Nakkikakku 2-vuotiaalle Horatiolle

Horatio täytti viime perjantaina kaksi vuotta! ♥

idchow chow nakkikakku

Horatio-reppana on ollut niin ihana vauvan tulon jälkeen. Se on jaksanut kiltisti kuunnella koliikkivauvan huutoa ja odottanut omaa rapsutusvuoroa. Huutoa Horatio on kyllä välistä mennyt pakoon vaatehuoneseen sekä suihkuhuoneeseen, mutta ymmärtäähän sen. Ollaanhan me vanhemmatkin laitettu korvien suojaksi Peltorit, ja koiralla on kuitenkin paljon parempi kuulo kuin ihmisillä, eikä koirien vastamelukuulokkeita taida vielä markkinoilla olla.

chow chow nakkikakku

Vaunulenkeillä Horatio on oppinut kävelemään suhteellisen sievästi vaunujen vieressä kun tarpeeksi monta kertaa jäi vaunujen ”alle”. Tuore äitikään ei vispaa rattaita enää tuhatta ja sataa eteenpäin, sillä on ymmärtänyt, ettei pieni ihme herää vaikka vaunut hetkeksi pysähtyvätkin Horation oksien nuuhkuttamishetkillä (niitä on muuten paljon).

Rankat kuukaudet on takana koko perheellä, mutta eiköhän se tästä! Uutta on jouduttu ja saatu opetella hurjasti, eikä oppiminen varmasti pääty tähän.

chow chow nakkikakku

Horation synttäreiden kunniaksi kärräiltiin vaunujen ja Horation kanssa aamulenkillä Alepaan, ostettiin Saarioisten maksalaatikko sekä paketti nakkeja. Kotona vauva jäi nukkumaan ulos vaunuihin, ja me lähdettiin Horation kanssa tekemään nakkikakkua, joka koristeltiin lopuksi koirien kekseillä. Makoisan nakkikakun mamman kultapoika söi kaikessa rauhassa terassilla, ja sai päälle vielä pitkän rapsutustuokion. Vielä kun ehtisi jossain välissä pestä Horation oikein juurta jaksaen.

chow chow nakkikakku

Viime vuoden synttäritunnelmia voi käydä kurkkaamassa Nakkikakku 1-vuotiaalle Horatiolle -postauksesta.

9 Replies to “Nakkikakku 2-vuotiaalle Horatiolle”

 1. Onnea ihanalle mörrimöykylle ?

  1. Kiitos tuplana! 🙂

 2. Onnea mörrimöykylle ?

 3. Tuplana, koska H on sen arvoinen ??

  1. Totisesti on! On se vaan niin hieno poika. <3

 4. Onnea kärsivälliselle kaksivuotiaalle isoveljelle! Vähän jaksat vielä odotella ja saat pikkuveljestä kivan leikkikaverin.

  1. Joo, jokunen vuosi pitää vielä odotella.. Voi Horatio raukkaa. <3

 5. Onnea ihanalle nallukalle ? Kiva lukea Horatiosta pitkästä aikaa. Meillä on tämä tilanne toisin päin. Lapset on jo isoja, mutta pikku 4 kk chowie poika pitää vipinää yllä.

  1. Voi miten ihanaa, että teillä on pikkuchowi! <3 Lumoavia hetkiä pikkuisen kanssa! Mun on pitänyt Horation kuulumisia kirjoitella, mutta aika on ollut vähän kortilla, heh. Lisäksi en paljon kehtaa kuvia Horatiosta julkaista ennen kuin poika on kunnolla pesty ja puunattu!

Vastaa