29 toivettanne

Kiitokset vielä kerran kaikille, jotka osallistuivat blogin synttäriarvontaan! Klaus K:n brunssilahjakortin voitti Maisa, onnea!

Antamanne kommentit, toiveet ja palautteet blogistani on luettu tarkasti useaan kertaan lävitse. Sain niistä hyviä vinkkejä uusiin postauksiin. Kiitos siis vielä kerran! Koska minulla on tapana vastata jokaiseen jättämäänne kommenttiin, vastaan myös synttäriarvonnan kommentteihin, tällä kertaa tosin ihan omassa postauksessa. Katsotaan siis tarkemmin mitä mieltä olette blogistani!

köynnösruusu
köynnösruusu
köynnösruusu
köynnösruusu

Itsekin rakentaneena raksajuttuja on tullut seurattua ja koti+piha aiheena kiinnostaa. Tarjoiluvinkkejä ja reseptejä toivoisin olevan jatkossakin paljon, niistä on ollut apua omien juhlien järkkäilyissä.

Vastaus: Rakennusurakan postaukset poikkesivat aika paljon blogin normaalista sisällöstä. Niistä olen kuitenkin saanut yllättävän paljon hyvää palautetta kommentien sekä sähköpostin välityksellä. Toivomme todella herra Longfieldin kanssa, että meidän urakastamme on ollut (tai tulee olemaan) jollekin saman asian kanssa touhuavalle jotain apua/vinkkejä. Voitteko muuten uskoa, että olemme asuneet Vihervaarassamme jo yli vuoden? Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin.

Pihan rakennus jatkuu varmasti vielä vuosia eteenpäin, joten postauksia on sen tiimoilta tulossa aivan varmasti. Tuloillaan olisi ainakin nurmikkopostaus, sekä ison istutusalueen mietintöjä. Palaillaan niihin myöhemmin kesällä!

Ruokajutut ovat yksi blogin kantava asia, joten täällä tullaan herkuttelemaan sekä juhlimaan myös jatkossa!

Pidän blogissa siitä, että se sisältää kaikenlaisia postauksia 🙂 Arvosteluja ravintoloista ja hotelleista kaipaan ehkä enemmän, vaikka eihän sitä aina voi olla ulkoruokinnassa tai lomalla 😉

Vastaus: On mukava kuulla, että postausten erilaisuus ei haittaa! Ravintola-arvostelujen osalta on tapahtunut jopa tietoinen vähentyminen. Niiden kirjoittaminen kun tuntuu nykyään raskaalta ja hieman pakkopullalta. Mutta lupaan ainakin yrittää innostua niistä taas uudestaan!

Rakennusurakan takia matkailu on jäänyt vähemmälle, mutta onneksi sitä olisi taas syksyllä tiedossa! Jee. Hotelliarvosteluja olen kirjoittanut vain muutamia, nekään eivät oikein ole lempparijuttuni. Tekstiä ei vaan meinaa syntyä, ja postauksista on usein tullut tylsiä ja hieman kaavamaisia. Syksyn reissulta lupaan kyllä aivan varmasti tehdä ainakin yhden hotellipostauksen – sitä kannattaa jäädä odottamaan!

muurinkello
muurinkello
tarha-alpi
tarha-alpi

Eniten pidän kekseliäistä kuvista ja hauskoista tapahtumista. Enemmän kaikkia menoja Omenaisen kanssa voisi olla lisää 😛

Vastaus: Kuviin liittyvät positiiviset kommentit ovat erittäin tervetulleita! Kiitos siitä. Koulun aloittamisen jälkeen kaikki kuvauskurssit on ollut pakko jättää väliin, sillä aika ei vain riitä kaikkeen. Odotan jo innolla vuoden 2015 syksyä, jolloin minulla on toivottavasti taas aikaa parille kuvauskurssille!

Omenaisen kanssa oltiin retkellä viime viikon perjantaina. Toivotaan, että retkestä saadaan postauskin aikaiseksi. Heh!

Mä tykkään eniten blogin positiivisuudesta, iloisuudesta ja hyvästä kieliasusta. Lisäksi herkulliset, mutta riittävän simppelit reseptit ja vielä herkullisemmat kuvat on mun mieleen. Vihervaara valmistuu -postaussarjaa sekä Herra Longfieldin juttuja oli/on mielenkiintoista seurata!
Koska oon Instasta huomannut että Huli on oikea tarjoushaukka (kuten minäkin 😉 ), niin siitä aihepiiristä olisi joskus mukava lukea.

Vastaus: Kuvakehuista erityiskiitokset! Herra Longfield jatkaa jatkossakin blogissa vierailua, hänen postauksensa keräävät sen verran paljon huomiota, että pakkohan hänet on välillä päästä näppäimistön ääreen.

Tarjoushaukkamaisuudesta on postaus jo luonnosvaiheessa! Kiitos ideasta, hassua etten ole itse tajunnut, että siitäkin voisi saada hauskan postauksen aikaan. Toivotaan, että saan postauksen julki tässä kesän aikana!

Blogisi on elämänmyönteinen ja iloinen! Sitä lukiessa tulen hyvälle mielelle.

Vastaus: Kiitos! Juuri tähän pyrin. Ihanaa, että se välittyy myös ruutujen sinne puolelle.

daalia
daalia

Pidän blogissasi nimenomaan sekametelisoppaisuudesta, ei tule tylsistymistä 🙂 ravintola-arvostelut ja reseptit ovat mielenkiintoisia! Itse asun Pohjois-Suomessa, mutta jostain syystä tykkään lukea Muun Suomen ravintolatarjonnasta tosi paljon, kai haaveilen kokeilevani niitä joskus sinnepäin suunnistaessani 🙂

Vastaus: Olisipa ihana tulla joskus itse sinne pohjoiseen ravintolavisiitille! Kuten jo aiemmin sanoin, on ravintola-arvostelut vähentyneet ihan tietoisesti, sillä niiden kirjoittaminen on takunnut jo pidemmän aikaa. Mutta lupaan yrittää alkaa taas työstää myös niitä, ehkä pieni paussi on tehnyt ihan hyvää. Reseptien kanssa tylsistymistä ei ole tullut, niitä tupsahtaa blogiin varmasti ihan samaa tahtia kuin ennenkin.

Onnea kolmevuotiaalle!

Ruokajutut ovat aina kiinnostavia, mutta myös vaikka tämän postauksen eläimet ovat sydäntä lähellä (karvaiset ylämaan lehmät ovat niiin söpöjä!). Kaiken kaikkiaan hyvä kombo.

Vastaus: Eläinjuttuja siis lisää! Jee! 🙂 Ylämaan karvalehmiä on tarkoitus mennä kuvaamaan tänä kesänä Haltialaan. Postausta söpöläisistä ison kuvakasan tulossa blogiin toivottavasti kesän aikana.

ruusu
ruusu

Onnea kolmivuotiaalle 🙂
Mä tykkään sun blogissa nimenomaan siitä, että siinä on kaikkea vähän. Lueskelen mielelläni reseptejä (ja kokeilen niitä suhteellisen ahkerasti) ja myös ravintola-arviointeja, mutta myös sitä kaikkea muuta.

Vastaus: Onpas ihanaa kuulla, että reseptini ovat päässeet myös kokeiluun! Kaikkea muutakin on seuraavankin vuoden aikana kyllä varmasti tulossa.

Onnea taaperolle! Mä tykkään (ylläri ylläri) eniten ruokajutuista, mutta on kyllä hauskaa että täällä on kaikkea laidasta laitaan 🙂 Pitkää ikää blogille!

Vastaus: Kiitos! Toivotaan, että blogi-innostus ei ihan heti laannu. Ruokajuttuja on toivottu ja kehuttu kovasti, niitä tule siis myös jatkossa suunnilleen samaan tahtiin.

Pidän siitä, että käsittelet monipuolisesti erilaisia aiheita. Eli aihepiirit eivät koske esim vaan samaa aihetta. Kuten joku ehdotti niin ravintola-arvostelut kiinnostavat itseä ainakin paljon, niitä voisi olla enemmän 🙂

Vastaus: Ravintola-arvosteluja täytyy selkeästi jaksaa kirjoittaa enemmän. Ihanaa kun sain siitä palautetta, niiden kirjoittaminen kun on tosiaan tökkinyt viime aikoina.

akileija
akileija

Pidän blogistasi todella paljon! Tämä on oikea hyvänmielen blogi, jos vähääkään on huono päivä ja tulee lukemaan blogiasi, niin varmasti saa hymyn huulille 🙂 Kiinnostavinta on kaikki herkkupostaukset ja brunssiarvostelut. Kauniit kuvat ovat myös ilo silmälle. Ihana blogi! 🙂

Vastaus: Voi kiitos! Tästä kommentista tuli mullekin todella hyvä mieli. Ja kuvakehuista pidän suuresti, kiitos myös niistä!

Onnea kolmevuotiaalle! Pidän blogissasi sen monipuolisuudesta: täältä olen saanut inspiraatiota ruoanlaittoon, ulkoilumahdollisuuksiin, pukeutumiseen ja erityisesti pääkaupunkiseudun ravintola- ja brunssitarjontaan! Kirjoitat hyvin, selkeästi sekä humoristisesti, ja tulen aina iloiselle mielelle lukiessani sun postauksia, vaikka esim. oman talon rakentaminen ei meille todennäköisesti tule koskaan ajankohtaiseksi. Herra Longfieldin kontribuutiot ovat myös aina virkistäviä ja mielenkiintoisia! Vaikka ei silleen tunnetakaan, niin tarjoat riemastuttavan ikkunan omaan elämääsi ja tuntuu pääsevänsä vähän osaksi sitä tätä kautta. Kiitos riemastuttavista lukuhetkistä!

Vastaus: Ihana kommentti, jälleen kerran. Kiitos! Kaikkea luettelemaasi on varmasti seuraavankin blogivuoden aikana tulossa. Jää siis roikkumaan mukaan! Ehkä opit tuntemaan mua seuraavan vuoden aikana taas vähän enemmän, hih!

Jee kolme vuotta jo, onnea!! 🙂 blogissasi lempparijuttuja on ehdottomasti harmaan karvaisen kaverin kuvat, matka-, resepti-, ruoka- ja brunssi/ravintolajutut. Hyvä kokonaisuus ja positiivinen fiilis jää aina postauksia lukiessa 🙂

Vastaus: Eläinpostauksia ovat muutkin toivoneet, niitä siis jatkossa lisää! Matkajuttuja tulee syksyllä (vihdoin!) ja positiivista fiilistä yritän viljellä jokaisessa postauksessa. Kiitos kauniista sanoista.

Onnea kolmivuotiaalle! <3

Mun on pakko tunnustaa, että tykkään tosi paljon Mr. Longfieldin jutuista, viimeisimmän reissun käänteitä luin jännityksestä kihelmöiden. Tykkään ruokaohjeista, ne ovat omaan makuuni. Helppoja toteuttaa ja harvemmin mitään super-ruokaa, joita aineksia ei itseltäni pahemmin kaapista löydy. 😉 Minusta kaikkea on sopivassa suhteessa ja on kiva, että täältä löytyy muutakin kuin ruokajuttuja!

Vastaus: Herra Longfield kuuluu jo blogin kalustoon. Hänen työmatkaseikkailujaan tulee blogiin varmasti myös jatkossa. Tosin parin viikon takaisesta Kuopion reissusta ei postausta kuulemma saanut kasaan. Hahahha!

Onnea ja hyvää Juhannusta Huli!

Vastaus: Kiitos! Juhannuksesta pitäisi muuten vääntää postaus. Miksi en ehdi enää tehdä mitään ajoissa?!!? Äh!

tarha-alpi
tarha-alpi

Onnea! Tykkään lukea ruokapostauksia täältä 🙂. Hyvää juhannusta sinulle!

Vastaus: Ruokapostauksia satelee blogiin yhtä tiiviisti kuin ennenkin. Kohta alkavalla kesälomalla ehdimme varmasti myös kokkailemaan enemmän! Niin ja ehkä grillinkin voisi jossain välissä kaivaa esiin.. Ajatella, että on jo heinäkuu ja olemme grillanneet vasta kerran. Apua!!

Kaikki ruoka-aiheiset postaukset ilahduttaa eniten. Ravintola- ja brunssiarvostelut eritoten.

Vastaus: Brunssipostauksia on tällä hetkellä luonnosvaiheessa kolme. Pitäisi vain saada ne valmiiksi jossain välissä. Kesälomalla voisi yrittää ehtiä myös uusiin kivoihin ravintoloihin! Saa nähdä mitä loma tuo tullessaan.

Monipuoliset aiheet, ja ruokapostaukset tietysti kiinnostaa, myöskin ravintola-arvostelut. Hyvää kesää sinulle! =)

Vastaus: Mulle tuli kommentteja lukiessa vähän huono omatunto. En ole tajunnut kuinka paljon pidätte ravintola-arvosteluista! Minä olen törkeästi istunut jo useamman ravintolaillan ilman kameraa, vaikka teitä olisi voinut kiinnostaa lukea niistä. Yritän parantaa tapani!

Onnea onnea 3.vuotiaalle! Tänne on kiva välillä tulla ja instassakin seuraan blogia. Mukana tietysti arvonnassa! Tämä on kiva just tälläisena sekasoppana ;D

Vastaus: Kiitos! Sekametelisoppana jatketaan seuraavankin vuoden ajan. Kiva, että se miellyttää!

Mielestäni blogi on monipuolinen ja realistinen. Käsittelet laajasti elämäsi eri osa-alueita, blogi on helposti luettava ja rehellinen. Persoonallinen tyyli kirjoittaessa.

Keep up the good work!

Vastaus: Voi kiitos! On upeaa kuulla, että blogin teksteistä välittyy realistisuus, rehellisyys sekä persoonallinen tyyli. Mitä muuta bloggari voikaan toivoa. Putipuhtoisena pilvimössönä en ole halunnut blogia koskaan kirjoittaa. Välillä on ihan ok olla kiukkuinen. Ja jos omaa yhtä temperamenttisen luonteen kuin minä, ei tuulesta temmatut päättömät mielipiteetkään ole mitään muuta kuin arkipäivää.

perenna

Pidän eniten siitä, että intosi ja ilosi välittyy postauksista. Ei ole ihme, jos arki painaa päälle. 900 postausta on huikea määrä kolmessa vuodessa.

Vastaus: Touhukas mä olen kyllä, se on pakko myöntää. Sen lisäksi en pelkää näyttää/kirjoittaa omia tunteita – hyviä ja huonoja. On hauska kuulla, että blogista välittyy enemmän ne iloiset fiilikset. Hahah!

Ravintolaarvostelut ja brunssijutut kiinnostaa. Respetit myös. Mutta parasta on monipuolisuus, mikä tahansa maistuisi puulta jos pyörittäisiin vain yhdessä ainoassa aiheessa.

Vastaus: Eli siis syömistä ei kannatta vähentää ensi vuoden aikana, postauksia pitää ruokaan liittyen aivan selvästi saada aikaan. Se sopii hyvin!

Onnea 3v!
Käyn blogissasi irtiottona arjesta 🙂 elämäntilanteemme ja ikämmekin poikkeavat suuresti toisistaan, siksi onkin kiva lukea postauksiasi. Mielenkiintoisimpina koen brunssi- ja ravintola-aiheet (hih, niiden kautta kuvittelen tietäväni jotain helsingin/pk-seudun ravintolaskenestä) myös reseptit kiinnostavat jossain määrin. Jos jotain kaipaan, niin liikumista tavanomaisen mukavuusalueenne ulkopuolelle ravintoloissa: miten olisi joku etninen mielenkiintoinen (hih, älä kuvittele et naaapurin kebab sytyttäisi…) ja aasian suuntaan vaikka 😉

Onnea ja menestystä opintoihin- ja kovaa motivaatiota ennen kaikkea. Hienoa, kun jaksat kirjoittaa! Erityisesti ihailen (suunnattomasti vieläpä) kykyäsi järjestelmällisyyteen. Se ei ole oma vahvuuteni eikä hyveeni 😉

Vastaus: Loistava idea! Etniset ravintolat ovat tosi jees! Sandron brunssista on postaus tuloillaan, ja lisäksi keksin heti pari etnistä ravintolaa, josta voisin postauksen tehdä. Syksyllä matkaamme Aasiaan, joten ruokaseikkailuita on varmasti reissun jälkeen tulossa.

Pakko vielä sanoa, ettei järjestelmällisyys aina ole hyvä juttu. Kysy vaikka mieheltäni sekä muutamilta parhailta kavereilta. Heheh!

Pidän erityisesti ravintola-arvosteluistasi, ne ovat mukavan pitkiä ja yksityiskohtaisia. Taloon ja sisustukseen liittyvät kirjoitukset taas eivät niin kovasti ole mieleeni, koska itseäni aihe ei juurikaan kiinnosta. Toivoisin lisää juttuja terveellisemmän elämäntavan tavoittelusta.

Vastaus: Miten saisinkaan taas terveellisistä elämäntavoista kiinni.. Ihan hävettää, kun bloginkin puolella aina meuhkaan uudesta alusta, ja sitä kestää järjestäen pari kuukautta. Asiaa on tullut aika paljon murehdittuakin, mutta katsotaan jos keksisin jostain tarpeeksi hyvän motivaattorin. Jos onnistun, postauksia on varmasti luvassa!

daalia
daalia

Sekametelisoppa on just mun juttu! Mutta brussipostaukset ja yleensäkin kaikki ruokaan liittyvä on eritoten lähellä mun sydäntä.
Sun blogi erottuu joukosta jo ulkonäön ja kieliasun suhteen. Tekstit on järkevästi jäsennelty ja postauksia on helppo lukea. Inhoan sitä, että juttu ”oksennetaan” yhteen pötköön, tosi vaikealukuista. Mahtavaa, että joku jaksaa oikeasti panostaa blogitekstien laadukkuuteen! Onnea 🙂

Vastaus: Kiitokset myös tästä ihanasta kommentista! Kirjoittaminen ei ole mulle ihan helppo nakki. Mulla on aika paha lukihäiriö, joka aiheuttaa kaikkea hassua mm. kirjoittamiseen liittyen. Mutta totuus on se, että kun vain kirjoittaa, kirjoittaa ja kirjoittaa, alkaa teksti jossain välissä parantua. Multa pääsi itku kun tässä keväällä tein kouluun erään esseen, johon sain omaan tasooni nähden todella hyvät arvostelut. Äidinkielenopettaja sanoi mulle päin naamaa, että esseestäni välittyy erittäin harjoittunut kirjoittaja. Kiitin, ja sen jälkeen en kuullut enää mitään muuta (onneksi saimme arvostelun myös kirjallisena). Sain esseestä arvosanaksi 4 ½, se on minulle huikea suoritus (minulle, joka ei ole koskaan ennen kirjoittanut yli 8 ainetta yläasteella, lukiossa tai amk:ssa). Pakko varmaan kiittää tästä kaikesta pikkuista blogiani! Se on saanut ihmeitä aikaan. ♥

malva
malva

Aika vaikean kyssärin heitit… Tykkään sekä matkailuaiheista että ruokapostauksista. Kovana kokkaajana ja uusien makuelämyksien etsijänä nuo usein nivoutuvatkin yhteen. Olet kovin järjestelmällinen laittamaan postauksia kategorioihin ja se on todella ilahduttava juttu. Jatka samaan malliin, tykkään juuri tämmöisenä blogistasi.

Vastaus: Matkailupostauksia on syksyllä tulossa vihdoin lisää. En meinaa housuissa pysyä kun matkakuume on niin järjetön! Pitää vain jaksaa odotella kesän yli ja sitten me mennään taas reissuun! Ihanaa!!

Jahas, ai mistäkö pidän. No just noista brunssijutuista ja sitten loistavista valokuvista. Ja oivaltavista matkailuun liittyvistä postauksista. Olen itse vähän haikaillut blogin perustamista, aivan eri aiheisen tosin ja pikkaisen olen imenyt sulta vaikutteita ja mallia sen suhteen miten blogi olisi helppolukuinen.

Vastaus: Kuvakehuista kiitokset! Niitä on ihana saada. Perusta ihmeessä blogi! Eihän se mitään jos homma ei tunnu omalta ja lopetat parin kuukauden jälkeen. Mutta ei kannata jättää kokeilematta. Tähän voi jäädä vaikka koukkuun.. Heheh!

akileija
akileija

Toivottavasti tosiaan saat vuoden päästä juhlia valmistujaisia 😀 Mun suosikkeja postauksista on matkajutut, hienoa on se, että kohteet ovat kiinnostavia, eivät vain tavallisia turistirysiä. Varsin mieleinen oli mm. Neuschwansteinin juttu, kohde mihin olen itse haikaillut joskus pääseväni.

Vastaus: Matkajuttuja tulee tosiaan syksyllä lisää kun päästään miehen kanssa taas kunnolla reissuun. Rakennusurakka imi kaikki ylimääräiset (matka)rahat vähäksi aikaa, mutta eiköhän tämä tästä ala pian tasaantua, ja päästään reissuille taas vanhaan tuttuun tapaan vähän useammin. Matkakuume on tosiaan jo aika iso.

Ja hei, jos (ja kun) valmistun vuoden päästä, pitää sitä toki juhlia jollain kivalla palkintomatkalla! Hahah!

Onneaonnea! Oikeastaan blogisi on aika kiva combo kaikkea. Ravintola-arvostelut, brunssit ja muut ruokajutut eniten kiinnostavat. Ja myös Herra Longfieldin jännittäviä matkakirjotuksia seurataan 🙂

Vastaus: Herra Longfield tulee jatkamaan kirjoittelua blogiin epäsäännöllisen säännöllisesti. Hänellä olisi yksi aika jännä työmatka ehkä kesälomien jälkeen tulossa, saa nähdä toteutuuko se. Toivotaan, että kaikki menee nappiin ja pääsette taas pian lukemaan herran metripostauksia!

perenna

p.s. Postauksen kuvituksena toimi pihallamme juuri nyt kukkivat kukat.

Vastaa