Huipputiimi valtasi Kampin

Meillä on sairaan hyvä duunitiimi – ehkä jopa maailman paras. Meidän kymmenen hengen poppoo toimii loistavasti yhteen, ja vaikka teemme töitä hirmuisen paljon ihan yksikseen omissa projekteissamme muiden osastolaisten kanssa, on meillä tiimipalaveri usein täynnä hymyileviä ja räkättäviä ihmisiä. Meidän tiimissä jokainen kantaa oman kortensa kekoon, jotta kaikilla olisi hyvä olla. Sitä mä arvostan tosi suuresti. Ja semmoisessa tiimissä kannan itse enemmän kuin mielelläni välillä jopa kaksi kortta kekoon.

Olemme päättäneet tiimimme kesken panostaa entistä enemmän yhteiseen kivaan, jotta hyvä henkemme säilyisi. Tästä syystä ryntäsimme pari viikkoa sitten töiden jälkeen viettämään aikaa yhdessä ihan omakustanteisesti. Eikö muuten hyvästä tiimihengestä kerro jotain myös se, että kymmenestä tyypistä seitsemän lähtee perjantai-iltana viettämään iltaa omalla rahalla työkavereidensa kanssa?

Ensimmäisenä etappinamme oli Kampin Bruuveri, jossa tilasimme pullon samppanjaa ja pari olutta. Me leidit emme ehtineet juoda omaa samppanjapulloamme ihan niin nopeasti kuin olisi pitänyt, joten porukan miehet lähtivät Kampin keilahalliin ennen meitä. Olimme varanneet kaksi keilarataa tunniksi, tosin me leidit ehdimme pelata keilaa (voiko noin edes sanoa?) vain puolisen tuntia, sillä se samppanjapullo piti juoda ensin pois. Asiat hei tärkeysjärjestykseen!

Minos KamppiKampin Keilahalli

Keilauksen jälkeen jatkoimme matkaa Kampin uumenissa sijaitsevaan kreikkalaiseen Minos-ravintolaan. Minos on Wikipedian mukaan kreikkalaisessa mytologiassa Kreetan kuningas, joten ravintola sopi meille nimenkin puolesta varsin hyvin. Hehheh!

Sapuska oli Minoksessa tosi hyvää. Se yllätti useat meistä, ja mun on ainakin pakko päästä jossain välissä Minokseen uudestaan herra Longfieldin tai ystäväporukan kanssa. Palvelu oli ihanan iloista ja ruoka tosiaan pirun hyvää! Ilta venyi juttelun ja hyvän ruoan merkeissä oikein mukavasti. Jälkkärit jätimme kuitenkin väliin, sillä se päätettiin korvata juomilla.

Minos KamppiMinos KamppiMinos KamppiMinos Kamppi

Matkamme jatkui iloisissa merkeissa lopulta Pub Adjutanttiin. Tässä Presidentti-hotellin baarissa oli mukavan rauhallista (ja lisäksi siellä sai kahden euron skumppaa!!) ja saimme koko seurueemme istumaan ison pöydän ääreen. Ilta venyi suunnilleen puoli kahteen erittäin nauravaisissa merkeissä! Lopulta herra haki mut kotiin (joo, tiedän aika upeeta palvelua) saaden kuunnella koko kotimatkan mun vaahtoavaa selitystä siitä kuinka hieno huipputiimi meillä on!

Minos Kamppiminos (9)Minos Kamppi

2 Replies to “Huipputiimi valtasi Kampin”

  1. Täyttä asiaa tämä postaus ja kauniita kuvia! Olen kyllä myös sitä mieltä että kun töissä on hyvä henki ja sinne on mukava mennä, tulee tulosta ja työnteosta oikeasti nauttii. 🙂

    1. Voi kiitos lena! 🙂
      On kyllä täysin totta, että vaikka töissä itse työt tökkisivät, jaksaa niiden kanssa pusertaa kun lounaalla ja kahvilla saa räkättää silmät vedessä! 😀

Vastaa