Jogurtti parfait

Mun blogin löytää nykyään myös Pinterestistä! Liityin sinne noin viikko sitten, ja olen jäänyt upeita kuvia pursuavaan sovellukseen koukkuun aika pahasti. Pinterestistä sain idean myös jogurtti parfaitiin, jota tekaisin viikonloppuna herran ylläribrunssille. Minun parfait, saati kuvat, eivät yllä Pinterestin täydellisiin annoksiin, mutta oli tässä ainakin maku kohdillaan. Ja herra Longfield kyllä sanoi ”oi miten upeat” kantaessani vanhoissa hillopurkeissa möllöttävät jogurtti parfaitit ruokapöytään sunnuntaiaamuna (tai siis aamupäivänä).

jogurtti parfaitjogurtti parfaitjogurtti parfait

Meidän parfaitit pitivät sisällään turkkilaisen jogurtin lisäksi vähäkalorista maustamatonta luomujogurttia. Lisäksi yritin tehdä hienoja kerroksia käyttäen apuna banaania, marjamysliä, tuoreita pensasmustikoita sekä tuoreita vadelmia. Kerrokset eivät ihan onnistuneet, sillä turkkilaisen jogurtin sekaan sekoittamani maustamaton vähäkalorinen luomujogurtti teki rakenteesta hieman löysän. Mutta kyllä näissä jotain kerroksellisuutta on havaittavissa, vai mitä? Heh.

Maku on kuitenkin se tärkein seikka, ja siinä kyllä onnistuin! Tuoreet marjat olivat herkkua marjamyslin seassa ja ihan pohjalta löytyi vielä mukava banaaniyllätys. Tuoreet marjat eivät tosin tähän aikaan vuodesta ole kovin edullisia, joten eiköhän aleta odottaa jo kuumeisesti kesää!

Taidan istuttaa ensi kesänä tontin reunalle pari pensasmustikka- sekä vadelmapuskaa. Viime vuonna siivotessani tontin reunaa löysin kaiken rikkaruohon seasta kaksi tosi kärsineen näköistä vattupuskaa, niiden juureen täytyy tänä kesänä tuoda uutta multaa ja istuttaa siihen viereen pari uutta puskaa. Ehkä ne saavat voimia toisistaan! Hah.

Ja hei, jos teistä joku muukin on Pinterestissä, niin kertokaahan vaikka kommenttiboksissa millä nimellä lymyilette siellä. Alan mielelläni seurata teitä! Minut löytää käyttäjätunnuksella Meanwhile in Longfield...

jogurtti parfaitjogurtti parfaitjogurtti parfait

4 Replies to “Jogurtti parfait”

  1. Onpa ihana jogurttipurkki! Pinterest on kyllä koukuttava, sinne kun eksyy niin viihtyy pidempäänkin 😉 blogi on tietty myös siellä nimellä Annemi83.

    1. Kiitos annemi! 🙂 Bongasin sut ja aloin seurata, törmätään myös siellä jatkossa!

  2. Pinterestissä olen ollut ihan sen ekasta kuukaudesta asti. Se on todella koukuttava… T. Nimim Tuuli 0304

    1. Sutkin löysin ja seurailen vahvasti! 🙂 Ja on se kyllä tosi koukuttava paikka, toimii niin ihanasti värikkäänä leikekirjana!

Vastaa