Pinkeillä kynsillä & kukallisella maxilla varustettu Huli

Työmatkafillarointi saatiin aloitettua tällä viikolla. Takana on kolme 25 kilsan lenkkiä, ja juuri kun pehmustettu takalistoni alkoi tänään tottua pieneen satulaan sekä mukulakiviin, tulee talvi takaisin. Eiiiii!

Vein pyörän töiden jälkeen keväthuoltoon, jotta se on heti tuliterässä kunnossa kun takatalvi on saatu selätettyä. Huoltopiste sijaitsi kätevästi ihan Sellon läheisyydessä, joten kipitin hipelöimään kauppojen kevätuutuuksia pitääkseni mukavan kevätfiilikseni päällä vielä hetken ennen viikonlopun lumimyräkkää.

maxi hame
kynsilakka: Make Up Store Muchion shimmer 101

Kauppojen vaaterekeille oli ilmestynyt kasoittain värikkäitä vaatteita! Syksyn ja talven tylsistä väreistä oli päästy vihdoin eroon ja tilalle oli tuotu hempeitä mekkoja, keveitä puseroita sekä lyhyitä kevättakkeja. Pidän kovasti väreistä, joten kun silmiini osui kuvissa komeileva maximittainen kukkahame, oli ostopäätös tehty jo ennen sovituskopissa käyntiä.

Pidän jostain syystä värien lisäksi myös kovasti maximitasta. Hameiden kanssa on vain kovin usein vaikea keksiä mitään kivaa yläosaa. Olen kyttäillyt ja koonnut ideoita jo jonkin aikaa blogin Pinterestin My dream wardrobe -tauluun, joten pikkuhiljaa mulla alkaa olla tiedossa minkälaisia yläosia löysien ja hulmuavien hameiden kanssa voisi käyttää. Tässä olisi yksi variaatio – löysä valkoinen pusero tiukan vyön kanssa istuu minusta uuden hameen kanssa tosi mukavasti yhteen. Tällä asulla olen valmis ottamaan kesän vastaan (heti viikonlopun jälkeen jos sääherroille ja -rouville vaan sopii)!

Aurinkoista perjantaita kaikille kukista ja heiluvista helmoista pitäville leideille!

maxi hame

maxi hame
pusero: Gina Tricot, vyö: Part two, hame: KappAhl, kengät: Sanita

2 Replies to “Pinkeillä kynsillä & kukallisella maxilla varustettu Huli”

  1. Toi hame on IHANA!

    1. Niin on! Ja hitsi mua harmittaa kun ilmat meni hetkessä takaisin talvisiksi. Mä jo suunnittelin, että laitan hameen töihin jonkun neuleen kanssa. 🙂

Vastaa