Tänään olen nuorempi kuin enää koskaan

Minä olen syntynyt Aleksis Kiven päivänä, ja tänään minä olen 31-vuotias aikuinen leidi.

birthday new york

Minä olen järjestelmällinen, rakastettu, rakastava, innokas, laiskottelija, nauravainen, helposti itkevä, hauska, mielensäpahoittaja, reipas, bloggaaja, sosiaalinen, aikaansaava, pohjimmiltaan ujo, Combattia rakastava, päättäväinen, onnistuja, irtokarkkihirmu, retkeilijä, aviovaimo, tytär, sisko, ystävä, kaveri, serkku, täti, miniä, käly, lapsenlapsi, valokuvaaja, innostuja, hyvä työssään, onnellinen, kostonhimoinen, tyytyväinen, ylpeä itsestään, unelmoija, totaalisen elämäntapamuutoksen läpikäynyt, kunnianhimoinen, pullea, sopiva, pudottanut 47 kiloa, lihonut 10 kiloa, kaunis, reissaaja, pimeiden iltojen ystävä, auttavainen, tekijä, kateellinen, entinen kilpauimari, hyvä laittamaan ruokaa, söpö, ihastuttava, kanavasurffailija, ruskeasilmäinen, pitkähiuksinen, hapsutukkainen, sinne-päin-tyyppi, pilkuntarkka, kilpailuhenkinen, värikäs, erikoinen, eläväinen, luonnossaliikkuja, huonomuistinen, materialisti, esteetikko, asioihin tarttuva, romantikko, perhekeskeinen, itsevarma, tarjoushaukka, lenkkeilijä, pyöräilijä, salilla kävijä, jumppapirkko, epävarma, tukea tarvitseva, tukea antava, kannustava, rehellinen, ärsyttävä, organisoiva, kokeileva, testaaja, excel-velho, nopea, hidas, räjähdysherkkä, aikaansaava, eläinrakas, lässyttäjä, joulufriikki, järjestelijä, ruokaa rakastava, yllätyksistä pitävä, viherpeukalo, matkustelija, seikkailija, sienestäjä, epävarma, erittäin varma, kaikkitietävä, Horation mamma, pelokas, leikkimielinen, yllytyshullu, toteuttaja, siisti, silmälasipäinen, tekniikan ihmelapsi, suorittaja ja ennen kaikkea ihana oma itseni.

Kukaan ei ole täydellinen, joten miksi edes yrittää olla? Siispä oikein hyvää syntymäpäivää epätäydellisen täydelliselle itselleni.

birthday angry birds park

Kiitokset epätäydellisen täydelliselle Gialle hauskasta postausideasta. Kopsasin törkeästi idean myös tänne oman blogin puolella.

12 Replies to “Tänään olen nuorempi kuin enää koskaan”

 1. Hyvää syntymäpäivää!

  1. Kiitos paljon! 🙂 Ihanan aurinkoinen päivä on ainakin olliut.

 2. Synttärionnea moninaiselle!

  1. Kiitokset Lumo. Nyt sitä sitten käydään neljääkymmentä. 🙂

 3. Paljon onnea! <3

  1. Kiitos Jonna! 🙂 Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin samalla kaavalla.

 4. Paljon onnea Huli! Kiitos kun tuot kirjoituksillasi iloa elämään 🙂

  1. Voi kiitos Sari sinulle ihanasta kommentista. 🙂 Täällä jatketaan samalla mallilla kuin tähänkin asti – sekä blogissa että elämässä yleensä. 🙂

 5. Hih, tämä oli ihan mainio postaus! 🙂

  1. Kiitos Heidi! 🙂 Nappasin idean Gian blogista, oli sen verran hauska mustakin.

 6. Hieman myöhästyneet synttärionnittelut Huli:) Hauska postaus!

  1. Kiitokset Jael! Myöhässä ehtii oikein hyvin onnitella, ja kiva kun niitä satelee töissäkin vielä tänään. Maanantai sujuu paremmin. 🙂

Vastaa