Yltäkylläinen leffailta vanhempien luona

Isäni hommasi Elisa Viihteen, ja sen asentamisen kanssa piti käydä vähän auttamassa. Isälläni meni monen monta vuotta ennen kuin hän uskoi, että minä osaan tekniikkaan liittyvät asiat paremmin kuin herra Longfield. Nykyisin teknisissä jutuissa käännytään aina mun puoleen (naisetkin voi osata niitä!), ja äidilleni hän yleensä totetaa, että anna Hempan (isäni lempinimi mulle) hoitaa, se osaa nää jutut. Heh!

leffailta (7)

Elisa Viihde saatiin asennettua, netti toimi, telkkarissa näkyi tuhat kanavaa ja sen päälle tilasimme vielä jonkun lätkäkanavapaketin (siitä herra Longfield kyllä tiesi enemmän kuin minä). Uutena asiakkaana vanhempani saivat yhden leffavuokran veloituksetta Elisa Viihteen valikoimasta, joten niinpä me päätimme pitää jossakin vaiheessa leffaillan kiitokseksi kun autoimme herran kanssa Elisa Viihteen asentamisen kanssa.

Leffailta pidettiin lopulta ystävänpäivänä. Jaoimme herkku- ja juomapuolta niin, että jokainen hommaisi itselleen omia lemppariherkkujaan, jonka lisäksi vanhempani huolehtisivat illan juomista ja suolaisesta puolesta.

leffailta (11)effailta (1)

Kun sitten saavuimme iltapäivällä vanhempieni luokse, notkui keittiön pöytä herkkuja! Siis niitä oli aivan valtavasti! Pöydällä nökötti varmasti 10 erilaista herkkukippoa, oli hedelmäsalaattia ja suklaakastiketta ja jokaiselle oli myös oma popcorn-pussi. Näiden lisäksi isäni kertoi, että pakastimessa oli tosi hyviä jätskituutteja kaikille. What?! Vähänkö siistiä! Herkkumäärästä tuli heti mieleen isäni järjestämä järjettömän runsas brunssi, jota nautittiin noin seitsemän tuntia loppuvuodesta 2012. Lisäsimme herra Longfieldin kanssa omat herkkumme muiden kippojen sekaan (tosin vain osan, sillä isäni oli päättänyt hommata herkut kaikille) ja aloimme miettiä mitä leffaa voisimme katsoa.

Siinä miettiessämme söimme alkuun hieman jotain suolaista. Äitini oli tehnyt pyynnöstäni jauhelihapitsaa, josta pidämme koko sakki hurjan paljon (myös harmaa karvainen piti siitä hurjasti). Ja kuten alla olevasta kuvasta voitte nähdä, harmaa karvainen kaveri oli vielä ystävänpäivänä meidän mukana.. Viikkoa myöhemmin häntä ei sitten enää ollutkaan.. Voi surku!

leffailta (2)leffailta (4)leffailta (9)

Kun pitsat oli saatu mahaan, oli aika kantaa herkut olkkariin, sytyttää kynttilät, laittaa valot kiinni ja alkaa katsoa leffaa. Leffaksi valikoitui lopulta 12 Years a Slave, joka oli kyllä valitettavasti hurjan pitkäveteinen ja tylsä leffa. Miten se on voinut edes voittaa Oscarin?!

Mutta hieman hidastempoisesta leffasta huolimatta meillä oli hurjan kiva, ja todellakin herkullinen ilta! Söimme itsemme järjettömään ähkyyn, jonka lisäksi herra Longfieldin oli ihan pakko maistaa vielä illan päätteeksi isäni ostamia jätskituutteja, koska ne oli kuitenkin kyseistä iltaa varten hommattu. Onneksi jätskiä voi syödä vaikka olisi kuinka täynnä, sillä jätski vaan sulaa suuhun, sen syömisen eteen ei tarvitse tehdä muuta kuin avata suu. Hah!

Oli myös hurjan mukavaa, että vanhempani, jotka olivat Kodan lemppari-ihmiset (heti meidän jälkeen), saivat rapsutella ja jutella Kodalle vielä viimeisen kerran. Hyvä ja tärkeä ilta siis kaikenkaikkiaan!

Kiitos vanhemmille! ♥

leffailta (10)

2 Replies to “Yltäkylläinen leffailta vanhempien luona”

  1. Voi apua mikä herkkuilta! Mä kust kihisen irtishimoissani täällä, joten ei tehnyt hyvää 😀

    …ja voi Koda… jaksamista!

    1. Älä muuta sano! Vanhemmat osasivat totisesti laittaa pöydän koreaksi. 🙂

      Koda. <3 Kiitos!

Vastaa