Ricky Martin sä oot hot

Eikä sussakaan Jennifer oo mitään vikaa! (Adrenalina, sä taas oot halpa kopio Pitbullista..)

Kuvittelen omaavani J. Lon lantion, kuvittelen Rickyn purevan mun korvaa, kuvittelen näyttäväni tyrmäävältä mustassa nahkalippiksessä (niistä mustista nahkashorteista en uskalla edes uneksia) ja sitten herään todellisuuteen – joraan meidän tietokonehuoneessa hiki hatussa maailman omituisimpien muuvsien viedessä mun kroppaa samalla kun käteni heiluvat kaikella muulla tavalla kuin niiden pitäisi. Ja tietenkin naamallani on maailman urpoin ilme ja huudan biisin sanoja niin että korviin sattuu. Laulan niin kovaa, etten kuule kun herra Longfield huutaa olkkarin sohvalta ”laita verhot kii!”.

Mutta mitä väliä? Ei niin mitään. Biisi on tyrmäävä ja Ricky näyttää syötävän hyvältä! Ja mä jatkan joraamista – lippis päässä.

Sube la adrenalina
Sube la adrenalina
Sube la adrenalina

Vastaa