Viikonloppu sanoin ja kuvin

Viime viikonloppuna ehdimme tehdä yhtä sun toista. Sunnuntai-iltana sohvalla mötkötti kaksi niin väsynyttä reissaajaa, että piti jättää ihanista ihanin tanssituntikin väliin.. Jumpan sijaan katsoimme monen monta Luther-sarjan jaksoa keräten voimia seuraavaan viikkoon.

apulanta barona areena (1)apulanta barona areena (3) apulanta barona areena (4)

Perjantaina istuin koko päivän todella tylsässä seminaarissa laskien minuutteja työpäivän päättymiseen. Onneksi tapahtuman järjestäjät olivat reiluja, ja pääsimme kaikki lähtemään kotiin jo puoli kolmen aikaan. Kotona söin hiukan, ja sitten jatkoimme herra Longfieldin kanssa matkaa kohti Barona Areenaa, jossa Apulanta heitti komean keikan! Keikan aikana multa valui jopa kyyneleet pitkin poskia Maanantai-biisin soidessa.. Hyvä biisi yhdistettynä teinivuosien muistoihin sekä kännykänvaloja tuikkivaan pimeään jäähalliin, oli mulle vähän liikaa. Hah! Kyyneleiden lisäksi valui myös hiki pitkin selkää. Hypin ja pompin sen verran ahkerasti kolmetuntisen keikan aikana, että vaatteet menivät keikan jälkeen suoraan pesukoneeseen. Olipahan show!

apulanta barona areena (5)apulanta barona areena (2)

Lauantaina suuntasimme Lahden seudulle ystäväpariskunnan luokse kylään. Matkalaukkuun pakattiin mukaan pullo vuoden 2014 punkkua ja toinen pullo Bollingeria. Niin ja uikkarit.

Määränpäässä kävimme ensin shoppailemassa. Shoppailu vaan kuuluu ystäväni ja mun yhteisiin harrastuksiin. Emme ole tainneet edes kovin montaa kertaa tavata ilman muutamassa kaupassa pyörähtämistä. Heh. Tällä(kin) kertaa teimme kaikki kivoja löytöjä. Herra Longfield löysi uuden talviurheilutakin, lämpökerraston sekä paidan. Ystäväni hamstrasi tarjousrekkien paitoja ja minä löysin pipon, lämpökerraston, ihanan pitkän villatakin, oudon punasävyisen kimonon sekä kullanhohtoisen mekon. Itse asiassa ostimme ystäväni kanssa molemmat kullanhohtoiset mekot. Ne olivat vaan niin kivat, ja niin hyvässä tarjouksessa.

karisto (1)karisto (4) karisto (3) karisto (6) karisto (5)

Ostoshuuman ja ystäväni olohuoneessa tehdyn vaate-esittelyshown jälkeen aloimme valmistaa illallista. Teimme joulukinkun (se on sellainen hassu perinne), jota söimme hampurilaisten kanssa. Oi nam! Laseihin kaadettiin vuoden 2014 punkkua (ei ollut kyykkyviini meistä kovinkaan erikoista) ja sitten vain oltiin ja möllötettiin yhdessä. Juteltiin, vaihdettiin kuulumisia, juoruiltiin, suunniteltiin tulevaa, mietittiin kesää ja unelmoitiin uusista autoista.

Illan pimetessä jääkaapista kaivettiin esiin Bollinger-pullo, joka korkattiin ja sitten kilisteltiin hymyssä suin (Bollinger oli törkeän hyvää, kyllä Cheek tietää). Loppuilta pelattiin Scattergories-lautapeliä, kunnes yhdeltä yöllä sauna ja ulkona oleva poreallas olivat lämpimiä.

Saunasta juoksimme kuumaan porealtaaseen, jonka syleilyssä oli aika päheetä makoilla keskellä nousevaa lumimyrskyä. Tulipa siinä kahden aikaan yöllä tehtyä myös lumienkeleitä ensimmäistä kertaa mun elämän aikana. Hauskaa oli!

karisto (7) karisto (8) karisto (2)

Aamulla (lue aamupäivällä) väsyneet riehujat tapasivat tukka pystyssä keittiössä, johon taiottiin herkullinen aamupala. Aamupalan jälkeen rojahdimme kaikki sohvalle vaaka-asentoon katsomaan luonto-ohjelmia sekä hiihtokisoja. Mäkäräinen veti hienosti, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi hyvin voittaakseen koko kisan. Siinä sohvalla makoillessa ystäväni pompahti jossain vaiheessa ylös, ja meni paistamaan meille vohveleita! En tiedä mitä siinä oikein tapahtui, mutta yhtäkkiä keittiöstä kantautui huuto, että nyt syömään vohveleita hillon ja kermavaahdon kanssa. Totta kai me mentiin! Mä niin tykkään reippaista ihmisistä!

Kahden pintaan kävimme herran kanssa pakkaamassa kamamme ja läksimme kotia kohti. Mä taisin nukkua reiluna koko automatkan, ja sama homma jatkui kotona sohvalla. Onneksi silloin myös herra Longfield sai laittaa simmut kiinni.

karisto (9) karisto (10)

Vastaa