Just nyt elän aika tylsästi

Näin on! Ja just tällä hetkellä blogiin on ensimmäistä kertaa tosi vaikea keksiä sisältöä. Luonnoskansio alkaa kuivua kokoon ja uutta materiaalia ei vaan synny. Sitä ei synny siitä yksinkertaisesta syystä, että istun kaikki illat ja viikonloput koulujuttujen parissa, eikä kirjaston kirjoista ja erilaisista koulun projekteista ihan helposti blogiin sopivaa matskua synny.

En ole myöskään tehnyt ruokaa tosi pitkään aikaan, joten reseptipostauksiakaan ei vain yksinkertaisesti ole. Syömme tällä hetkellä lähes joka arki-ilta leipää ja jogurttia. Tämä tosi omaperäinen ja maukas päivällinen saadaan kasaan minuuteissa, ja sen jälkeen on hyvä syöksyä tietokonehuoneeseen näpyttelemään konetta ja lukemaan kirjoja. Mielettömän kiinnostavaa!

TräskändaTräskändaTräskändaTräskända

Olen töiden ja opiskelun ohessa yrittänyt pitää huolta riittävästä hapen saannista ulkoilemalla paljon. Olen jättänyt jumppatunnit ihan tarkoituksella hieman vähemmälle, jotta saan viettää aikaa metsissä. Instagramissa onkin voinut viime päivinä nähdä ison kasan metsäkuvia (ja vielä isomman kasan kuvia erityisen söpöstä harmaasta karvaisesta kaverista).

Seuraavan parin kuukauden aikana opiskelutahti tulee entisestään kiihtymään, sillä ensimmäinen lukukausi alkaa lähestyä loppuaan ja isoimmat kurssityöt on vielä enemmän tai vähemmän loppusuoralla (lue: enemmän ja vähemmän kesken). Viimeinen työ pitäisi palauttaa toukokuun viimeinen päivä, mutta jotta homma ei menisi liian helpoksi, olen ilmoittautunut myös kesäkursseille (haluan suorittaa tutkinnon mahdollisimman nopeasti).

TräskändaTräskändaTräskändaTräskända

Älkäähän siis ihmetelkö jos normaalisti tiheään tahtiin bloggaavaa Huli hidastaa hieman postausten julkaisutahtia, täällä elellään vain just nyt aika tylsästi aikamoisen kiireen keskellä, joten blogille ei ole niin paljon aikaa kuin normaalisti. Jos tulee ikävä, niin olen jäänyt pahasti koukkuun Instagramiin, ja myös blogin Facebook-sivuille ilmestyy kohtuullisen useasti kaikkea tosi fiksua! Törmäillään siis SOMEn ihmeellisessä maailmassa – ja toki myös täällä blogin puolella, mutta hieman harvemmin kuin normaalisti.

Postauksen kuvituksena toimii tämän iltainen metsälenkki upeassa Träskändan kartanopuistossa, jossa me muuten herkuteltiin piknikillä pari kesää sitten. Tulisi jo se kesä, piknikeistä saa ihania postauksia! Hehhe.

Träskända

TräskändaTräskända  Träskända

Vastaa