Ravintolavinkki Berliiniin: Monsieur Vuong

Tutkin ja siivoilin tässä eräänä päivänä hieman blogia ja sen arkistoja. Muistin siinä samalla, että olen luvannut kertoa teille tarkemmin Berliinissä sijaitsevassa vietnamilaisesta Monsieur Vuong -ravintolasta. Kävimme ravintolassa ystäväni kanssa syyskuussa ja ihastuimme paikkaan hurjasti. Ravintolasta meille vinkkasi ystäväni tuttu. Minä en ollut kuullut siitä ennen yhtään mitään, vaikka pienen googlettelun jälkeen huomasin, että ravintolaa on kehuttu esim. useissa blogeissa kovasti.

Berliini Monsieur Vuong_c_matka_.jpg Berliini Monsieur Vuong (3)

Kuten useat muutkin bloggarit ovat todenneet, Mitten kaupunginosassa sijaitsevan ravintolan edessä on hyvin usein jonoa. Yksi syy jonon muodostumiseen on se, ettei ravintola ota vastaan ollenkaan pöytävarauksia. Jonoa oli ravintolan edessä myös sinä iltana kun me köpöttelimme nälissämme ravintolaan. Vihaan jonottamista, mutta päätimme jäädä kiltisti jonon päähän odottamaan, että meille vapautuu pöytä täpötäydestä ja puheensorinan täyttämästä pienestä, ja kovin värikkäästä, ravintolasta.

Onneksi jonotimme, ravintolan ruoka oli todella hyvää ja todella halpaa.

Berliini Monsieur Vuong (4)Berliini Monsieur Vuong (7)

Ravintolan yhtenä tunnusmerkkinä ovat smoothiet, joita asiakkaat juovat tulisten nuudelisoppien kanssa. Näky oli ensin aika hassu, miksi kaikilla oli edessään viinilasilliset täynnä värikkäitä smoothieita? Kuka juo smoothieta pääruon kanssa? Monsieur Vuongissa aika moni.

Smoothiet maksavat lähes yhtä paljon kuin pienet ruoka-annokset (smoothiet noin 4 euroa). Meidän visiitin aikana ruokia oli tarjolla aina kahta kokoa, pientä ja isoa. Minä otin tietenkin ison nuudelisopan (hinta 7,40 euroa) ja ystäväni pienen vietnamilaisen nuudelisalaatin (hinta noin 5 euroa).

Oma Poh Hanoi nuudelisoppani piti sisällään kanaa, riisinuudeleita sekä vietnamilaisia yrttejä. Kuten jo aiemmin totesin, ruoka oli hyvää, erityisesti keiton liemi sai tämän leidin hymyilemään! Miten sitä oppisikaan maustamaan ruokaa yhtä hyvin myös itse.. Hitto kun en saa lihakeittoonkaan makua sitten millään! Murr.

No, onneksi maustaminen osataan Monsieur Vuongissa! Tänne on aivan pakko päästä uudestaan seuraavalla Berliinin reissulla.

Berliini Monsieur Vuong (6) Berliini Monsieur Vuong (5) Berliini Monsieur Vuong (4)

2 Replies to “Ravintolavinkki Berliiniin: Monsieur Vuong”

  1. Todella kiva ravintola. Löysimme sinne blogisuositusten perusteella ja pääsimme jopa heti sisään.

    1. Totta, tekin olette herkutelleet täällä! Tosi kiva paikka, onneksi jaksoimme jonottaa muutaman hassun hetken ystäväni kanssa.

Vastaa