Aurajuustotahna piparkakuille

Kuka tykkää pipareista?

Kuka tykkää Aurajuustosta?

Kuka tykkää pipareista, joiden päällä on Aurajuustoa?

Jos vastaus oli minä, minä ja minä, jatka ihmeessä lukemista.

tonttukirjaaurajuustotahna

Saimme herkutella mm. aurajuustotahnalla sekä pipareilla viime perjantaina herra Longfieldin tädin luona. Resepti on kotoisin herra Longfieldin serkulta (siis tädin lapselta), ja koska pidän suuresti Aurajuustosta sekä pipareista, oli mun ihan pakko saada valkoisen tahnan resepti itselleni. En olisi koskaan uskonut, että kyseessä on kolmen ainesosan simppeleistä simppelein herkku.

Aurajuustotahnaan ei tarvita mitään muuta kuin paketti Aurajuustoa, paketti kermaviiliä ja paketti smetanaa. Ensin Aurajuusto murennetaan pieniksi paloiksi (minä tein sotkuisen operaation kumihanskat kädessä), ja sen jälkeen sekaan laitetaan oman maun mukaan kermaviiliä sekä smetanaa. Minä laitoin tiistai-iltana omaan annokseeni hieman vajaan purkin kermaviiliä ja hieman vajaan purkin verran smetanaa. Lopuksi tahna sekoitetaan, ja sitten se on valmis nautittavaksi!

aurajuustotahnaaurajuustotahna

Ihan koko tekemääni tahnasatsia en tiistai-iltana syönyt, sillä tahna matkaa keskiviikkona töihin tiimipalaverin pikkujouluglögeille. Glögeistä on pakko sanoa sen verran, että kuvissa vilahtava Wanhan Porvoon Fabriikin glögi on hurjan hyvää. En juurikaan välitä alkoholillisista glögeistä, joten meille on joulua varten ostettu kolme pulloa Wanhan Porvoon Fabriikin glögiä varastoon, saa nähdä riittääkö ne lähellekään jouluaattoa.

Jos teillä on jotain muita hyviä alkoholittomia glögisuosikkeja, niin kertokaahan niistä kommenteissa! Olisi kiva päästä maistelemaan myös muita hyviä glögejä tässä joulun alla. Niin ja muistakaa, että vielä tänään on aikaa osallistua English Tea Shopin 72 teepussin arvontaan!

Oikein mahtipontista ja mukavaa keskiviikkoa teille kaikille (kirjoitin eka keksiviikkoa)! No keksinenkin viikko käy, sillä piparit kyllä maistuu tälle leidille. Heh!

aurajuustotahnaaurajuustotahna

6 Replies to “Aurajuustotahna piparkakuille”

  1. Ajatella että vielä pari vuotta sitten en olisi voinut huutaa minä, minä, minä! en ennen tajunnut tuota yhdistelmää lainkaan, mutta se on SIIS NIIN HYVÄÄ. Tosi kiva idea tehdä aurajuustosta levite 🙂

    1. Onneksi olet kasvanut aikuiseksi. 😉 Hah! Muksuna en pitänyt Aurajuustosta yhtään, mutta pikkuhiljaa totuttelin siihen pitsan avulla, ja pian vetelin ihan kylmänä piparin päällä, nam!

  2. Meillä on aina tätä dippinä kun herkutellaan. Valmistan tämän tosin ranskankermaan ja Aura-murusta 😀 Niin hyvää!

    1. Ai tämä olikin jo vanha tuttu herkku! Mä oli niin innoissani kun maistelin uutta herkkua, ettei ole totta. 😛 Hyvää on!

  3. Mä en tykkää Aurasta, joten katsoin tällä kertaa vain tunnelmalliset kuvat. 😀 Joulu! <3

    1. Kiva kuulla, että postaus kuitenkin miellytti! Nyt on vaan niin kovin kiire, etten ole itse juuri päässyt joulufiilikseen. Tai olen päässyt, mutta ei ole aikaa töiden ja kouluraporttien välissä fiilistellä.. Pyäääh..

Vastaa