Vähän rumat suklaiset banaanipalat

Yrittänyttä ei laiteta! Ajatus on tärkein! Eiks niin?

Mä ainakin olen sitä mieltä. Varsinkin jos toiselta pyytää jotain vähän terveellisempää jälkkäriä, ja sen perusteella toinen yhdistää banaanin, maapähkinävoin sekä tumman ja valkoisen suklaan ja yrittää kyhätä niistä jotain hyvää, vaikkei itse pidä banaanista juuri yhtään.

naistenpäivä

Kaikkein rumimmat yksilöt näistä herra Longfieldin tekemistä naistenpäiväjälkkäreistä jäivät vielä kuvien ulkopuolelle. Näin jälkikäteen mua kyllä harmittaa, etten ottanut näihin kuviin mukaan niitä kahta ruminta palaa, joiden päällä oli järjettömät klöntit muhkuraista valkosuklaata. En tiedä mitä herra teki (tai jätti tekemättä) suklaalle, mutta kun tulin koulusta viime lauantaina kotiin, oli meidän keittiössä kaksi kulhoa kivettynyttä suklaata. Miten suklaasta voi saada kovaa liisteriä vaikka sitä vaan sulattaa mikrossa ja vesihauteessa? Mysteeriksi jää tämä herra Longfieldin kokkailu!

suklaa-banaanipalatsuklaa-banaanipalat

Mutta oli miten oli, nämä banaanipalat olivat tosi herkullisia! Herra otti mallia Gimme some oven -blogista ripotellen herkkupalojen päälle ohjeiden mukaan jopa suolaa.

Maku oli ihana – tummasuklaa, banaani, maapähkinävoi sekä suolakiteet toimivat yhdessä hitsin hyvin. Maistelin vain tummia yksilöitä, sillä valkosuklaa ei kuulu suosikkeihini (herra taas pitää siitä kovasti paljon enemmän kuin tummasta suklaasta). Näitä banaanipaloja voisin hyvin tehdä joskus myös itse. Ne ovat ehdottomasti terveellisempi vaihtoehto kuin tuhdit suklaiset cake popsit, eivätkä jää minusta maussakaan kovasti kakkupopsien varjoon. Mutta mä nyt oonkin siitä outo tapaus, että pidän banaanista ihan kamalasti. Yksi arkipäivien jälkkärisuosikkini on iso kuppi hyvää kahvia sekä banaani. Toimii loistavasti – mutta nämä vähän rumat suklaiset banaanipalat toimivat kyllä vielä paremmin!

suklaa-banaanipalat   suklaa-banaanipalat

5 Replies to “Vähän rumat suklaiset banaanipalat”

  1. […] Yrittänyttä ei laiteta! Ajatus on tärkein! Eiks niin? Mä ainakin olen sitä mieltä. Varsinkin jos toiselta pyytää jotain vähän terveellisempää jälkkäriä, Lue lisää » […]

  2. Oi, miten herkullisen näköisiä!

    1. Ja nannalta myös maistuivat! Sehän on kuitenkin se pääasia. 🙂

  3. Aina ei vain saa aikaan kaunista… Olen kerran tehnyt karjalanpiirakoita: Maku oli hyvä, mutta aina auliisti kehuja jakava koemaistajanikin joutui toteamaan ”On nää aika säälittävän näköisiä…” Mutta hei, makuhan se tärkein on!

    1. Totta! Ja ehkä makuakin tärkeämpää on se, että edes yrittää. <3

Vastaa