Leila’s General Store i Moodgallerian i Stockholm

Leila’s General Store

Ystävänpäivänä auennut ruotsalaisen kokin Leila Lindholmin kivijalkakauppa oli ehdoton pysähtymispaikka viikonlopun terveysmatkallamme Tukholmaan. Leila’s General Storen löytää jatkossa nettikaupan lisäksi muodikkaasta ja kovin trendikkäästä Mood-ostoskeskuksesta ihan NK-tavaratalon takaa.

Leilan putiikki on parilla sanalla sanottuna fantastinen sekä jätte härlig.  Kauppa on tungettu niin täyteen mitä söpömpiä kokkailuun liittyviä tarvikkeita, että paikan päällä ei voi kuin inspiroitua! Minua jopa hieman jännitti mennä kauppaan, sillä en tiennyt tuotteiden hinnoista etukäteen mitään. Ajattelin, että pikkukipotkin maksavat maltaita ja saan ostettua mukaani vain pari pikkuista juttua. Mutta toisin kävi! Liikkeen tuotteet ovat sopuhintaisia, ja mukaan lähti vähän useampikin kiva juttu täyttämään keittiön kaappeja.

Leila’s General StoreLeila’s General StoreLeila’s General Store

Leila pitää myös hurjan kivaa blogia, missä hän on luonnollisesti meuhkannut myös uudesta liikkeestään. Pari päivää avajaisten jälkeen Leila laittoi blogiinsa kuvia uudesta liikkeestään ja olin jo tuon postauksen jälkeen aivan myyty. Putiikin (ja Leilan) tyyli uppoaa tähän leidiin kuin Leilan tekemä New Yorkin juustokakku mun suuhun.

Uskoisin, että moni muukin suomalainen tulee piipahtamaan Leilan kaupassa Tukholman reissuillaan. Putiikki on helppo löytää, ja se on lähellä keskustaa, tai siis se on keskustassa. Kaupassa käyntiä varten ei muuten tarvitse miettiä rahanvaihtoa. Leila’s General Storessa ei nimittäin voi maksaa ollenkaan käteisellä, siellä käy maksuvälineenä vain kortti.

Leila’s General Store Leila’s General Store Leila’s General Store Leila’s General Store Leila’s General Store Leila’s General StoreOmat ostokseni odottavat tällä hetkellä kuumeisesti sitä hetkeä kun ne pääsevät käyttöön. Suurelle piirakkavuoalle (vuoasta saa vielä pohjankin irti) olen kehitellyt jo sopivan suolaisen piirakkareseptin, söpöt kuppikakkukoristeet sopisivat ihanasti johonkin kesän juhlaan, pikkuisilla tartelettivuoilla aion tehdä jossain välissä jotain kivaa  kotibrunssille, ja sanomalehden näköisiin leivinpapereihin saisi käärittyä aika kivasti vaikka hampparit tai kotitekoiset ranut.

Kuvissa näkyvää keksileimasinta ei ole ostettu Leila’s General Storesta. Viskasin sen kuitenkin mukaan kuviin, sillä niitäkin lojui useampaa sorttia Leilan kaupan tavaroita pursuavilla hyllyillä. Keksileimasinta pitäisi myös jossain välissä ehtiä käyttää, voisin vaikka leipoa ison satsin suklaakeksejä työpaikalle!

Leila’s General Store Leila’s General Store Leila’s General Store   Leila’s General Store Leila’s General Store

4 Replies to “Leila’s General Store i Moodgallerian i Stockholm”

  1. Nuo keksileimasimet ovat ihania,olen täälläkin sellaisia nähnyt:)

    1. Minäkin ihailin niitä tosi kauan ennen kuin sain omat ostettua. Nyt pitäisi tosiaan enää ryhytä leipomishommiin! 😛

  2. Olen ihaillut instassa kuvia kaupasta ja nyt tämän postauksen jälkeen on melkein pakko varata matka pelkästään kaupan takia 🙂

    1. Mä haluisin sinne jo takaisin! Sekä myös Bernsin brunssille! Ehkä kesällä voisi tehdä pikareissun (alennusmyyntiaikaan totta kai). 🙂

Vastaa