Leidien saunailta & Lumene Arctic Spa

Saimme leidien saunailtaan Lumenelta testiin Arctic Spa -sarjan tuotteita.

Arctic Spa -sarjan tuotteet pitävät sisällään tupasvillauutetta, jota on alettu käyttää ihonhoitotuotteissa vasta vähän aikaa sitten. Tupasvilla on soiden ja muiden märkien alueiden söpö pieni kasvi, jonka päässä on puuvillaa muistuttava valkoinen kukinto, josta sitä tupasvillaa saadaan.

lumene arctic spa (2) lumene arctic spa (3)

Sarja sisältää neljä tuotetta. Testailimme leidien kanssa tuotteita saunaillan yhteydessä, jonka lisäksi olen käyttänyt tuotteita ihan arjessa nyt muutaman viikon ajan. Sarjan tuotteiden hinnat liikkuvat kymmenen euron hujakoilla, joten tuotteita tohtii tosiaan ostaa. Lisäksi selkeälinjainen ulkonäkö purnukoissa on ehdottomasti hyvä juttu. Kauniit valko-hopeiset purnukat sopivat useaan erisävyiseen kylppäriin.

Arctic Spa Vartalonkuorinta

Ensimmäinen testiin päässeistä tuotteista leidien saunaillassa oli Arctic Spa -vartalonkuorinta. Teimme saunassa leidien kanssa nopeasti erään tärkeän huomion: kuorintavoiteen kiteet eivät sulaneet hetkessä saunan lämmössä, vaan kuorintavoidetta saattoi levittää ja hieroa ihoon pitkän tovin. Saunan valtasi puhdas naisellinen tuoksu ja hieroimme itseemme ja toistemme selkiin kuorintavoidetta. Voide lähti suihkussa helposti pois, ja jätti heti mukavan pehmeän fiiliksen ihoon.

Ihoa uudistavat rakeet aktivoivat mikroverenkiertoa ihon hyvinvointia edistäen ja irroittavat kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Ihosi saa takaisin kirkkautensa ja heleytensä. Sisältää kosteuttavaa, suojaavaa ja ravitsevaa suomalaista tupasvillauutetta. Lopputuloksena rentoutunut olo ja ylellisen pehmeä, tasainen iho, joka on valmis vastaanottamaan Arctic Spa -hoitotuotteiden ravitsevat vaikutukset. Naisellisen elegantti tuoksu. Koko 200 ml.

lumene arctic spa (1)

Arctic Spa Suihkugeeli

Saunassa möllöttämisen jälkeen lähdimme omassa tahdissamme pesulle. Iho jynssättiin puhtaaksi Arctic Spa -suihkugeelillä, jonka pehmeän puhdas ja raikas tuoksu miellytti jälleen jokaisen leidin nenää. Suihkugeeli vaahtoaa maltillisesti ja lähtee iholta hyvin suihkun alla pois. Palasaippuoista tuttua ”nihkeää ja natisevaa” oloa tämä suihkugeeli ei tee (itse pidän siitäkin tunteesta, sillä iho tuntuu silloin tosi pestyltä ja puhtaalta), vaan iho jää aavistuksen pehmeäksi ja kosteaksi.

Naisellisen elegantti tuoksu ja ainutlaatuinen koostumus viettelevät aistejasi. Suomalainen tupasvillauute kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa. Ihostasi tulee raikkaan puhdas ja hemmoteltu. Koko 250 ml.

Arctic Spa Vartalovoi

Vartalovoiteiden kanssa aloimme läträtä saunahetken jälkeen. Kaikki viisi leidiä päätyivät lopulta käyttämään Arctic Spa – vartalovoita, sillä ensimmäinen leidi joka sitä käytti, kehui tuotetta suureen ääneen.

Vartalovoista pitivät siis kaikki, kaksi sanoi jopa ostavansa sitä kunhan vain löytävät purnukan kaupan hyllyltä. Voide levittyi upeasti iholle, siitä ei jäänyt valkoisia ärsyttäviä krantuja pitkin kroppaa, joka on ehkä ärsyttävintä ikinä. Vartalovoi ei imeydy niin nopeasti kuin kevyemmät vartalovoiteet, mutta siitähän osviittaa antaa jo tuotteen nimi – vartalovoi. Tuoksusta pidimme tuttuun tapaan – koko sarjan puhdaslinjainen tuoksu vetosi saunaporukkaamme.

Voiteen sisältämät ihoa pehmentävät öljyt hoitavat ihoasi pitkäkestoisesti. Sopii erinomaisesti kuivan ja erittäin kuivan ihon hoitoon. Karheat kädet, kyynärpäät ja kantapäät pehmenevät välittömästi. Suomalainen tupasvillauute kosteuttaa, suojaa ja ravitsee. Ihostasi tulee täydellisen pehmeä, kosteutettu ja hoidettu. Naisellisen elegantti tuoksu. Koko 100 ml.

lumene arctic spa (6) lumene arctic spa (5)

Arctic Spa Vartalovoide

Koska Arctic Spa -vartalovoidetta ei testattu leidien saunaillassa, sujautin sen jumppakassiini. Olen käyttänyt sitä nyt jumppien jälkeen (siis jumpan sekä suihku- ja saunahetken jälkeen). Jumppien jälkeen tuhti vartalovoi on liian stydiä kamaa, en jaksa odotella sen imeytymistä muiden jumppareiden silmien alla ahtaissa pukuhuonetiloissa. Jumpan ja suihkun jälkeen on tärkeää, että vartalovoide imeytyy nopeasti, jotta vaatteet saa nopsaan päälle ja voi lähteä kotiin sohvalle möllöttämään. Heh! Tämä tuote ajaa sen asian. Ja sitten on vielä se vienon upea tuoksu…

Naisellisen ylellinen tuoksu viettelee mielesi ja suomalainen tupasvillauute kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoasi. Ihostasi tulee täydellisen pehmeä, kosteutettu ja olostasi erittäin rentoutunut. Koko 200 ml.

lumene arctic spa (4)

Vastaa