Horatio kävi treffeillä

Uu la laa, Horatiolla oli tänään kaksi kiinalaista naisseuralaista! Horatio kävi nimittäin illansuussa ihanilla tuplatreffeillä isolla pellolla Hilman ja Selman kanssa. Hilma ja Selma ovat varsin kauniita chowityttöjä, vai voitteko väittää vastaan? Kauniit chowitytöt asustelevat ihan meidän lähellä, joten varmasti uusiakin treffejä on tiedossa. Kyllä on pakko sanoa, että Horatiolla kävi hyvä tuuri ensimmäisten varsinaisten treffiseuralaisten kanssa. ♥

Vilskettä ja vipinää riitti pellolla, ainakin Horation suunnasta, yllättävn pitkään. Toista chowileidiä ei olisi nuoren ja villin herran leikit voineet vähempää kiinnostaa, mutta Selma jaksoi onneksi sinnikkäästi juosta Horatiota, ja Horation naskaleita pakoon. Ja voi että meidän pieni poika nautti! Arvaatka kuka on nukkunut kuin tukki siitä asti kun tulimme kotiin?

10 Replies to “Horatio kävi treffeillä”

 1. Voi apua! En kestä kuinka söpö Horatio on! Ihania noi peffa pystyssä kuvat 😀

  1. Kiitos Laura! Horatio on aika söpö, ja vähän hölmö kun tolleen pyllistelee uusille kavereille. 😉

 2. Ihanaa tavata lajin edustajia ❤️

  1. Niin on. Kiva kun mukavia choweja löytyy ihan tästä läheltä. <3

 3. Ihan paras toi vika kuva! 😀

  1. Se on kyllä hauska. 🙂 Horatio kiipesi poikittain selkään muutamaankin kertaan. Aika ihana. <3

 4. ??? mikä kärsivällisyys vuorikiipeilijää kohtaan!

  1. Chowit osaa olla kärsivällisiä. 😉

 5. eka ja vika kuva olivat mulle ihan liikaa! <3 <3 <3

  1. Hah! 🙂 Horatio keksi hauskan tavan tehdä tuttavuutta naisiin. 😉

Vastaa