Horatio on täällä ♥

Kotona ollaan jännittävän matkan jälkeen Oulusta asti!

Tunteet ja fiilikset ovat vielä aika sekavat. Horatio hakee omaa paikkaansa uudesta kodistaan, eikä oikein osaa pysyä paikoillaan. Ruoka maistui onneksi oikein hyvin, ja uuteen ympäristöön tutustutaan yllättävän kiinnostuneesti. Varmasti on outoa kun ympärillä ei vilisekään enää viittä sisarusta, emoa ja muuta tuttua Leijonaharjan kennelin mukavaa porukkaa. Leijonaharjan kennel on totisesti antanut Horatiolle parhaan mahdollisen alun elämään, meidän on hyvä jatkaa tästä – päivä kerrallaan!

Tervetuloa kotiin meidän oma Iso-H!

chow chow

Parempia kuvia sitten kun homma vähän rauhoittuu, ja saan purettua kameran muistikorttia. Tässä kuvassa Horatio on valppaana heti lentomatkan jälkeen, joka taitettiin pikkuisessa lemmikkien lentolaukussa. Oikein reipas poika!

12 Replies to “Horatio on täällä ♥”

 1. Jestas, miten suloinen <3

  1. Söpö kuin mikä. <3

 2. Oi, oli pakko tulla heti lukemaan H:n kuulumiset. <3

  1. Hyvin menee! 🙂 Aamulla oli jo itsevarmemmat askeleet. Tutustuu paikkoihin rohkeasti ja tulee ja menee ihan itsekseen. Upea otus. <3

 3. Voi mikä ihana söpönassu! 🙂

  1. Kiitokset Johanna! 🙂 Pentuaika on aika ihana, siitä pitää nauttia nyt täysilla!

 4. Oi miten suloinen ❤️ ? lisää kuvia innolla odottelen ? onnea uudesta perheenjäsenestä!

  1. Kiitos! 🙂 Lisää kuvia tulee kunhan ehdin purkaa muistikortin. Horatio on aika villi tapaus ja haluaa huomiota koko ajan. Jos ei anna huomiota, niin varmasti menee kaivamaan vesikippoa, koska silloin juostaan paikalle heti kieltämään. 🙂 Oivallinen otus!

 5. Oivoi ihanuutta! Joko Horatio on näyttänyt luonnettaan, vai vieläkö ujostelee uutta kotia? Meillä jaksetaan aina ihmetellä miten eri luonteisia meidän lagotot on keskenään, vaikka ovatkin mummo ja lapsenlapsi.

  1. Kyllä on! 🙂 Eilen illalla oltiin Horation kanssa jo helisemässä – vauhtia riittää! 🙂 Nukkui yönkin todella hyvin. Reipas ja rohkea poika kyllä on. Kodan hauvavauva-aikaa emme oikein enää muista, joten vertailu on hieman vaikeaa. Mutta on tämä villi kaveri, sen voin kyllä sanoa. Heh!

 6. ♥♥♥ Ei mulla muuta…

  1. Tämä selvä. <3

Vastaa