyttää tuo roosa poncho ainakin! Lastenvaatteissa arvostan vaatteen mukavuutta ja kestävyyttä sekä eettisyyttä.

 4. Minullekin kelpaa ihan markettitavara, lisäksi olen hyödyntänyt paljon kirpputoreja. En ole ”raaskinut” ostaa juurikaan merkkituotteita tai niitäkin sitten vasta käytettyinä. Tosin tietyssä iässä tuntuu, ettei käytettyjä löydy. Ulkovaatteissa suosin kyllä kestävyyttä ja vedenpitävyyttä, joskus hintakin vaatteessa nousee tämän takia. Tämä Citymarketin mallisto kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta. Huokeaan hintaan hyvännäköisiä ja todennäköisesti laadukkaitakin vaatteita. Kengät olen ostanut uusina, sillä käytetyt voivat olla jo linttaan poljetut eikä tämä tue lapsen oman jalan kasvua vaan voi johtaa virheasentoihin. Lisäksi joustava, mahd. ohut pohja on hyvä jalalle. Valitettavasti talvikengissä näitä ominaisuuksia ei juurikaan ole. Olen iloisesti yllättynyt siitä, että juuri Citymarketista on löytynyt etenkin kesäkenkiä lapsille eikä hinta päätä huimaa.

 5. Marketeista on ostettu lasten vaatteet pääasiassa.myös kirpparilta tekee hyviä löytöjä.

 6. liinail says: Vastaa

  Itse olen aika merkkiuskollinen, mutta ostan sitä mikä näyttää sekä tuntuu hyvältä. Eli jos löydän kivan vaatteen marketista niin se ei ole este miksen sitä voisi ostaa 🙂

 7. Mywear-merkin vaatteita olen ostanut itselle ja lapsille jo aiemmin, sillä niitä on ollut Ruotsissa Ican valikoimissa. Niiden laatu on ollut loistava ja olinkin iloinen, että merkki on löytänyt tiensä myös Suomeen Cittarin valikoimiin.
  Lastenvaatteiden valintaan vaikuttaa laatu, materiaali, ulkonäkö ja toki myös hinta. Ostan lastenvaatteet pääasiassa alesta tai käytettynä. Meillä on sekä merkki- että markettivaatteita, molemmissa on ollut niitä hittejä ja huteja.
  Kenkiä en osta käytettynä, toki jotkut vähän käytetyt on mennyt sisarukselle käyttöön. Kengissä tärkeintä on istuvuus lapsen jalkaan ja laadukkaat materiaalit, talvikengissä lämpimyys on myös tärkeä asia ja usein ostan tottumuksesta ne aiemmin hyväksi havaitut.

 8. Minäkin hankin lastenvaatteita erilaisista paikoista, marketeista kirpputoreihin ja design-liikkeisiin. Tärkeintä ovat mukavuus ja käytännöllisyys, plussaa kotimaisuudesta ja värikkäistä kuoseista! 🙂

 9. Ruusumuumi says: Vastaa

  Katselin eilen pikaisesti Citymarketissa MyWear-sarjan aikuisten vaatteita. Näytti ihan hyvälle, oman huomion kiinnittivät pontsot, tuollainen samainen, joka sullakin on kuvassa päällä.
  Olen ostanut lastenvaatteita lahjaksi, ja arvostan kestävyyttä, mallia ja ulkonäköä ja saajan mieltymyksiä -tottakai 🙂

 10. Omia lapsia ei ole, mutta kummipojalle ja itselle voisi tuosta mallistosta löytyä kivoja vaatteita 🙂

 11. anna s. says: Vastaa

  Merkillä ei ole niinkään väliä, haluan että lapseni vaatteet ovat käytännöllisiä ja kivannäköisiä 🙂

 12. Laadukas materiaali on suurin ostopäätökseen vaikuttava tekijä. Se, että vaate kestää kulutuksen lisäksi myös 60 asteen pesut ja tahranpoistot, niitä kun lastenvaatteisiin tulee vähän kaikenlaisia.

 13. hyvät materiaalit ja toki mielellään edullinen hinta 🙂

 14. Minulla ei ole omia lapsia, mutta kolme kultaakin kalliimpaa kummilasta. Rakastan vaatteita ja kenkiä, joten mielelläni ostan heillekin niitä lahjaksi. Huonolaatuista en osta ikinä, vaan tärkeintä on hyvä laatu ja mukavuus. Tietysti pitää olla myös nättiä. 🙂

 15. MarjaKoo says: Vastaa

  käyttömukavuus ja kestävyys, luonnolliset ja ihoystävälliset materiaalit

 16. Kestävä materiaali, hyvä hinta-laatusuhde ja käytännöllisyys 🙂

 17. Aurinkoinen says: Vastaa

  Hyvä hinta-laatusuhde ja käytännöllisyys.

 18. PikkuMyy says: Vastaa

  Lastenvaatteita ostaessa vaikuttaa käytännöllisyys, vaatteen pitää olla mukava lapsen päällä, ja toki hinta. En näe tarpeellisena maksaa lapsen vaatteesta kallista hintaa koska pienellä lapsella vaate on lyhyen aikaa käytössä ja vaatteita pitää olla monta kipaletta. Sitten kun lapsi vähän isompana alkaa itse tahtoa vaikuttaa vaatevalintoihin, niin sitten katotaan onko mahdollista myös panostaa esim yhteen-muutamaan merkkituotteeseen, ja löytyyhän niitäkin sitten toki alesta, sitten kun äiti ei enää päätä koko garderoobia ! 🙂 Ulkovaatteissa vedenpitävyys+hengittävyys tärkeät ominaisuudet.

 19. Elise H. says: Vastaa

  Vaatteiden merkillä ei ole niin väliä, tärkeintä on kestävyys, käytännöllisyys ja mukavat kuosit. Edullinen hinta on iso plussa 🙂 Mukana arvonnassa!

 20. Pitkälti samoilla periaatteilla valitsen vaatteet kuin sinäkin: tärkeintä on hinnan ja laadun kohtaaminen, tietenkin ulkonäön täytyy myös miellyttää. Tärkeää on vaatteiden mukavuus, niin itselle kuin lapselle, siksi MyWear-sarja alkoi kiinnostaa.

 21. Merkillä ei ole väliä, mutta materiaalin pitää olla hengittävää, ei tekokuituja. Varsinkin vauvanvaatteissa arvostan 60 asteessa pesumahdollisuutta. Myyn pienet vaatteet kirpparilla, ja siksi toivon vaatteelta kestävyyttä.

 22. Kirpparilta suurimman osan olen hankkinut. Hinta-laatusuhde itselle tärkeintä kun kaupasta ostan. 🙂

 23. Minä arvostan lastenvaatteissa sitä, että ne kestävät kovaa kulutusta. Ulkovaateet ovat Suomessa aika laadukkaita , mutta kenkien kestävyydessä on vielä parannettevaa. Minulla on kaksi lasta noin vuoden ikäerolla ja hyvin sisävaatteet kestäneet js säilyttäneet ns. muotonsa ja kuosinsa kummankin käyttöä. Ihan on cittaristakin ostettuilla vaatteilla meidän lapset puettu. Suurten markettien tuoteet ovat hyviä hinta/laatusuhteeltaan. En väheksyisi ollenkaan. Ympäristöystävällisyys ja vaatteiden mukavuus on aina tuotevalikoimassa huomioitu.

 24. Mää arvostan vauvan vaatteissa halpuutta, ja tietty myös että minkä näkönen se on. Yhtään merkkivaatetta ei oo mun ostamana tässä talossa eikä hinnan puolesta koskaan
  tuukkaa ?

 25. pimassou says: Vastaa

  Kestävyys, käytettävyys, materiaalin miellyttävyys ja sopiva hinta. Alerekit ja -laarit suosiossa. 🙂

 26. Arvostan kestävyyttä, mukavuutta ja iloiseja printtejä. Kengissä on tärkeää olla hyvin rullaavat pohjat, ei liian jäykät.

 27. Kestävyys, kivat kuosit ja helppo yhdisteltävyys tärkeitä mulle. Mukana.

 28. Kirpparivaatteita ostan. Kierrätystä harrastan. Materiaalit, jotka kestävät monta pesua… ostopaikalla ei niin väliä, jos sopivaa löytyy.

 29. Sirkkuli says: Vastaa

  Arvostan kestävyyttä ja mukavuutta. Iloisilla printeillä 🙂 Olen useasti ostanut lastenvaatteita ja kenkiä Citymarketista 🙂

 30. Jonna Vehmasto says: Vastaa

  Kestävyys, mukavat värit, hinta ja helppo pukea päälle arvostan vaatteissa. Olen ostanut osan kirpputoreilta, osan kavereilta ja osan ihan uutena. Arvostan myös kierrätystä ja välillä tulee kierrettyä kirpputoreja ja sieltä kyllä löytyy hyviä löytöjä. Kengissä arvostan pohjaa, istuvuutta ja että olisi mahdollisimman helpot puettavat lapselle tai lapsi itse pukee. Mukana arvonnassa!

 31. Hei, kivannäköisiä vaatteita! Itse ostan lapselle vaatteita lähinnä kirpparilta ja kavereilta, joskus jotain alennuksista! Pienet koot ovat niin hetken käytössä, että kirppareilta löytyy todella hyväkuntoisia vaatteita. Syksyvaatteita voisi myös kyllä näköjään katsella citymarketista 🙂

 32. Karoliina says: Vastaa

  Meiltä löytyy niin merkkivaatteita kuin tavallisia markettivaatteita sulassa sovussa 🙂 kirppareilta ja aleista tulee kaikki ostettua.

 33. Eniten olen oppinut arvostamaan käytännöllisyyttä ja laatua. Överi hintaiset merkkivaatteet on ollut monesti pettymys laadun suhteen.

 34. Kyllä hinta on tärkein kriteeri, ja se että vaate näyttää kivalta!

 35. Jessica says: Vastaa

  Vaatteista arvostan laatua, ulkonäkö ja trendikkyys 🙂

 36. Jennanen says: Vastaa

  Täällä myös alehaukka 😀 Arvostan laatua ja mukavuutta, sekä hyvää hintalaatusuhdetta. Shoppailen mieluiten vain laatua ja sitäkin alesta. Jos oikein hyvään hintaan löytyy lastenvaatteita, saatan ostaa ison pinon kaappiin valmiiksi. Sama pätee omaan pukeutumiseen – jos laadukkaita neuleita saa pilkkahintaan, niin ostan saman tien vaikka 5! Hulluksikin tästä johtuen nimitetään, mutta pitkän pennin olen säästänyt 🙂

 37. Lastenvaatteita en varmaan tule ostamaan kuin kummipojalle ;), mutta kenkien ostossa arvostan istuvuutta. Etenkin retkikenkien ostaminen on haastavaa, kun kävelen poluilla ja paljon niin kengät alkavat helposti hiertämään. Mulle on tullut tutuksi vakiomerkki, jonka tiedän sopivan jalan malliini ja ostan niitä hinnasta riippumatta. Ja vakiopaikka ostaa niitä on Partioaitta, ehdottomasti paras neuvonta ja valikoima :)!

 38. Sanna P says: Vastaa

  Mulla etusijalla melkeen on lastenvaatteissa se ulkonäkö. Että on mieluista värimaailmaa, printtiä ja muuta, mielestäni rumaa perinteistä poikien vaatetta en suostu pojalleni pukemaan. Ostan paljon merkkivaatteita, mutta pääosin käytettynä, mutta ei mulle merkit itsessään ole mitenkään tärkeitä. Yhtä lailla ostan myös henkkamaukka, lindexiä yms. jos miellyttää silmää. Laatu toki myös merkkaa, tää eritoten ulkovaatetuksessa ja kengissä, että ovat kestävät.

 39. Vaatteiden pitää olla lapselle mieleisiä tai jää käyttämättä. Kengissä taas tekniset ominaisuudet (talvella) ja joustavuus (kesällä) on tärkeimmät.

 40. Sisävaatteissa kelpaa marketin vaatteetkin kunhan miellyttää silmää ja kangas tuntuu semmoiselta ettei heti mene muodottomaksi. Ulkovaatteessa kunnon kosteuden pitävyys ja kengät pitää olla taipuisa pohja, ja tukeva pohjallinen ja lähestulkoon aina uusi kenkä koska en halua lapsen jalkaan toisella lapsella muovautunutta kenkää

 41. Anastasia says: Vastaa

  Meillä neljä lasta , vaatteiden pitäisi olla mukavia, laadukkaita , käytännöllisiä – merkillä ei ole niin väliä . Ostan myös kirppiksiltä, kunhan vaate on tosi hyväkuntoinen. Toppavaatteet mielummin uutena näin Lapin pakkasillä.

 42. Ketäviä, hyvälaatuisia ja miellyttäviä 🙂

 43. Airiina says: Vastaa

  Ostan Cittarista usein lapsille hyvää, suomaista käyttövaatetta, kenkiäkin olen ostanut ja tietysti sovitetaan aina kunnolla ja lapsi kävellee niillä.

 44. Lapsemme ovat vielä pieniä mutta käytän heillä pehmoisia ja laadukkaita vaatteita, kierrätän.

 45. Hennajenniina says: Vastaa

  Mywear vaatteita olen jo ostanut ja vielä puuttuu kerhoon reppu ja tossut. Pehmeys ja joustavuus pitää olla vaatteissa.

 46. Minäkin innostuin shoppailemaan Cittarissa meidän tulevalle vauvalle vaikka mitä! My wear-merkkiin en törmännytkään, mutta sydämeni sulattivat Fixoni (tanskalainen vaatemerkki) ja joku toinen, jonka nimeä en muista. Niin ihania, pehmeitä, murrettuja sävyjä. Aivan kuin toisessa lempimerkissäni, Kapphlin Newbie-sarjassa <3

 47. Mummoilija says: Vastaa

  Mummona ostan lapsenlapsille jotain aina kivan näköistä, poikia ovat ja isompi tykkää nyt traktorien ja autojen kuvista paidoissa, toki Ryhmä Hau on vieläkin hänelle kovin tärkeä. Vauvalle sitten pehmoisia bodyja ja nyt kun hän ryömii niin ostin housuja joissa polvissa paikat. Kestävyys ja en ole merkkiuskollinen vaan ostan jos näen mukavan oloisia vaatteita. Kenkiä en ole ostanut muuta kuin parit kumisaappaat isommalle.

 48. Arvostan kestävyyttä. Varsinkin housuissa monet menevät polvesta rikki heti ensimmäisestä kaatumisesta. Lisäksi nukkaantuminen on kamalaa.

 49. Jennika says: Vastaa

  Arvostan kestävyyttä – on hyvä, jos vaate säilyy käyttökelpoisena myös pikkusisaruksille. Paljon tykkään myös ommella itse. Värit ja materiaalin mukavuus merkkaa paljon! ?

 50. itsellä laskettuaika on lokakuussa ja ei ole vielä ihan tutuksi tulleet kaikki niksit 😀 mutta uskoisin että itselle tärkeintä on materiaali, käytännöllisyys ja kestävyys 🙂

 51. Nonnuska says: Vastaa

  Pikkuhiljaa toisen lapsen myötä on tullut jo käsitys, mistä kannattaa ostaa vaatteet ja mistä ei. Jotkut merkit ovat vain toisia kestävämpiä. Vauvojen vaatteissa tämä ei tule niin hyvin ilmi, mutta tuo kohta 3-vee rasavilli tyttölapsi laittaa vaatteen kuin vaatteen koetukselle ? Välillä toki tää äippä hairahtaa ostamaan ihan vaan ulkonäöllisten asioiden takia jonkun vaatteen ? Meidän perheessä käytetään merkillisiä että merkittömiä, mistä nyt vain parhaimmat löytyy. Ulkovaatteissa kannatan lämpöä ja laatua. Rakastan kauniita vaatteita joten meillä niitä löytyy välillä vähän liikaakin ?

 52. Pitääpä tutustua tähän merkkiin. Vaikuttaa hyvältä.

 53. Kestävät, kivannäköiset ja käytännölliset vaatteet ovat suosiossa, merkillä ei ole niin väliä.

 54. Heidi L. says: Vastaa

  Kestävyyttä ja mukavuutta 🙂

 55. Kahden tytön äiti says: Vastaa

  Meilläkin ostetaan vaatteita ihan mistä vaan. Marketeistakin löytyy ihan kelpo ulkovaatettakin ja vielä edullisesti jos sattuu aleen sopivaa kokoa. Kirppiksiäkin hyödynnä ja etenkin vadelmatarhan kirppiksiä suosittelen. Vaatteet ovat hyväkuntoisia ja lajiteltu koon mukaan, mikä helpottaa shoppailua.

 56. Mukavuus, käytännöllisyys ja kestävyys tärkeimmät ominaisuudet. Meillä pääasiassa kierrätetään vaatteet aina isommalta pienemmälle, sekä sukulaisten ja ystävien kesken. Lisäksi ostetaan kirpputoreilta, sieltäkin löytää tosi hyviä vaatteita kun osaa ja jaksaa etsiä.

 57. Kestävyys, käytännöllisyys ja ihanat kuosit ?? markettitavaroilla mennään, sekä kirppis, kun ei vara ole ostaa kalliita. Tyytyväinen olen ollut kyllä niin cittarin vaatteisiin kun muidenkin! Tarjouksia tulee usein ostettua.

 58. Hilve Nurminen says: Vastaa

  Laatu ja pesunkestävyys ovat ehdottomia vaatimuksia. Ei siis t-paitoja, jotka ovat venyneet eri suuntiin. Kenkien osalta kestävyys. Isoäitinä tulee ostaneeksi, joskus jotain sellaista, mitä äiti ei ehkä ihan ensimmäiseksi olisi ostanut.

 59. Kestävyys ja käytännöllisyys on tärkeimmät kriteerit 🙂

 60. kestävyys, hinta ja ulkonäkö. Varsinkin tyttölle on tärkeää miltä vaate näyttää.

 61. Katarina says: Vastaa

  Kestävyys ja pestävyys. 3v liikkuu koko ajan, joten vaatteen on oltava mukava päällä ja joustettava touhujen mukaan. Ulkovaatteiden pitää kestää kulutusta. Kengät on kamalan kalliita, mutta alet ja kirpparit pelastaa.

 62. Kestävyys ja ulkonäkö ovat tärkeimmät.

 63. Nina Tiainen says: Vastaa

  Kestävyys/pitkäikäisyys on tärkeää. Myös ekologisuus ja ettisyys on listan kärjessä. Sitten vielä hinta ja ulkonäkö, sekä varmaan käytön kannalta tärkein eli istuvuus. Eipä se sitten sen vaikeampaa olekaan…?

 64. Merkillä ei väliä. Tärkeintä mukavuus. käytännöllisyys ja kestävyys. 🙂

 65. Uiui <3 Ite tulee lähinnä hankittua kummitytölle kaikkia ihanuuksia, jotka lähinnä valitsen yhdisteltävyyden ja värien mukaan valitsen. Itelle tulee kanssa tehtyä edullisia löytöjä markettien osalta – etenkin Lidlin hyllyt tulee koluttua tarkkaan! Citymarketin kenkäosaston puolesta MyWear on tuttu merkki .

 66. Martamm says: Vastaa

  Turvallisuutta – monessakin mielessä

 67. Kestävyys ja kivat kuosit. Ostan kolmen lapsen käuttövaatteet niin marketeista kuin kirpputoreilta. Joskus harvoin mitään merkkituotteita ihan uutena tulee ostettua. Ulkovaatteet onkin sitte toinen asia, niihin panostetaan enemmän.

 68. JohannaLe says: Vastaa

  Samoja ajatuksia ja cittareissa on kivoja vauvanvaatteita! Arvostan mukavuutta, käytännöllisyyttä ja kivannäköisiä vauvanvaatteita. Tulee kokeiltua niitä ja sitten katsottua hintaa 😉 oma vauva siirtyy kokoon 80 niin käyttöaika kasvaa huomattavasti. Siksi kestävyys alkaa painamaan vaakakupissa.

 69. Mukana toki. Arvostan ennenkaikkea laatua ja kuoseja, mieluusti värikkäitä ettei jokainen ruokatahra näy. ?

 70. omia lapsia ei ole mutta näyttävät hyviltä

 71. Laatu, helppo pukea, saumat ei paina, hillitty väritys

 72. Markettivaatteita ostellut ja kokenut laadun hyväksi. Hyvin ovat kestäneet 🙂 Isoissa marketeissa tulee usein katsottua onko uutuuksia tullut. Nämä uudet vaikuttavat kivan värisiltä!

 73. Laatu, ulkonäkö ja helposti puettava!

 74. Näyttää aivan ihanilta vaatteilta! Ja kivoja kuvia 🙂 Aiemminkin olen Citymarketista ostanut lastenvaatteita, mutta onpas hienoa, että nyt on uusi mallisto! Itse arvostan lastenvaatteissa erityisesti käytännöllisyyttä, mukavuutta käytössä ja tietenkin laadukkuutta ja kestävyyttä. On erityisen tärkeää, että vaatteet tuntuvat mukavilta lapsen päällä, joustavat, eivät kiristä ja istuvat hyvin, että niissä on mukava myös liikkua. On myös todella tärkeää, ettei vaatteissa ole paksuja saumoja, koska lapsi on paljon makuullaan ja tällöin vaatteet eivät saa painaa ja puristaa mistään. Uudesta mallistosta löytyisi varmasti myös itselle kivoja vaatteita 🙂

 75. Hyvä hinta-laatusuhde. Käyttömukavuus ja käytännöllisyys myös tietenkin tärkeät ja toki kiva ulkonäkö vaikuttaa paljon 🙂

 76. SOILE VIRTANEN says: Vastaa

  Lastenvaatteissa merkillä ei ole niinkään minulle väliä, arvostan mukavuutta, ulkonäköä ja kestävyyttä.

 77. Laatu on näis tosi hyvä. Meiltä myös löytyy tämän malliston vaatteita. Värit ei haallistu ja pysyy pehmeänä. Tykkään! 🙂

 78. Meillä myös ostetaan esikoiselle vaatteita. Tällä hetkellä käytössä koko 68 ja vaatevarastoa saa päivittää jatkuvasti, hän kasvaa hurjaa vauhtia! Meille tärkeää vaatteissa on istuvuus ja mukavuus, plussaa myös jos vaatteen saa puettua ja riisuttua helposti ?

 79. Minun lapset jo isompia, meiltä löytyy niin merkki kuin markettien tavaraa. Pojalla ei kestä housut kovinkaan kauaa. Ensin ostin halpoja ajatellen niiden kuitenki kohta olevan puhki. Nykyään ostan vain Adidasta tai nikea ne oikeasti kestävät pidempään.

 80. Lasten vaatteissa arvostan kestävyyttä, mukavuutta ja kivaa ulkonäköä. Edullinen hinta on myös yksi iso kriteeri. Varsinkin nykyään 5v tyttösen takia ulkonäkö juttu on todella iso asia, isommalla lapsella kun on jo oma mielipide vaatteisiinsa.

 81. Cittarin lastenvaatteet on kyllä aika harvassa, ainakin täällä, joten uusille on tilaa ja kysyntää varmasti 🙂 Lahjakortilla tätin kultapoika vois saada jotain uutta kivaa syksyksi 🙂

 82. Sallikka says: Vastaa

  Laatu, ulkonäkö ja kestävyys

 83. Arvostan laatua, käytännöllisyyttä ja ulkonäköä.

 84. Ei olla tähän asti oltu merkkiuskoisia, lapselle on kelvannut kaikki mitä laitetaan, saa nähdä nyt kun koulu tänää alkaa, että muuttuuki mieli.

 85. Kestävyys ja lapselle sopiva kuosi ovat olleet tärkeitä kriteerejä. Pääasia, että lapsella on ollut hyvä olla, eikä mikään kohta purista eikä hierrä.

 86. Ihana toi raitabody! 🙂

 87. Itselleni vaatteen merkki ei ole tärkeä. Tässä vaiheessa kun lapsi kasvaa niin nopeasti ja vaatteet jäävät äkkiä pieneksi, en raaski ostaa kalliita merkkivaatteita joita ehtii pitää vain muutaman kerran. Tärkeämpää on, että vaate on miellyttävää materiaalia, kestää pesua ja kulutusta, eikä kiva ulkonäkökään ole pahitteeksi. Olen tehnyt paljon löytöjä kirpputoreilta (myös merkkivaatteita), ja ollut tosi tyytyväinen.

 88. Annukka says: Vastaa

  Arvostan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta, koska en jaksa ja kerkeä paljoa vaivaa nähdä vaatteiden erikoispesuissa yms.

 89. Käytännöllisyys.. tavarataloista,plus nämä muutamista vaateketjuista (hm,Lindex..) ostan 2v tyttärelle vaatteet. Perusmerkit on meille just passeli. Kalliita merkkivaatteita en tämän ikäiselle ostaisi vallan,kasvaa nopeasti ja kaikkea ei välttämättä kerkeä käyttämään..
  Eikä yh-äitinä olisikaan varaa ostaa kalliisti aina.
  Joten kaikki halvatkin käy,jos on käytännöllisiä ja myös kivannäköisiä 🙂 ja citymarketin valikoima on nykyään aika kivaa ?

 90. Arvostan lastenvaatteissa kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja tottakai myös ulkonäköä.
  Pyrin valitsemaan vaatteet myös niin että ne olisi valmistettu euroopassa.

 91. En ole mywearin vaatteita ostanut ja uusien kuosien myötä kiinnostaisi ostaa reilu vuoden ikäiselle pojalle.

 92. Arvostan vaatteiden ulkonäköä, käyttömukavuutta ja laadukkuutta.

 93. Arvostan vaatteissa kestävyyttä ja hyviä materiaaleja, mutta yleensä yritän selvitä hankinnoista mahdollisimman edullisesti joten käytettynä ja alennusmyynneistä tulee ostettua suurin osa.

 94. Haluan että hinta-laatusuhde on kohdillaan, sellaisesta tuotteesta jota käytetään pitkään ja hartaasti, olen valmis maksamaan vähän enemmän, mutta tytön juhlamekosta, jota hän käyttää kerran-pari, en halua käyttää montaa euroa. Tuotteiden materiaaleissa suosin sellaisia, jotka tuntuvat hyvältä iholla. Mywear kuulostaa mielenkiintoiselta konseptilta, pitänee kokeilla!

  1. ONNEA ULLIA! Sinä voitit 50 euron lahjakortin. Laitan sinulle sähköpostia!

 95. SannaMi says: Vastaa

  Meillä käytetään ihan myös markettivaatteita. Samalla tavalla niihin merkkivaatteisiin tulee reikiä. Edullisemmissa ei vain harmita niin paljoa.

 96. pyrin aina ostamaan vain käytettyä, ihan pakko jos on niin ostetaan sukkia, sukkahousuja tai alushousuja alesta…

 97. Tulitikkutyttö says: Vastaa

  Vaatteen ulkonäkö on mulle tärkeää. Myös se, että lapsi itse tykkää vaatteistaan. Ei pidä kuitenkaan unohtaa kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Vaatteissa pitää pystyä hyppimään ja kiipeilemään ja temmeltämään. (:

 98. Anna-sofia Aitto-oja says: Vastaa

  Kuulostat juuri samantyyppiseltä shoppailijalta kuin minä! Meidän pojan (1v) vaatteissa on myös sekä merkkiä että kirpparia. Pienellä lapsella vaatteen käyttömukavuus on sijalla 1, toisena laatu ja kolmantena ulkonäkö. Ulkovaatteissa suosin mielelläni merkkiä ja haluan niissä olevan teknisiä ominaisuuksia, jotta ne kestävät kulusta ja eri kelejä.

 99. Hyvältä näyttää!

 100. Vaatteiden on oltava joustavia ja mukavia päällä. Iloiset värit ovat myls plussaa!

 101. Terhi J. says: Vastaa

  Vaatteet oltavat laadukkaita ja käytännöllisiä, kotimaisuus plussaa.

 102. Äitiskä says: Vastaa

  Mahtavaa, että MyWear vaatteita saa nyt Citymarketeista! Olemme aina Tallinnan tai Ruotsin reissuilla ostaneet erityisen mahtavia poikien boxereita, leveällä ”yläreunalla” pojalle. Ne kestää pesua ja käyttöä siihen asti, että jäävät pieniksi – ja hinta on mitä mainioin! Pitääpä käydä katsomassa, onko nekin jo Suomessa saatavilla.

 103. Pehmeät, käytännölliset, kestävät, joustavat

 104. KCM my wear vaikuttaa kiinnostavalta uutuudelta! Itse arvostan, että vaatteet ovat hyvin kestäviä mutta kauniita.

Vastaa