Kolmevuotias arpoo lahjakortin Klaus K:n brunssille!

Kolme vuotta sitten, eräänä sateisena kesäkuisena päivänä, päätin perustaa blogin. Tänään tuosta päivästä on kulunut tasan kolme vuotta. Takana on yli 900 postausta, joka tarkoittaa melkein jokaiselle päivälle uutta postausta. Se on paljon.

kuva: http://www.wallpixy.com
kuva: http://www.wallpixy.com

Blogin kirjoittaminen alkoi tökkiä ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Töiden, aloittamani ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon sekä pihatöiden ja kaikkien muiden arkijuttujen keskellä alkoi aikataulusuunnitelmat pettää, ja blogille oli vaikea löytää aikaa. Jostain sitä aikaa kuitenkin kaivoin, vaikka postaustahti hidastuikin kevään aikana jonkin verran. Blogiin paneutuminen, kirjoittaminen ja valokuvaaminen vie ajatukset hetkeksi ihan muualle, joten mukava harrastus tulee roikkumaan mukana jatkossakin kiireisen arjen, töiden ja koulutehtävien keskellä.

Vuoden päästä blogi täyttää neljä vuotta, ja silloin toivon juhlistavani blogin vuosipäivän lisäksi valmistujaisjuhliani. Jännä, kiireinen ja opettavainen vuosi on siis edessä!

Vuosien varrella teitä lukijoita on tullut mukaan oikein mukavasti (tämän vuoden keskiarvo on 778 yksittäistä kävijää per päivä)! On hassua ajatella, että tulette tänne useita kertoja viikossa kurkkaamaan mitä kerrottavaa mulla on. Blogiani olen kuvannut jo pitkän aikaa sekametelisoppablogiksi, sillä en keskity tiiviisti mihinkään tiettyyn aihepiiriin, vaan kirjoittelen pitkälti meidän arjesta. Tämä tapa tuntuu edelleen hyvältä, joten samalla kaavalla jatketaan seuraavakin vuosi. Toivottavasti jaksatte edelleen olla mukana!

kuva: http://www.coolanimalworld.com
kuva: http://www.coolanimalworld.com

Kiitokseksi kuluneista vuosista haluan järjestää teille pienen arvonnan. Yksi syy, miksi perustin blogin, oli brunssiarvostelujen kirjoittaminen muistiin itselleni sekä ystävilleni. Brunssiarvosteluja onkin ilmestynyt blogiin paljon, niin paljon, että tein niille oman ”välilehden”, jonne kokosin kaikki arvostelut yhteen ja samaan paikkaan.

Brunssit ovat olleet alusta asti yksi blogin pääaiheista ja tästä syystä kävin hakemassa ihan omilla rahoillani Klaus K -hotellista brunssilahjakortin, jonka aion arpoa synttäreitteni kunniaksi lukijoideni kesken!

Arvontaan osallistuminen onnistuu seuraavasti:

 • Kerro minulle kommenttiboksissa mistä pidät blogissa eniten, ja mitä taas saisi olla vähemmän tai mitä kaipaisit lisää.
 • Jätä kommenttisi sähköpostiosoitteen kera viimeistään sunnuntaina 22.6.2014 kello 00.00 mennessä.
 • Klaus K:n 35 euron arvoinen brunssilahjakortti arvotaan kaikkien kommenttien jättäneiden kesken maanantaina 23.6.2014. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Julkaisen voittajan myös blogissa ensi viikolla.

Kiitos ja onnea arvontaan! Te tuotte värikkääseen ja elämänmakuiseen blogiini upean ja ensiarvoisen lisän!

kuva: http://www.wallpapersfreedesktop.com
kuva: http://www.wallpapersfreedesktop.com

29 Replies to “Kolmevuotias arpoo lahjakortin Klaus K:n brunssille!”

 1. Itsekin rakentaneena raksa juttuja on tullut seurattua ja koti+piha aiheena kiinnostaa. Tarjoiluvinkkejä ja reseptejä toivoisin olevan jatkossakin paljon, niistä on ollut apua omien juhlien järkkäilyissä.

 2. Pidän blogissa siitä, että se sisältää kaikenlaisia postauksia 🙂 Arvosteluja ravintoloista ja hotelleista kaipaan ehkä enemmän, vaikka eihän sitä aina voi olla ulkoruokinnassa tai lomalla 😉

 3. Eniten pidän kekseliäistä kuvista ja hauskoista tapahtumista. Enemmän kaikkia menoja Omenaisen kanssa voisi olla lisää 😛

 4. Mä tykkään eniten blogin positiivisuudesta, iloisuudesta ja hyvästä kieliasusta. Lisäksi herkulliset, mutta riittävän simppelit reseptit ja vielä herkullisemmat kuvat on mun mieleen. Vihervaara valmistuu -postaussarjaa sekä Herra Longfieldin juttuja oli/on mielenkiintoista seurata!
  Koska oon Instasta huomannut että Huli on oikea tarjoushaukka (kuten minäkin 😉 ), niin siitä aihepiiristä olisi joskus mukava lukea.

 5. Blogisi on elämänmyönteinen ja iloinen! Sitä lukiessa tulen hyvälle mielelle. Ü

 6. Pidän blogissasi nimenomaan sekametelisoppaisuudesta, ei tule tylsistymistä 🙂 ravintola-arvostelut ja reseptit ovat mielenkiintoisia! Itse asun Pohjois-Suomessa, mutta jostain syystä tykkään lukea Muun Suomen ravintolatarjonnasta tosi paljon, kai haaveilen kokeilevani niitä joskus sinnepäin suunnistaessani 🙂

 7. Onnea kolmevuotiaalle!

  Ruokajutut ovat aina kiinnostavia, mutta myös vaikka tämän postauksen eläimet ovat sydäntä lähellä (karvaiset ylämaan lehmät ovat niiin söpöjä!). Kaiken kaikkiaan hyvä kombo.

 8. Onnea kolmivuotiaalle 🙂
  Mä tykkään sun blogissa nimenomaan siitä, että siinä on kaikkea vähän. Lueskelen mielelläni reseptejä (ja kokeilen niitä suhteellisen ahkerasti) ja myös ravintola-arviointeja, mutta myös sitä kaikkea muuta.

 9. Onnea taaperolle! Mä tykkään (ylläri ylläri) eniten ruokajutuista, mutta on kyllä hauskaa että täällä on kaikkea laidasta laitaan 🙂 Pitkää ikää blogille!

 10. marika.t says: Vastaa

  Pidän siitä, että käsittelet monipuolisesti erilaisia aiheita. Eli aihepiirit eivät koske esim vaan samaa aihetta. Kuten joku ehdotti niin ravintola-arvostelut kiinnostavat itseä ainakin paljon, niitä voisi olla enemmän 🙂

 11. Pidän blogistasi todella paljon! Tämä on oikea hyvänmielen blogi, jos vähääkään on huono päivä ja tulee lukemaan blogiasi, niin varmasti saa hymyn huulille 🙂
  Kiinnostavinta on kaikki herkkupostaukset ja brunssiarvostelut. Kauniit kuvat ovat myös ilo silmälle. Ihana blogi! 🙂

 12. Onnea kolmevuotiaalle! Pidän blogissasi sen monipuolisuudesta: täältä olen saanut inspiraatiota ruoanlaittoon, ulkoilumahdollisuuksiin, pukeutumiseen ja erityisesti pääkaupunkiseudun ravintola- ja brunssitarjontaan! Kirjoitat hyvin, selkeästi sekä humoristisesti, ja tulen aina iloiselle mielelle lukiessani sun postauksia, vaikka esim. oman talon rakentaminen ei meille todennäköisesti tule koskaan ajankohtaiseksi. Herra Longfieldin kontribuutiot ovat myös aina virkistäviä ja mielenkiintoisia! Vaikka ei silleen tunnetakaan, niin tarjoat riemastuttavan ikkunan omaan elämääsi ja tuntuu pääsevänsä vähän osaksi sitä tätä kautta. Kiitos riemastuttavista lukuhetkistä!

 13. Jee kolme vuotta jo, onnea!! 🙂 blogissasi lempparijuttuja on ehdottomasti harmaan karvaisen kaverin kuvat, matka-, resepti-, ruoka- ja brunssi/ravintolajutut. Hyvä kokonaisuus ja positiivinen fiilis jää aina postauksia lukiessa 🙂

 14. Onnea kolmivuotiaalle! <3

  Mun on pakko tunnustaa, että tykkään tosi paljon Mr. Longfieldin jutuista, viimeisimmän reissun käänteitä luin jännityksestä kihelmöiden. Tykkään ruokaohjeista, ne ovat omaan makuuni. Helppoja toteuttaa ja harvemmin mitään super-ruokaa, joita aineksia ei itseltäni pahemmin kaapista löydy. 😉 Minusta kaikkea on sopivassa suhteessa ja on kiva, että täältä löytyy muutakin kuin ruokajuttuja!

 15. Onnea ja hyvää Juhannusta Huli!

 16. Onnea! Tykkään lukea ruokapostauksia täältä :). Hyvää juhannusta sinulle!

 17. Kaikki ruoka-aiheiset postaukset ilahduttaa eniten. Ravintola- ja brunssiarvostelut eritoten.

 18. Monipuoliset aiheet, ja ruokapostaukset tietysti kiinnostaa, myöskin ravintola-arvostelut. Hyvää kesää sinulle!=) M.

 19. Onnea onnea 3.vuotiaalle! Tänne on kiva välillä tulla ja instassakin seuraan blogia. Mukana tietysti arvonnassa! Tämä on kiva just tälläisena sekasoppana;D

 20. Mielestäni blogi on monipuolinen ja realistinen. Käsittelet laajasti elämäsi eri osa-alueita, blogi on helposti luettava ja rehellinen. Persoonallinen tyyli kirjoittaessa.

  Keep up the good work!

 21. Pidän eniten siitä, että intosi ja ilosi välittyy postauksista. Ei ole ihme, jos arki painaa päälle. 900 postausta on huikea määrä kolmessa vuodessa.

 22. Ravintolaarvostelut ja brunssijutut kiinnostaa. Respetit myös. Mutta parasta on monipuolisuus, mikä tahansa maistuisi puulta jos pyörittäisiin vain yhdessä ainoassa aiheessa.

 23. Onnea 3v!
  Käyn blogissasi irtiottona arjesta 🙂 elämäntilanteemme ja ikämmekin poikkeavat suuresti toisistaan, siksi onkin kiva lukea postauksiasi. Mielenkiintoisimpina koen brunssi- ja ravintola-aiheet (hih, niiden kautta kuvittelen tietäväni jotain helsingin/pk-seudun ravintolaskenestä) myös reseptit kiinnostavat jossain määrin. Jos jotain kaipaan, niin liikumista tavanomaisen mukavuusalueenne ulkopuolelle ravintoloissa: miten olisi joku etninen mielenkiintoinen (hih, älä kuvittele et naaapurin kebab sytyttäisi…) ja aasian suuntaan vaikka 😉

  Onnea ja menestystä opintoihin- ja kovaa motivaatiota ennen kaikkea. Hienoa, kun jaksat kirjoittaa! Erityisesti ihailen (suunnattomasti vieläpä) kykyäsi järjestelmällisyyteen. Se ei ole oma vahvuuteni eikä hyveeni 😉

 24. Pidän erityisesti ravintola-arvosteluistasi, ne ovat mukavan pitkiä ja yksityiskohtaisia. Taloon ja sisustukseen liittyvät kirjoitukset taas eivät niin kovasti ole mieleeni, koska itseäni aihe ei juurikaan kiinnosta. Toivoisin lisää juttuja terveellisemmän elämäntavan tavoittelusta.

 25. Mariamaria says: Vastaa

  Sekametelisoppa on just mun juttu! Mutta brussipostaukset ja yleensäkin kaikki ruokaan liittyvä on eritoten lähellä mun sydäntä.
  Sun blogi erottuu joukosta jo ulkonäön ja kieliasun suhteen. Tekstit on järkevästi jäsennelty ja postauksia on helppo lukea. Inhoan sitä, että juttu ”oksennetaan” yhteen pötköön, tosi vaikealukuista. Mahtavaa, että joku jaksaa oikeasti panostaa blogitekstien laadukkuuteen! Onnea 🙂

 26. Nellukka says: Vastaa

  Aika vaikean kyssärin heitit… Tykkään sekä matkailuaiheista että ruokapostauksista. Kovana kokkaajana ja uusien makuelämyksien etsijänä nuo usein nivoutuvatkin yhteen. Olet kovin järjestelmällinen laittamaan postauksia kategorioihin ja se on todella ilahduttava juttu. Jatka samaan malliin, tykkään juuri tämmöisenä blogistasi

 27. Jahas, ai mistäkö pidän. No just noista brunssijutuista ja sitten loistavista valokuvista. Ja oivaltavista matkailuun liittyvistä postauksista. Olen itse vähän haikaillut blogin perustamista, aivan eri aiheisen tosin ja pikkaisen olen imenyt sulta vaikutteita ja mallia sen suhteen miten blogi olisi helppolukuinen.

 28. Toivottavasti tosiaan saat vuoden päästä juhlia valmistujaisia 😀 Mun suosikkeja postauksista on matkajutut, hienoa on se, että kohteet ovat kiinnostavia, eivät vain tavallisia turistirysiä. Varsin mieleinen oli mm. Neuschwansteinin juttu, kohde mihin olen itse haikaillut joskus pääseväni.

 29. Onneaonnea! Oikeastaan blogisi on aika kiva combo kaikkea. Ravintola-arvostelut, brunssit ja muut ruokajutut eniten kiinnostavat. Ja myös Herra Longfieldin jännittäviä matkakirjotuksia seurataan 🙂

Vastaa