Grillaa&Chillaa: Grillatut soija-seesamiparsat

Blogin luonnoskansiossa on aika kasa kesä(loma)juttuja – on reseptejä, ravintola-arvosteluja, karvaisia eläimiä sekä kivoja pieniä kesälomakohteita. Kukakohan ehtisi kirjoitella ne kaikki puhtaaksi töihin paluuni jälkeen? Toisaalta, onhan tässä kohta koko pitkä syksy aikaa muistella erittäin lämmintä Suomen kesää, joten en stressaa luonnoskansion postauksista sen enempää.

grillatut parsat

Puretaan postaussumaa tänään grillatuilla parsoilla. Soija-seesamiparsoja popsittiin lomalla itse savustetun lohen kanssa. Parsat sopivat varmasti kaikenlaisen grillilihan kaveriksi, joten jos seesamiöljyn maku miellyttää, kannattaa helppo, nopea ja herkullinen resepti napata loppukesän grillailuja varten talteen!

Jos seesamiöljy ei maistu, kurkkaa keväällä julkaisemani grillattujen sitruuna-parmesaaniparsojen resepti. Ne oli myös törkeän hyviä!

Grillatut soija-seesamiparsat

Lisukkeeksi kahdelle

  • 1 nippu tuoretta vihreää parsaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl ruokokidesokeria (mikä tahansa ruskea sokeri käy hyvin)

1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset hyvin sekaisin. Kaada seos/marinadi kauttaaltaan parsojen päälle.

2. Grillaa kuumassa grillissä noin 8-10 minuuttia (riippuen parsan paksuudesta).

3. Tarjoile grillilihan tai savustetun kalan kanssa.

grillatut parsatgrillatut parsat

One Reply to “Grillaa&Chillaa: Grillatut soija-seesamiparsat”

  1. […] Blogin luonnoskansiossa on aika kasa kesä(loma)juttuja – on reseptejä, ravintola-arvosteluja, karvaisia eläimiä sekä kivoja pieniä kesälomakohteita. Kukakohan ehtisi kirjoitella ne Lue lisää » […]

Vastaa