Sukulaiset Chjokon suklaabrunssilla

chjoko suklaabrunssi (1)

Kävimme Chjokon suklaabrunssilla herra Longfieldin sekä Oxygenol-pariskunnan kanssa ensimmäistä kertaa vuonna 2012. Suunnitellessani tänä syksynä omia kolmekymppisiäni sukulaisille, mieleeni tupsahti idea, että lähimmät sukulaiset olisi ihana viedä suklaabrunssille! Kysyin vielä töissä lounaalla työkavereilta veisinkö sukulaiset suklaabrunssille vai normaalille brunssille. Kaikki taisivat sanoa melkein samaan aikaan, että suklaabrunssille, koska se kuvastaa enemmän mua. Hah!

chjoko suklaabrunssi (5)

Otin Chjokoon yhteyttä ja sain varattua meidän porukalle kabinetin. Chjokon kabinetti ei sijaitse kahvilassa, vaan aivan sen vieressä. Kabinettiin mennään sisään omasta sisäänkäynnistä, ja siellä on vessa, jota kahvilan puolen väki voi myös käyttää. Muutama Chjokon asiakas käytti vessaa meidän brunsseilun aikana, mutta se ei häirinnyt oikeastaan yhtään.

Koska olimme sukulaisten kanssa kabinetissa emmekä kahvilan varsinaisissa tiloissa, tuotiin brunssiherkkuja meille jatkuvasti lisää. Kabinetin sivupöydälle oli koottu ennen tuloamme kasat suklaisia herkkuja, ja lisää tuotiin sitä mukaan kun ehdimme herkkuja tuhota. Myös kahvia ja mielettömän herkullista kuumaa suklaakaakaota tuotiin mukavaa tahtia brunssiseurueellemme.

chjoko suklaabrunssi (9)chjoko suklaabrunssi (3)chjoko suklaabrunssi (2)chjoko suklaabrunssi (6)chjoko suklaabrunssi (4)

Koska olimme juhlistamassa synttäreitäni, tuotiin mulle myös lahjoja. Jee! Paketeista paljastui ainakin kukkia, Nalle Puh -taulu, teekannu, lahjakortti kampaajalle sekä prinsessa-Barbie! Barbie saattaa kuulostaa hassulta lahjalta kolmekymppiselle, mutta se oli ihana lahja. Sain pinkin Barbien isoveljeltäni, joka antoi minulle barbeja lahjaksi aina kun olin pikkutyttö. Veljeni on minua 14 vuotta vanhempi, ja hän tosiaan osti pikkuiselle Hulille aina komeimmat Barbie-linnat ja -nuket jouluina sekä synttäreinä. Perinteestä täytyi pitää kiinni, joten niinpä Barbie putkahti myös kolmekymppisen Hulin synttäripaketista. Kiitos! Sain muuten viime jouluna herra Longfieldiltä lahjaksi Jennifer Lopez -Barbien, mulla alkaa olla aika komea setti kasassa.

chjoko suklaabrunssi (8)

Suklaabrunssin herkkuja suuhun mättäessä aika kului nopeasti, ja saimme juteltua ja vaihdettua kuulumisia. Herra Longfield raahasi mukanaan akustisen kitaran, ja sain hienon onnittelulaulun kaksikielisesti kitaran säestyksellä.

Chjokon suklaakaakao sekä salmiakkisuklaapallot keräsivät hurjasti kehuja. Maistelin brunssin aikana niin montaa herkkua, että jossain vaiheessa en enää pystynyt muistamaan mikä maistui miltäkin, vaikka kuinka yritin pitää parhaista herkuista päässäni kirjaa.

Pöytää koristivat ilmapallot sekä punaiset neilikat, jotka otimme kotoa mukaamme. Chjokon kabinettiin saatiin pienillä koristeilla mukavaa fiilistä ja tunnelmaa. Kaiken kaikkiaan oli oikein ihana ja onnistunut suklainen brunssi. Kiitokset tärkeillä sukulaisille, että olitte mukana!

chjoko suklaabrunssi (7)

2 Replies to “Sukulaiset Chjokon suklaabrunssilla”

  1. Kuullostaa vähintäänkin taivaalliselta! Iski muuten lievä pikkutytön kateus Jennifer Lopez-Barbiesta. 😀

    1. J. Lo Barbie on kyllä aika pähee! Sille ei saa kyllä yksikään lapsi leikkiä koskaan. 😉 Olisi ihan kamalaa jos joku lapsonen vaikka päättäisi leikata Jenniferin hiukset. Apua!! 🙂

Vastaa