#supdog

Ne jotka seuraavat blogia Instagramin puolella (tule sinäkin ihmeessä mukaan!) ovatkin nähneet jo lähes absurdin kuvan siitä, kun meidän vanha harmaa karvainen kaveri suppaa kanssani aavalla merellä!

supdog (20)

Tämä varsin omituinen ja erikoinen hetki koettiin viime viikolla Kirkkonummella hotelli Långvikin rannan tuntumassa, jossa toimii yksi TwentyKnotsin suppauslautojen vuokrauspisteistä. Långvikissä SUP-laudat vuokrataan hotellin respasta, ja vuokrauksen voi täälläkin maksaa Smartumin liikunta-/kulttuuriseteleillä.

Suuntasin Kirkkonummelle suppaamaan keskellä viikkoa siitä syystä, että samaisen viikon perjantaina ottaisin osaa suppauskisaan Helsingin melontakeskuksessa, jonne olimme menossa työporukan kanssa vuosittaiseen dragonmelontatapahtumaan. Palataan dragonmelontakisaan kuitenkin hieman myöhemmin, suppaavassa chow chowissa on yhteen postaukseen ihan tarpeeksi sisältöä!

supdog (17)

Treenailin SUP-laudalla yksikseni lähtöjä sekä mahdollisimman kovaa melomista. Herra Longfield oli kipeänä, joten hän jätti suppailut tuona päivänä väliin ja odotti minua rannalla kirjaa lukien. Mukaan olimme raahanneet myös harmaan karvaisen kaverin.

Treenailun välissä tulin aina välillä rantaan kysymään herralta miltä suppaukseni näyttää. Ihan hyvältä kuulemma.

En tiedä mistä sain päähäni pyytää harmaata karvaista kaveria laudalle, huomasin vain yhtäkkiä sanovani koirallemme ”tänne” taputtaen samalla varovasti SUP-laudan etupäätyä. Ja sieltä se köriläs sitten tuli! Nuuhkaisi lautaa ja käveli sen päälle. Olimme molemmat aivan äimän käkenä! Miten meidän vanha mummo tuli ihan itsestään SUP-laudan päälle?!

supdog (2) supdog (3) supdog (4) supdog (5) supdog (6) supdog (9) supdog (12)

Lähdin melomaan hyvin, hyvin varovaisesti eteenpäin. Istuin SUP-laudan päällä, sillä ajattelin niin saavani koiramme pelastettua vedestä mahdollisimman nopeasti, jos hän päättää jostain syystä hypätä laudan päältä pois.

Mutta ei harmaa karvainen kaveri mihinkään hypännyt! Hän katseli tyytyväisenä (ja hieman hämmentyneenä) kauniita maisemia istuskellen laudan päällä kaikessa rauhassa.

Kyhertelin haltioissani ja kehuin koiraa koko ajan. Suppailtiin aika kauas rannasta herran napsiessa meistä hassuja kuvia rannalta. Tullessamme takaisin rantaan ei koira edes juossut laudalta heti pois, vaan jäi siihen edelleen istumaan. Kyyti taisi olla kaiken lisäksi vielä miellyttävä!

Kas on Harmaa karvainen kaveri merelle lähtenyt
pikku suppilaudallaan
Ja vaik’ onkin tuuli vain yltynyt
Harmaa karvainen kaveri laulaa innoissaan:

”Hiuli hei, huolta nyt ei
merimummo näin käy merta päin
Hiuli hei, merimummo ei
pelkoa tunne ei!”

supdog (1)

4 Replies to “#supdog”

    1. Kiitos! <3

  1. Ihana ♥

    Onpa hän tyytyväisen näköinen matkustaja!

    1. Luulen kyllä, että vanha rouva nautti olostaan! Vapautunut fiilis varmaankin. 🙂

Vastaa