Meet Kuro!

mittelspitz (10)

Herra Longfieldin pikkuveli avovaimoineen ovat pohtineet koiran hankintaa jo pidemmän aikaa. Me olemme tukeneet heidän ideaansa alusta alkaen, sillä olemme koiraihmisiä isolla sydämellä. En tiedä, oliko idean takana paljon muita, mutta me teimme herra Longfieldin kanssa kaikkemme, jotta koira saapuisi ilahduttamaan näiden ihanien nuorten elämää.

Nuorenparin kotosalla asustelee jo kaksi varsin söpöä marsua, joten aivan uusi juttu eläimistä huolehtiminen ei ole. Kerroimme toki heille mitä velvollisuuksia koirasta seuraa, ja teimme myös yhdessä joulupyhinä appiukon luona listan, jonne kokosimme koiran hankkimisen hyvät ja huonot puolet. Listan plussapuolelle tuli yllättäen enemmän asioita kuin miinuspuolelle. Tosin listan pääkirjurina olin minä, joten ehkä se ei ollut täysin puolueeton lista. Heh.

mittelspitz (7)mittelspitz (5)mittelspitz (6)mittelspitz (8)

Oli miten oli, nuoripari teki lopulta päätöksen koiranpennusta: sellainen hommattaisiin kevään/kesän aikana. Roduksi valikoitua varsin terve ja tottelevainen Mittelspitz, eli saksan pystykorva. Kun he alkoivat kysellä pentuja muutamista kenneleistä, kävi niin hassusti, että erään kennelin viimeisimmästä pentueesta oli jäljellä vielä yksi musta narttu, jonka luovutusikä oli enemmän kuin lähellä. Vaihdoimme tämän tiedon jälkeen yhdessä nuorenparin kanssa paljon viestejä. Lisäksi koirista hyvin kiinnostunut isosiskoni teki kyseisestä pentueesta hieman salapoliisityötä, ja kun kaikki näytti oikein mallikkaalta, päätti nuoripari yhdessä ottaa pennun itselleen! Kuinka ihanaa!

Vaihdoimme seuraavan parin viikon aikana lisää ajatuksia pennusta ja kaikkeen pentuun liittyvästä. Oli niin kiva olla heidän apunaan isossa päätöksessä! Eräänä iltana pohdimme pennulle yhdessä nimeä. Nimeksi valikoitui muutaman päivän päästä Kuro, joka tarkoittaa japaniksi mustaa.

mittelspitz (4)mittelspitz (14)mittelspitz (3)mittelspitz (12)

Hurautimme katsomaan Kuroa ensimmäisen kerran vajaan viikon päästä siitä kun pienokainen oli kotiutunut nuorenparin luokse. Raahasimme mukanamme myös harmaan karvaisen kaverin, jotta pikkuinen Kuro saisi heti mukavia kokemuksia muista koirista.

Kun näin pikkuisen mustan karvapallon lattialla, suli sydämeni täysin. Niin ihana, suloinen, söpö, karvainen ja pieni otus meidät otti vastaan. Hellanlettas sentään! Ensimmäiset puoli tuntia Kuro jaksoi olla vieraskorea, sen jälkeen homma lähti ihan lapasesta. Vauhtia riitti niin paljon, että harmaa karvainen kaveri sai varmaan sydärin. Hah!

Räpsin illan aikana valehtelematta yli 200 kuvaa Kurosta, meidän karvakasasta sekä kahdesta marsusta. Ne muutamat hassut edes jotenkin onnistuneet kuvat ovat nähtävissä tässä postauksessa, voiko olla mitään söpömpää kuin hauvavauva? ♥

mittelspitz (13)mittelspitz (9)mittelspitz (15)

8 Replies to “Meet Kuro!”

 1. Oi, miten ihana hauvavauva!

  1. Eikö olekkin?! <3 Niin lutuinen ja pieni (ja aika villi). 🙂

 2. Voi hellanlettas miten suloinen pikkuhauveli! Onnittelut hauvan ”vanhemmille” perheenlisäyksen johdosta:)

  1. Toimitan terkut eteenpäin! 🙂 Mennään taas pian moikkaamaan hauvavauvaa. <3

 3. Uiuiuii, miten ihana <3! Osuva ja hieno nimi! Teidän Harmaa karvainen kaveri on niin fiksun ja coolin oloinen tuossa vieressä, kun pikkunen höntsää ympärillä :-).

  1. Meidän vanhus tietää totta tosiaan oman arvonsa, eikä lähde lapsukaisten leikkeihin enää mukaan, vaan nuuhkii mieluummin marsua. 😉

 4. Oi mikä söpöläinen! Tai itse asiassa kaikki kuvien karvakaverit ovat suloisia.

  1. Karvakasat ovat koosta, rodusta tai lajista riippumatta aina aika ihania. <3

Vastaa