Viime aikoina | Maaliskuu

högberget sotunki (4)högberget sotunki (1)högberget sotunki (5)

Syön :: ihanan rauhallisia aamupaloja! Opintovapaalla parasta ovat aamut. Saa nukkua vähän pidempään ja aloittaa aamun omassa tahdissa. Keittää kannullisen teetä ja juoda sen rauhassa aamupalan ja blogien maailmassa. Ihan parasta.

Haastan :: itseäni. Aika tavalla jatkuvasti, ja se on välillä tyhmää ja tarpeetonta. Vähempikin riittäisi.

Odotan :: enemmän kuin mitään sitä hetkeä kun puhelimeni soi, ja luurin toisesta päästä ilmoitetaan, että isä- ja äiti- chow chown astutus on onnistunut. Sen jälkeen alan odottaa soittoa siitä, että pienet karvapallot ovat syntyneet, ja joukossa olisi edes yksi ei-musta pentu. Sen jälkeen alan odottaa soittoa siitä, että edes yksi ei-musta pentu osoittautuisi pitkäkarvaiseksi. Ja jos tähän asti kaikki menee hyvin, alan odottaa sitä päivää kun pentu täyttää 8 viikkoa ja se (eiku hän) saapuu kotiin. Aika monta mutkaa matkassa, mutta toivoa ei saa koskaan heittää romukoppaan!

Rakastan :: opintovapaata. Paussi töistä on parasta mitä tiedän juuri nyt. Kuinka upeaa on asua Suomessa, jossa tällainen on mahdollista!

Suunnittelen :: kaikkea maan ja taivaan välillä. Olen mestari suunnittelemaan, ilman suunnitelmia ja unelmia ei olisi Hulia. Tällä hetkellä suunnittelen päässäni paria yllätystä, meidän yhteisiä valmistujaisjuhlia, kesälomaa, koiranpentujuttuja, kesän Italian lomaa sekä kevään ja kesän pihaprojekteja.

Kysyn :: miksi takatalven piti tulla. Tää tahtoo kevään ja auringon takaisin!

Ajattelen :: lopputyötäni ja sitä kuinka hyvin selviydyn siitä. Aikaa tuntuu olevan, mutta todellisuudessa viikot hupenevat nopeasti. Kilpailuhenkisyys herää ja haluan tehdä työstä hyvän, yhtä hyvän kuin herra Longfield teki omastaan. Vähempikin riittäisi.

Luen :: kirjoja, tieteellisiä artikkeleita, väitöskirjoja ja kaikkea muuta tosi mielenkiintoista joka vain liittyy jotenkin käytettävyyteen, käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun, ikäihmisiin ja älypuhelinsovelluksiin.

Pyristelen :: eroon Bejeweled-pelistä. Kyseinen peli oli männä viikolla pakko poistaa puhelimesta, sillä huomasin pelaavani sitä jatkuvasti, vaikka aikaa pitäisi käyttää ihan muihin juttuihin. Vieroitusoireet ovat pahat, aina kun näplään puhelinta painan vahingossa kohtaa, jossa pelisovellus ennen oli.

Kuuntelen :: hiljaista kotia. Täällä on tosi hiljaista ilman harmaata karvaista kaveria. Erityisen outo koti on päivällä kun teen töitä lopputyöni eteen, ja kuulen vain tietokoneen hurinan ja näppäimistöstä lähtevän naputuksen. Lenkillä korvissa pauhaa tällä hetkellä lähes taukoamatta Tommi Läntisen Kevät ja minä. Huikea biisi. Bussimatkoilla ja kävelylenkeillä kuuntelen äänikirjoja, maaliskuussa kuuntelin Jonas Jonassonin Lukutaidoton joka osasi laskea. Tällä hetkellä kesken on Tuomas Kyrön Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja.

Toivun :: ilkeästä alaselkäkivusta, joka alkoi juoksukoulun kuntotestissä. Riuhdoin matalia kyykkyjä testin 20 viimeistä sekuntia täysin väärällä tekniikalla, ja selkä ei siitä pitänyt. Ensimmäisenä yönä testin jälkeen heräsin vessaan, mutta en päässyt sängystä ylös. Siis ihan totta en päässyt. Sissinä kuitenkin nousin komean huudon saattelemana ja aloin nilkuttaa vessaan. Herra Longfield lähti perään, ja nappasi musta kiinni hetkeä ennen kuin taju meinasi lähteä. Kuulin jo ääneni kahtena ja silmissä sumeni. Se ei ollut kivaa.

Vinkki postauksen tekoon on peräisin kauniista Nishaantishu-blogista.

högberget sotunki (2) högberget sotunki (3)   högberget sotunki (6)

4 Replies to “Viime aikoina | Maaliskuu”

  1. Mukavan kirjoitus.
    Meilläkin eletään aussie-hauvavauvan odottelun aikaa, juoksuaika on tosin vasta touko-kesäkuun vaihteessa, joten odottamista riittää.
    Isosti tsemppiä opiskeluun!

    1. Kiitokset! Voi, teillä on sama odottaminen edessä kuin meillä. Aika ei tunnu kuluvan sitten mitenkään! Mutta kyllähän se puhelin lopulta jonain päivänä soi. 🙂

  2. Ihania keväisiä kuvia! 🙂

    1. Kiitos Jonna! Kevättä ja aurinkoisia kelejä on ihana kuvata muistoiksi. 🙂

Vastaa