Treeniä Rash Guard -paidassa – VOITA oma treenipaita!

Mondroloni, Herra Longfield tässä. Nytpä olisi aika liikunta-aiheisen postauksen. Hip hip, hurraa! Kaikki yhtä aikaa pomppimaan tasajalkaa, yks kaks koli neli, askelkyykky ja krusifiksi!

hiihto

Saimme jo jokin aika sitten testattavaksi kaverilta tämmöset hienot Tommi Diven Rash Guard -treenipaidat. Rash guard -paidat on synteettisistä materiaaleista valmistettuja, tiukkoja urheilupaitoja. Ne on ymmärtääkseni alunperin kehitetty surffaukseen, suojaamaan laudan päällä menevää ihmistä hankaumilta ja haavoilta. Kun siinä surffilaudan päällä kauheasti itseään lautaa vastaan hinkataan, niin siinä helposti hiertyy iho rikki – varsinkin jos laudalla on vielä vähän hiekkaa. Ja sitten kun pulikoi suolavedessä haavojensa kanssa niin eihän se ole kivaa yhtään. Pahimmassa tapauksessa saa vielä hai vainun ja sitten se tulee surffarin syömään. Rash guard -paidalla saa kätevästi kirvelevät haavat ja kiusalliset, raajoja irti purevat hait eliminoitua.

snorkeling bali amed (10)snorkeling bali amed (11)snorkeling bali amed (12)

Mutta mutta, surffauksen lisäksi rash guardit soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen muuhunkin liikuntaan. Kamppailulajeja harrastaville nämä on erinomaisia, paidat on tiukkoja niin niistä ei pääse repimään, ja samalla tavalla kuin surffilautaa vasten, rash guard paita suojaa myös kamppailualustasta mahdollisesti tulevia hankaumia vastaan – puhumattakaan vaikkapa vastapuolen kynsistä.

Jostain muistan lukeneeni että myös jääkiekossa rash guardit on mahtavia, paidat paitsi suojaavat taas ihoa erinäköisten suojien aiheuttamilta hankaumilta, ne myös pitävät kaikki oman elämänsä teemuselänteet ja jarkkoruudut lämpiminä koska paidat on suunniteltu eristämään ruumiinlämpöä.

Me ei surffata, tapella tai pelata jääkiekkoa, mutta ollaan silti huomattu rash guardien soveltuvan meidänkin epämääräisen satunnaisesti harrastamiin lajeihin oikein mainiosti. Snorklauksessa paidat on ihan tykkejä, ne suojaavaat selkää auringolta ja tuntuvat järjettömän mukavilta päällä niin vedessä kuin snorklauksien väleissä veneessä istuessakin. Joskus ollaan ihan perus t-paitoja käytetty snorklatessa kun selkä on jo ollut semmonen ravunpunainen, mutta niiden kanssa vedessä lillumisesta tulee aika epämukavaa, ja märkä t-paita päällä veneessä on nihkeä olla ja siinä tulee äkkiä kylmä. Rash guardeja päästiin Balin reissun aikana testaamaan snorklauksessa, ja tästä lähin kyllä mennään aina niiden kanssa. Tai minä ainakin menen, voi olla että Huli saattaa toisinaan ottaa mieluummin aurinkoa.

tommidive (2)tommidive (5)tommidive (3)

Ollaan nyt tässä syksyn ja talven aikana testailtu paitoja myös juoksussa, hiihdossa, kuntosalilla sekä tämmösissä ryhmäliikuntajutuissa. Juoksussa ja hiihdossa paita on molemmissa tosi kiva, vaikka se on tiukka, se jotenkin mystisesti kuitenkin hengittää ja tuntuu että pysyy kuivana, vaikka todellisuudessa on ihan tuskanhiessä koko ihminen. Kuntosalilla ja näissä ryhmäliikuntajutuissa minua itseäni vähän aristaa paitaa käyttää, se kun on sen verran napakka niin vähän ahdistaa tykitellä pelkässä rash guardissa kun en nyt kuitenkaan oo mikään Vin Diesel. Kuntosalilla käydessä en paidasta niin hirveästi itse perustanut, siellä soveltuu mielestäni paremmin semmonen löysempi paita, mutta ryhmäliikunnoissa (BodyPump, BodyCombat, kahvakuulailu, mitä näitä nyt on) joissa hiki lentää, rash guard oli helvetin hyvä, kun vaan pääsin yli siitä että näytän paita päälläni vähän aliravitulta Teräsmieheltä. Paita tekee jotain ihan mystistä, se päällä jaksaa paremmin kun se jostain syystä viilentää oloa, ja tunnin jälkeenkin on kuiva fiilis, vaikka ruumiinpainosta on tunnin aikana valunut kaksi kiloa lätäköksi lattialle.

tommidive (1)

Nyt teillä kaikilla liikuntahirmuilla on mahdollisuus voittaa omaksenne Tommi Diven Rash Guard -paita. Arvonnan voittaja saa ihan itse valita Tommi Diven valikoimasta itselleen sopivimman paidan, me maksetaan kaikki kulut!

Arvontaan osallistutaan tuttuun tapaan tähän postaukseen kommentoimalla. Kommentissa tulisi kertoa missä urheilulajissa sinä tulisit käyttämään Rash Guard -treenipaitaa (vinkkejä voi katsoa alla olevasta videosta). Vastausaikaa on sunnuntaihin 12.4.2015 asti. Ilmoitathan kommentin yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi (näkyy vain meille), jotta voimme olla voittajaan yhteydessä.

Onnea arvontaan ja iloisen liikunnallista kevättä kaikille!

tommidive (7)

30 Replies to “Treeniä Rash Guard -paidassa – VOITA oma treenipaita!”

 1. Forelli says: Vastaa

  Mun harrastuspolkuni on samanlainen kuin teillä, kokeilisin paitaa vaunulenkeillä, juoksulenkeillä, frisbeegolfissa ja kuntosalilla. Ü

  1. Sulla on hurjan hyvät harrastukset laidasta laitaan! 🙂 Wau!

 2. Minä kokeilisin paitaa juoksussa ja pyöräilyssä. Ihan uusi tuttavuus!

  1. Pyörän selässä munkin täytyy paitaa vielä tänä kesänä kokeilla!

 3. Minullekkin oli uusi tuttavuus, mutta testiin pääsisi pitkän matkan juoksulenkeille, ehkä puolimaratonillekkin jos hyväksi osottautuu ja ehkäpä uintiinkin 🙂

  1. Puolimaraton – wau! Tsemppiä treeneihin!

 4. Marja porkka says: Vastaa

  Juoksulenkillä!

  1. Toimii siellä varmasti, testattu on. 🙂

 5. Mä ottaisin voittopaidan Urholle, joka tietenkin testais sitä pikaluisteluun. Itsellä ja myös Urholla vois olla hyvä myös estehyppytunnilla turvaliivin alla.

  1. Urhohan harrastaa tosi upeita lajeja!!

 6. Kokeilen onnea , voisin antaa lahjaksi lenkkeilijälle. Leena

  1. Kiitos osallistumisesta Leena! Lenkillä paita on tosi hyvä.

 7. Kotan vielä kommentoida toisen kerran: Siis Urho voisi kokeilla tätä pikaluistelutreeneissä, tiukan trikoon alla ja me molemmat estehyppytreeneissä turvaliivin alla, niin ei se hinkkaa kainaloihin…

  1. En ymmärrä mikä tässä kommenttihommassa on ongelmana.. 🙁 Pari muutakin on valittanut, ettei saa kommentteja läpi. Ärsyttävää! Nyt nämä löytyivät onneksi roskapostista!

 8. Minä kokeilisin paitaa kickbike lenkillä.

  1. Mun piti googlettaa mitä on kickbike. 🙂 Varmasti tehokas ja mukava laji!

 9. Nimetön says: Vastaa

  Näin liikunnanopettajana paitaa tulis käytettyä töissä lähes lajissa kuin lajissa, mutta erityisellä innolla vetäisin sen päälleni uimatunneille, niillä kun meinaan aina palella ihan julmetusti (veteen, ylös, veteen, ylös jne.). Terkuin, Milly

  1. Uimatunneilla paita olisi muuten tosi kätevä!! Olen itse vetänyt uimakouluja vauvoista vaariin, ja Rash Guard olisi ollut aika jees kymmenisen vuotta sitten.

 10. Haluaisin käyttää paitaa Bodycombatissa. Mun suosikkitunti, aivan törkeen hyvä ja hikinen fiilis tunnin jälkeen!

  1. Combat on kyllä parhautta! 😀 Eilinen tunti tuntuu täällä vielä ihanasti kropassa.

 11. Antaisin Turtle Breath Short Sleeve -paidan miehelleni pyöräilypaidaksi, koko XL. Aurinkoisia treenipäiviä!

  1. Pyöräillessä en ole itse vielä paitaa ehtinyt käyttää, tänä kesänä kyllä varmasti testaan!

 12. Tuohan olisi mahtava paita ensi talven Thaimaan matkalla ja toki myös triathlonlajeissa, joita itse tulee treenattua.

  1. Thaimaan vesissä paita toimisi varmasti. 🙂

 13. Juoksulenkeillä voisi olla ihan jees.

  1. Teija H, sinä voitit paidan! Onneksi olkoon!!

   1. Todella paljon kiitoksia ja aurinkoista kevään jatkoa!

 14. Käyttäisin paitaa suppauksessa!

  1. Kiitos Pipsa vinkistä! Kesän suppailuretkille paita lähtee ihan varmasti mukaan. 🙂

 15. Olemme lähdössä ulkomaille, joten paita olisi varmaan loistava juoksulenkillä auringossa 🙂

Vastaa