Joulukalenteri 17: Horatio ja tonttupuku

Julistin jo heti aamusta blogin Facebook-sivuilla, että tämän päivän joulukalenteri jää kiireiden vuoksi tänään välistä. Mutta sitten tulin lounaalta takaisin, ja mun työhuoneen penkillä odotti pieni punainen nuttu. Tarkemmin sanottuna tonttupuku, joka oli tarkoitettu koirille. Ja siitä se ajatus sitten lähti..

chow chow horatio (18)

Kiitin heti lounaalta tulon jälkeen viestillä Päiviä, joka toimitti puvun mulle samassa työpaikassa kanssani työskentelevän ystävänsä kautta. Päivi oli ostanut tonttupuvun alunperin Fenixille, Horation komealle koiraserkulle, mutta puku osoittautui kookkaalle Fenixille liian pieneksi. Hymy oli töissä herkässä kun ajattelin miten taiteilisin punaisen nutun villin Horation päälle illalla.

Illalla tutkittiin sitten Horation kanssa hassulta tuoksuvaa punaista nuttua. Siinä samassa herra Longfield viritti videokameran valmiiksi ja sitten alkoi haastava yritys saada tonttupuku Horation päälle. Videoita Horatioista on toivottu, joten saamanne pitää!

Hauskaa iltaa!

 

10 Replies to “Joulukalenteri 17: Horatio ja tonttupuku”

 1. Ihana Horatio-tonttu! Meilläkin on viime päivinä harrastettu pukemispainia kun Ylläksen lomalla on ollut turhan kylmä pentukarvaiselle otukselle ilman toppatakkia.

  1. Meillä alkaa olla turkki jo paksussa kunnossa. Tosin etelässä ei paljon pakkasia ole näkynyt.. 🙂

 2. Hahhah 😀 Ihana Horatio! On se kyllä melkoinen nallukka! Sillä oli selvästi aivan erilainen käsitys siitä mihin käyttötarkoitukseen tonttupuku oli tarkoitettu.

  1. Tonttupuku sai kyllä kyytiä vielä myöhemmin illalla. 🙂 Aika veitikka Horatio kyllä on!

 3. Eikä! Mikä ilme tossa lopussa, kun tajusi, että hänellä on jotain ”noloa” päällä. 😀 <3

  1. Ilmeet olivat kyllä aika hauskat, kiva kun saimme tämän videolle muistoksi. 🙂

 4. En kestä, onpa liikkis ♥

  1. Horatio osaa tosissaan varastaa sydämiä. <3

 5. Joulun paras video. 🙂 <3

  1. Kiitos Nenna! Oikein ihanaa joulua sinulle. <3

Vastaa