Lumi tuli

kannustalo_vihervaara_talvi6

Kirjoittelin kaksi vuotta sitten helmikuun ensimmäisenä päivänä postauksen samasta aiheesta, lumen tulosta. Silloin kuvissa poseerasi Koda sekä keskeneräisellä pihalla varustettu vihreä Vihervaara. Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Ensinnäkin Koda on nukkunut pois, ja nykyisin meidän kuvissa hengailee nuori ja virkeä Horatio. Toiseksi vihreän Vihervaaran pihaa on laitettu kuntoon sen minkä lompakko ja aika on mahdollistanut. Pihahommat jatkuvat heti kevään korvilla uusilla projekteilla, mutta onneksi pihapiiri näyttää nyt jo paljon valmiimmalta kuin mitä se oli pari vuotta sitten.

Alla olevissa kuvissa ensimmäisenä Vihervaaramme 1.2.2014 ja sen jälkeen 9.1.2016. Perään vielä kuva Kodasta 1.2.2014 ja Horatiosta 9.1.2019. Mamman lumiparrat.

1.2.2014kannustalo_vihervaara_talvi7chow chowkannustalo_vihervaara_talvi3

Lumen tulosta on nautittu meillä paljon. Pidämme luonnossa liikkumisesta ja olenkin köpötellyt viime viikkoina selkävammaisena Horation kanssa parisen tuntia joka päivä metsässä sekä lenkkipoluilla, kun kaikki muu liikunta on oikeastaan ollut kiellettynä. Usko alkaa selän kanssa jo loppua, mutta onneksi fyssarit ja lääkärit vakuuttavat, että saan selän kuntoon – aikaa se ottaa, pitää kuulemma olla kärsivällinen.. Ei kuulu mun vahvuuksiin.

Ollaan me herra Longfieldin sekä Horation kanssa laskettu myös mäkeä, ja viikonloppuna tarttee varmaan vetää sukset ekaa kertaa tällä kaudella jalkaan. Jesh! Toivotaan vaan, että selkä kestää hiihtämistä. Pitäkäähän peukut pystyssä!

kannustalo_vihervaara_talvi8

Blogin Instagram-tilille olen postaillut aika ihqja kuvia Horatiosta lumen keskellä. Jos vaikka kurkkaatte tämän kuvan, niin varmaan aika monella alkaa suupielet kääntyä ylöspäin.. Vai..? Heh!

Horatio nauttii lumesta sekä ulkoilusta. Se ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä. Paksu turkki pitää koiran lämpimänä, joten ulkona jaksetaan olla vaikka kuinka pitkään. Lupaattehan tekin nauttia näistä upeista talvikeleistä! Niiden aika on nyt. Horatio näyttää vähän mallia siitä miten kivaa ulkona on.

kannustalo_vihervaara_talvi2kannustalo_vihervaara_talvi1kannustalo_vihervaara_talvi4 kannustalo_vihervaara_talvi5kannustalo_vihervaara_talvi9

6 Replies to “Lumi tuli”

  1. Ihanat lumikuvat. Täällä lumi ei ihan riitä hyvien latujen tekemiseen, joten hiihtolenkkejä pitää vielä odottaa. Tsemppiä selän kanssa!

    1. Kiitos! Meillä tuli lunta tällä viikolla niin paljon, että luulen lantukoneiden käyneen jo lähimetsässä. Selviää sunnuntaina. 🙂 Mahtavia pakkaspäiviä sinne!

  2. Aww! Huomaa, että H on vielä junnu ei ole samanlaista etukauluria kuin Kodalla johon lumi tarttuisi. <3 Hyvin on pihan kanssa edistytty!

    1. Totta! Leijonharja on vielä todella säälittävä. Korvien takana on vasta pieni kaistale harjaa tulossa. Mutta pitää nyt nauttia, Horation lyhytty turkkia on aika kiva pitää takuttomana. Kodan harja oli aika muhkea, ja sitä sai kyllä harjata ihan tosissaan!

  3. Ihana luminasu-Horatio!

    1. Kiitos! Söpö tapaus, vaikka lumi ei vielä tartu ihan yhtä komeasti kuin Kodalla. Leijonharja puuttuu pikkuiselta pojalta vielä. ❤️

Vastaa