#satasyytäollaonnellinen on paketissa!

Sata päivää peräkkäin, ei arvojärjestystä. Asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Muille ne voivat olla täysin toisarvoisia, mutta onnihan koetaan hyvin henkilökohtaisesti.

7.1.2014 se starttasi, ja 23.4.2014 se saatiin päätökseen. Mukaan mahtui onnellisia hetkiä laidasta laitaan – välillä hymyä aiheutti harmaa karvainen kaveri, välillä ruoka, välillä liikunta, välillä ulkoilma, välillä herkut, välillä koulujutut, välillä juhlat, välillä löhöily, välillä vaatteet ja asusteet, välillä ystävät, välillä herra Longfield, välillä perhe ja välillä haaveilu. Ja välillä ei sitten mikään.

Mutta noista luettelemistani jutuista elämäni taitaa aika pitkälti koostua. Arkisista asioista, joista löytää päivittäin ihania, söpöjä, rakkaita, tärkeitä ja maistuvia onnellisuuden pisaroita. Elämä on!

Kurkataan vielä kertauksena mitä kaikkea ihanaa sataan päivään mahtuikaan!

p.s. Koko sadan onnellisen kuvan albumin näet blogin facebook-sivuilta. Facebookin kautta kuvat näkee isoina, tässä postauksessa ne näkyvät vain tommoisina pikkuisina neliöinä.

satasyytäollaonnellinen

yksi: Harmaan karvaisen kaverin söpö naama aamutuimaan
kaksi: Sain vihdoin löytyä lukkoon ”joulu”lomani ajankohdan vuodenvaihteen työkiireiden hellitettyä. Ah!
kolme: Naapuritontilla alkoi aamulla maatyöt ja käytiin heti kysymässä saataisiinko sieltä kasa kiviä ja maata – molemmat onnistuu ihan ilmaiseksi! Pihalle saadaan siis kesän aikana myös kivirinne tehtyä.
neljä: Live-a-Little
viisi: Ystävältä saatu viesti
kuusi: Päästelin epätavallisen paljon kovia ”argh” ”hah” ”uh” -huutoja combat-huumassa lyöden ja potkien ilmaa minkä jaksoin!
seitsemän: Aurinko(!) ja aamupäivän lenkki autiossa metsässä koiran kanssa.
kahdeksan: Kirppiskamat check! Osa naputeltiin tori.fihin ja loput hinnoiteltiin ja pakattiin odottamaan perjantaina alkavaa itsepalvelukirppisviikkoa. Hitsi mikä homma, mutta nyt se on tehty!
yhdeksän: Ekan koulupäivän vaatteet saatiin VIHDOIN valittua. Hymyilytti ja nyt vähän jännittää. Kuvassa bostailee myös harmaa karvainen kaveri sekä uusi koulureppuni.
kymmennen: Tuhkaimuri! Isä osti meille yllätyksenä tuhkaimurin, kun rikoin meidän imurin imuroimalla sillä takan puhtaaksi (tykkään pitää takankin puhtaana). Kiitos. <3
yksitoista: Suklaa! Koulussa pyydettiin tänään erääseen harjoitukseen kolmea vapaaehtoista, nostin reippaana käteni heti ylös (pitää tehdä reipas ensivaikutelma). Meidät ohjattiin luokasta ulos ja kun saimme tulla takaisin, piti meidän ahtaa sisuksiimme niin paljon suklaata kuin halusimme! Ihan parhautta. Enkä mä ole edes missään kokkikoulussa, vaan nyt harjoiteltiin käyttäjäkeskeisen suunnitteluprosessin aineiston analysointia.
kaksitoista: Takkamakkaraa, jätskiä vadelmilla ja vikat Officen jaksot. Kelpaa vähän pakokauhuisen koulupäivän jälkeen..

satasyytäollaonnellinen

kolmetoista: Rauhallinen myöhäinen (klo 11.50) aamupala. Sunnuntait. <3
neljätoista: Uusi tummansininen peplum-mekko (ja tietty myös harmaa karvainen kaveri)
viisitoista: Koulukirjat, joita ilmestyy työpöydälleni kollegan toimesta. Kiitos! En malttaisi odottaa, että pääsen uppoutumaan näiden sivuille.. Yeah right..
kuusitoista: Loman aikana työhuoneen oveen ilmestynyt kuva. Se esittää työkavereiden mukaan mua (pinkit sukset ja hienot vermeet). Kuva on ollut ovessani maanantaista asti, mutten raaski ottaa sitä pois, sillä se saa mut joka kerta hymyilemään! Myös tänä aamuna.
seitsemäntoista: Kirppistulot! Itsepalvelukirppiksen ja Tori.fin saldo on tällä hetkellä 398 euroa. Wuhuu!!
kahdeksantoista: Hiihtimet!! Johonkin ne kirppisrahat piti käyttää. Saa nähdä mitä tästä tulee 14 vuoden tauon jälkeen..
yhdeksäntoista: Seitsemän kilsan happihyppely. Metsä on aina yhtä ihana!
kaksikymmentä: Eka koulutyö on valmis!
kaksikymmentäyksi: Toisten tuki. Meillä alkaa huippuleidiporukalla torstaina kevätkevennys. Tehtiin tänään hienot excelit ja diagrammit valmiiksi, lisäksi meillä on oma WhatsApp-ryhmä tukea ja tsemppiä varten. Oma uurastus on tuottanut tähän asti vain reippaan kahden kilon pudotuksen (aika säälittävää), mutta torstaina hommaan saadaan motivaatiota roppakaupalla lisää!!
kaksikymmentäkaksi: Terveysmatka Tukholmaan! Varasimme tänään kevätkevennys leidiporukalla maaliskuun alkuun lennot ja hotellin Tukholmasta. Tiedossa olisi salaatteja, kävelyä, museoita, kauppoja sekä pari lasia kuivinta (lue: kaloritonta) valkkaria. Niin ja naurua – sitä varmasti eniten!
kaksikymmentäkolme: Rex-elokuvasalin maailman parhaat löhötuolit.
kaksikymmentäneljäJutteluhetket karvakasan kanssa. Priceless. <3

satasyytäollaonnellinen

kaksikymmentäviisi: Perjantai-ilta kotona herran kainalossa. Suurempi-kuin-kolme
kaksikymmentäkuusi: Lumi tuli kunnolla ja teki metsässä tarpomisesta vieläkin kivempaa!
kaksikymmentäseitsemän: Ylläribrunssi Mestaritallissa, nam.
kaksikymmentäkahdeksan: Juhlamekko check! Viikonloppuna vietetään veljeni häitä. Tänään postiluukkuun oli matkannut kaksi pakettia vaatteita, ja niiden seasta löytyi ihana strassimekko viikonlopun juhliin! Vaatestressi on selätetty AJOISSA.
kaksikymmentäyhdeksän: Tehdyt työt! Sain yhden ällön työjutun valmiiksi (tai oikeastaan melkein valmiiksi, kommenttikierros on vielä tekemättä), nyt hyvillä mielin kotiin siivoamaan.
kolmekymmentä: Viikon vika työpäivä on takana! Nyt jumpan kautta kotiin. Jee.
kolmekymmentäyksi: Aamupäivän hiihtolenkki. Ilma oli mitä upein, sukset luistivat kuin unelmat ja 7 kilometriä meni hujauksessa. Niin parasta!
kolmekymmentäkaksi: Kouluasiat on saatu jäsenneltyä (jotenkin) päähän sekä taulukkoon. Samalla hetkellä kun olympiatuli sytytettiin, sain valmiiksi taulukon, jonne kokosin tähänastisten harjoitustöiden palautuspäivämäärät ym. tärkeät tiedot. Hommia on edessä PALJON, mutta nyt aikataulu on suhteellisen selkeästi päässä. Tästä on hyvä jatkaa (opiskeluja sekä olympialaisia).
kolmekymmentäkolme: Veli sai prinsessansa. <3
kolmekymmentäneljä: Nukkumaanmenohetki. Olin eilen illalla sen verran väsynyt ja onnellinen peiton alle pääsyn jälkeen, että kännykkään en jaksanut enää vaakatasoon pääsyn jälkeen koskea. Että mä tykkään nukkua!
kolmekymmentäviisi: Ihana palaute! Meillä on töissä Kehu työkaveria -päivät menossa. Päivien aikana saa kehua nimettömänä työkavereita ja viedä kehut isolle seinällä kaikkien nähtäväksi. Tänä aamuna oli hymy herkässä kun luin mua koskevia kommentteja seinältä. Iso kiitos!
kolmekymmentäkuusiUusin dvd-sarja putkahti postilaatikkoon. Meillä herran kanssa sohvalöhöilyä jälleen tiedossa, ou jee!!

satasyytäollaonnellinen

kolmekymmentäseitsemän: Pinnaus on alkanut (jäin parissa minuutissa koukkuun)! Sain vihdoin blogin Pinterest-sivun jonkinlaiseen kuntoon, nyt kaikki sinne kurkkimaan kauniita kuvia ja inspiroitumaan. Blogin löytää http://www.pinterest.com/hulilongfield/ -osoitteesta. Ja hei, jos ja KUN te olette jo siellä, kertokaa mistä voin löytää teidät! Pin it!
kolmekymmentäkahdeksan: Ne pienet teot toisen eteen! <3 Kauppakassista paljastui pikkuiset karkkiaskit. p.s. Prinssinakit ovat harmaan karvaisen kaverin ystävänpäiväyllätys..
kolmekymmentäyhdksän: Ystävänpäiväilta saatiin maukkaasti käyntiin. Nyt vähän hierontaa, saunaa, takkatulta ja telkkaria. Sim sim! <3
neljäkymmentä: Suklaa!! Jokaikisen kalorin arvoinen.
neljäkymmentäyksi: Vedin Combatin niin rajusti, että nakkasin itteäni yläkoukulla nenään. Combat on niin parhautta!!
neljäkymmentäkaksi: Siisti työpöytä. Koulutöitä alkaa olla sen verran paljon työn alla, että herran pelikone heivattiin työpöydältä pois ja valtasin koko ison pöydän itselleni. Nyt kaikki kirjat ja paperit on järjestyksessä, enää pitäisi ryhtyä tosissaan hommiin!
neljäkymmentäkolme: Pitsikauluri. Vitsit tää on söpö!
neljäkymmentäneljä: Kiitos Iivo ja Sami! Huusin ja pidätin henkeä samalla kun kylmät väreet menivät pitkin kroppaa katsoessa miesten hiihtoa työhuoneessa työkaverin kanssa. Huikeeta!
neljäkymnentäviisi: Pakotimme ittemme jumppaan ja salille myöhään illalla. Kannattiko? No jumppa ei oikein kulkenut, mutta kotimatkalla autossa odotti kukkakimppu ja karkkia. Kannatti siis!
neljäkymmentäkuusi: Ruotsalaiset keksii hauskoja vitsejä! http://bloggar.aftonbladet.se/trostafinland/
neljäkymmentäseitsemän: Pitsiliivi! Pitsimania sai jatkoa kun vedin tänään brunssille mustan mekon päälle pitsiliivin. Nyt pitäisi jaksaa odottaa vielä kesää ja pitsimekkoja! Oi.

satasyytäollaonnellinen

neljäkymmentäkahdeksan: Rauhalliset kotibrunssit.
neljäkymmentäyhdeksän
: Muistatteko kun mainitsin maailman rennoimman viinipulloetiketin blogissa vähän aikaa sitten? Sen jossa luki live-a-little ja pullea tyttö hyppeli onnellisena pilvien päällä. No sen postauksen jälkeen muhun otettiin yhteyttä ja tänään työhuoneeseeni tuotiin viisi pulloa saman tuottajan luomuviinejä. Kiitokset Viikon Viini! Ensi kuussa me tehdään kaverien kanssa kukkoa viinissä ja juodaan Running duck –viiniä. Eikö oo aika hauska yhdistelmä?
viisikymmentä: Hame joka meni jälleen päälle! Kevätkevennys alkaa tuottaa hedelmää. Söpö röyhelöhame meni tosta vaan aamulla päälle, parhautta! Näistä saa ehdottomasti eniten lisämotivaatiota, vielä ois kymmenen kiloa edessä.
viisikymmentäyksi: Uppoutuminen mielenkiintoisiin töihin. Tänään päästiin aloittamaan uusi projekti, jota olen odottanut aika paljon. Pääsen käpistelemään ja tutkimaan mielenkiintoisia juttuja tosi kivassa projektitiimissä! Tänään töistä oli vaikea lähteä ajoissa jumppaan, sillä olisin halunnut jäädä töihin vielä moneksi tunniksi. Menin kuitenkin sinne jumppaan..
viisikymmentäkaksi: Viiden tähden illallinen! Minä ja herra Longfield köpötellään tänään töiden jälkeen Villa Katayaan herkuttelemaan. Näyttäisi olevan aika mahtava ilta edessä! Kannattaa bloggailla.
viisikymmentäkolme: Rahat vaihdettu ja laukut vihdoin pakattu. Aamulla starttaa leidien viikonloppu Tukholmassa! Jei!
viisikymmentäneljä: Ystävien kanssa vietetty aika.
viisikymmentäviisi: Oma sänky reissun jälkeen.
viisikymmentäkuusi: Amaryllis kukkii upeasti maaliskuussa!
viisikymmentäseitsemän: Työkaveri piti tänään uudessa työhuoneessaan tuparit. Tarjolla oli itsetehtyjä suklaahippukeksejä – iso nam!!
viisikymmentäkahdeksan: Aamulla oli ylimääräistä aikaa joten sain perattua muutaman granaattiomenan. Nyt olisi parin päivän vitamiinit valmiina jääkaapissa.
viisikymmentäyhdeksän: Hyvä palaute sai tänään hymyn huulille! Meillä oli koulussa eka esiintymisharjoitus, joka videoitiin ja arvioitiin ryhmän kanssa. Olin ennen esitystä niin paniikissa, että sain hirveän hedarin sekä jouduin juosta (siis oikeasti juoksin) vessaan varttia ennen omaa vuoroa.. Luokan edessä kökötti spagettijalkainen leidi joka veti esityksenä aika vauhdilla läpi. Mutta hei, kyllä mä jotain tein oikein jos palautteissa luki mm. ”Erinomainen rakenne puheessa!”, ”Annoit jotain itsestäsi yleisölle”, ”Huumoria”, Selkeä puhe”, ”Hyvä katsekontakti”, ”Loistava aloitus ja lopetus” sekä ”Erittäin tyylikäs esitys”. Totta hitossa oon ylpeä itsestäni!

satasyytäollaonnellinen

kuusikymmentä: Suklaiset banaanitikut. Herra Longfield yritti ihan tosissaan tehdä näistä nättejä. Herkullista naistenpäivää kaikille upeille naisille! <3
kuusikymmentäyksi: Metsässä tuoksuu kevät!
kuusikymmentäkaksi: Upean kirjan julkkarit. Onnea Liemessä-ruokablogin Jennille! P.s. Döner Harjussa osataan kokata. Nam!
kuusikymmentäkolme: Kevät! Mun piti napata teille kuva kotimatkalta (joka taittui pyörällä), mutta olin liian innoissani siitä, että poljen +10 asteessa maaliskuun alussa! Tässä siis toinen keväinen kuva – naistenpäivätulppaanit ovat vielä täysissä voimissaan. Kevät kevät kevät, tykkään susta niin!
kuusikymmentäneljä: Vapuksi keksittiin jotain kivaa..
kuusikymmentäviisi: Mulla on tänään känkkäränkkäpäivä. Mikään ei onnistu ja hermoja on kiristänyt koko päivän. Tämä herra Longfieldilta tullut viesti sai mut hymyilemään kovasti eräässä hyvin ärsyttävässä palaverissa aamulla (selvitetään sen verran, että Koda = harmaa karvainen kaveri). Nyt mun pitää jatkaa känkkäränkkäilyä..
kuusikymmentäkuusi: Join viiniä, oli hauskaa!
kuusikymmentäseitsemän: Jätskijälkkäri koulutöiden paiskimisen jälkeen. On siellä kyllä jätskiä alla! Ja vielä kevyttä maitokaakaojätskiä.
kuusikymmentäkahdeksan: Keittiössä hääräilevä ja samalla viheltelevä mies! Kohta syödään.
kuusikymmentäyhdeksän: Palkankorotus ja kehut pomolta. Ei pöllömpi tapa aloittaa viikkoa!
seitsemänkymmentä: Harmaa karvainen kaveri sai joululahjaksi lahjakortin Mäkkiin meidän kavereilta. Harmaan karvaisen kaverin lempiherkkua on juustohampurilainen. Tänään lahjakortti käytettiin ja meillä oli kotona hyvin pienen hetken ajan tosi onnellinen harmaa karvainen kaveri.
seitsemänkymmentäyksi: Ostin reipas viikko sitten koulujuttuja varten uuden läppärin. Koneen näytönohjain oli valmiiksi rikki. Vein koneen vihaisena takaisin ja vihdoin tänään sain uuden koneen. Tätä on nyt asennettu koko ilta ja siinä sivussa pidettiin viimeinen lukupiiritapaaminen skypessä ja perään viimeistelin vielä 18 sivusen loppuraportin lukupiiristä. Olo on aika naatti, mutten saa näppejäni irti tästä uudesta ihanasta koneesta. Nyt alkaa koulujutut luistaa! Klik klik!

satasyytäollaonnellinen

seitsemänkymmentäkaksi: Sain osterin auki ihan ite!
seitsemänkymmentäkolme: Kahdeksan kaverusta + yksi pikkuleidi + kaksi vuoallista soijamakaronilaatikkoa + pari pulloa punkkua + jokunen pullo olutta + 1850 g irtokarkkia + Ricky Martin = Paljon naurua ja yksi viuhahdus! Kiitos hauskasta illasta.
seitsemänkymmentäneljä: Kevätpatikointi lapsuudenkodin takametsässä.
seitsemänkymmentäviisi: Mä haluun uivaksi possuksi Bahamalle! Tsiikatkaa toi linkki: http://www.viralnova.com/swimming-pigs-island/
seitsemänkymmentäkuusi: Vedin aamulla jakun niskaan! Okei, mä päräytän töihin autolla, mutta silti oli huikeeta jättää toppis kaappiin.
seitsemänkymmentäseitsemän: Onnistuneet kuvat. Jouduin ottamaan aamulla kovassa kiireessä huomisen postauksen kuvat. Illalla siirsin kuvat koneelle ja hymyilytti kun kuvat onnistuivat kiireestä huolimatta. Pikku juttuja. <3
seitsemänkymmentäkahdeksan: Tiistainen Oittaan kartanon brunssipostaus on levinnyt facebookissa hurjasti – jeee! Ilosanomaa on mukava jakaa!
seitsemänkymmentäyhdeksän: Ensin mä kuulin, sitten näin ja lopuksi vielä sain kuvattua tikan!
kahdeksankymmentä: Se #projekti oli siinä! Me tehtiin #upea #duuni.
kahdeksankymmentäyksi: Tänään oli pihapäivä. Olimme pihahommissa kuusi tuntia ja saimme aikaan vaikka mitä! Minä harvavoin kuin sekopää kolme tuntia ja löysin tontilta söpöjä kukkivia pensaita. Pienen googlettelun jälkeen nämä söpöläiset saivat myös nimen: Näsiä. Tosi myrkyllinen kaveri, mutta samlla myös hirmuisen kaunis.
kahdeksankymmentäkaksi: Kevättä rinnassa ihan olan takaa! Aloin tehdä kiltisti koulujuttuja kuuden aikaan ja sainkin yhden tehtävän palautettua. Piti tehdä kyllä kahta muutakin tehtävää, mutta ysiltä löysin itseni villasukat jalassa ja mittanauha kädessä heilumasta terassilta. Mä haluan sinne suunnattoman paljon pienen löhönurkan, jossa voidaan pötkötellä varjossa kesällä kirjat käsissä. Ei tässä mielentilassa pysty enää keskittymään yhteenkään koulujuttuun!
kahdeksankymmentäkolme: Uin 2 km. Nuorena uin kuudesti viikossa neljän-viiden kilsan treenejä. Tänään hyppäsin veteen toooosi pitkän tauon jälkeen ja uimaskelin 2 km. Jostain pitää aloittaa.

#satasyytäollaonnellinen

kahdeksankymmentäneljä: Aivan huikean ihana palaute blogistani! Kiitos Eva – viestisi oli sydäntä lämmittävä. <3
kahdeksankymmentäviisi: Iloinen aamuyllätys koululuokan fläppitaululla!
kahdeksankymmentäkuusi: Palohälytys päätti koulupäivän 1,5 tuntia etuajassa!! Toivottavasti koulu ei palanut.. Nyt ulkoilemaan ja nauttimaan upeasta ilmasta!
kahdeksankymmentäseitsemän: Kaveri lähetti mulle aivan mahtavan linkin! Nämä villit chow chowit ovat niin söpöjä. <3
kahdeksankymmentäkahdeksan: Veronpalautukset. Tulee kiva joulu!
kahdeksankymmentäyhdeksän: Agatha Christien Hercule Poirotit ovat ihan parhaita äänikirjoja! Tänään pääsin vihdoin aloittamaan uusimman kirjaostokseni kun sain tylsän Vareksen kuunneltua loppuun.
yhdeksänkymmentä: Suklaaylläri työkaverilta. Päivä on pelastettu!
yhdeksänkymmentäyksi: Ystävä teki kamalan rohkean ja upean päätöksen. Mitään ei saa, jos ei uskalla yrittää! Onnea ja turvallista matkaa. <3
yhdeksänkymmentäkaksi: Karhunpennut. <3 Ja varsinkin silloin kun niistä ilmoitetaan etukäteen! Varsin upeaa palvelua sanon minä.
yhdeksänkymmentäkolme: Siisti vaatehuone. Aina yhtä ihana.
yhdeksänkymmentäneljä: Välillä Instagramissa odottaa iso mukava yllätys! Muutkin saa tykkäillä – noista oransseista sydämistä tulee aina hymy huulille!
yhdeksänkymmentäviisi: #kiirastorstai #ystävät #pitsaa #valkkaria #parasta

#satasyytäollaonnellinen

yhdeksänkymmentäkuusi: Illallinen ilman mitään valmisteluja. Sen kun vaan nosti safkat lautaselle. #peshawar #pitkäperjantai #lammas #naan
yhdeksänkymmentäseitsemän: Astetta päheemmät suklaamunat
yhdeksänkymmentäkahdeksan: Äiti antoi meille pääsiäisyllätykset. Mulle tyttöpupu ja herra Longfieldille poikapupu. Kiitos! <3
yhdeksänkymmentäyhdeksän: Ekat kouluarvosanat!! Onneksi asteikko on 1-5.
sataPläräsin kalenteria ja huomasin, että seuraava täysi työviikko on vasta kesäkuussa!

Vastaa