I am Thankful For..

Jouluaattona meillä syötiin hyvin, avattiin kasoittain lahjoja sekä laulettiin ja leikittiin. Jokainen jouluvieras oli keksinyt pienen ohjelmanumeron (joulushown), joita esitettiin pitkin iltaa sopivissa kohdin. Illan aikana pelasimme joulushowien ansiosta lautapelejä, näimme hienoja taikatemppuja, katselimme jouluevankeliumia sekä tanssi- ja lauluesitystä, arvailimme biisejä sekä leikimme Mikä tarina on totta -leikkiä. Niin ja hörötimme joulupukille!

Mun joulushowssa jokainen sai kirjoittaa pienille paperiarkeille asioita, joista he ovat kuluneen vuoden aikana olleet kiitollisia. Paperilaput tuli viedä pieneen puiseen rasiaan ja ne oli tarkoitus lukea yhdessä illan päätteeksi. No homma vähän niin kuin unohtui, ja lopulta luin lappuja kiireessä keskellä yötä samalla kun jouluvieraat pukivat takkeja päällensä.

No nyt ne voi lukea ihan rauhassa omalta koneelta tästä postauksesta. Kuvituksena toimii jouluaattona nappaamiani kuvia vihreästä Vihervaarastamme (ensimmäinen lyhtykuva on tosin otettu Sipoosta).

joulu2014 (1)joulu2014 (8)joulu2014 (4)joulu2014 (6)

I am Thankful For..

♥ Terveydestä (eläkkeestä)

♥ Ystävät

♥ Erään herran suurista avuista!

♥ Koda (harmaa karvainen kaveri) on kunnossa

♥ Ihania tapaamisia lasten ja heidän kumppaneiden kanssa

♥ Kivasta perheestä ja tutuista ympärillä

♥ Meinasin kirjoittaa tähän jotain hölmöä, mutta se mistä olen aidosti ja oikeasti kiitollinen, on minun tuleva vaimo. OK. Oli aika klisee, but it is what it is. Bitches.

♥ Työ, joka on motivoivaa ja mielenkiintoista

♥ Onnistuneita iltoja harrastuksen parissa

♥ Koda (harmaa karvainen kaveri) on terveenä vieläkin

♥ Onnistumiset koulussa, töissä sekä arjessa

♥ Sain kivoja joululahjoja

♥ Perheestä, ystävistä ja säästötilistä

Eikö ole aika mukavia, kauniita, tärkeitä ja ihan arkisia asioita? Arkiset jutut meitä ympäröi suurimman osan ajasta, joten jos ne on kunnossa, on elämä aika mahtavaa! Hurjan upeaa lauantaita kaikille teille. ♥

joulu2014 (5)joulu2014 (11)joulu2014 (10)joulu2014 (9)joulu2014 (12)

Vastaa