Oudot ja hauskat hakusanat

Arvon lukijat, on jälleen aika naurahtaa hölmöille ja huvittaville hakusanoille!

Tammikuun hittihakusanoissa on yllättäen esiintynyt tosi usein sana detox. Omaan detox-kuuriini liittyvät postaukset ovatkin tästä syystä olleet suosittujen postausten joukossa tuossa sivupalkissa koko tammikuun ajan. Mutta nyt asiaan.

pusu possu

Pusu on tosiaan possu. Tai oli, sillä Pusu röhkii tällä hetkellä taivaassa. Aika surullista.. Pusu asusteli Rehndahlin kotieläinpihalla, jossa mekin olemme vierailleet.

erin alasti

Erin siellä ja Erin täällä. Mitä te näätte koko Erinissä? En tajua.

erin anttila peppu

En tajua vieläkään.

sano suoraan lautapeli

Kyseinen lautapeli on tosi hauska! Me ollaan pelattu sitä ystävien ja sukulaisten kanssa, ja aina on riittänyt naurua mukaan. Sano suoraan! kantsii kyllä hommata jos lautapelejä pelaa.

game over

pitkä karvainen harmaa koira rotu

Kyseessä voisi hyvin olla chow chow! Mutta harmaa ei ole kovin yleinen väri tälle koirarodulle. Kun me hommattiin meidän harmaa karvainen kaveri, oli harmaita (tai siis oikeasti sinisiä) chow choweja Suomessa vain noin 50 kappaletta.

sukkikset juhliin wordpress

Ei niitä sukkiksia varmaan täältä WordPressistä löydy, käy vaikka Lindexillä tai Sokoksen sukkaosastolla!

mies runkkasi

Semmosta ne joskus tekee.

oi juustopuu

Hahhaha! Juustopuu oli hitti. Sitä tehtiin leidien pikkujouluihin ja juustoista kuusipuuta ihailtiin kovasti. Ottakaa vinkki talteen ensi joulua varten.

juustokuusi

hardrock cafe helsinki

Tässä hakusanassa ei ole mitään hauskaa, mutta mun on pakko kertoa teille juoru! Työkaveri oli kuullut taksikuskilta, että Hard Rock Cafe olisi lopettamassa Helsingissä huonon menestyksen takia. Nyt siis äkkiä ostamaan kaikki Helsinki-paidat ravintolan kaupasta pois, kohta niistä saa huuto.netissä rahaa ja paljon! Heheheh.

parhatkaveri tyttöt ruskeat

Oikeinkirjoitus kunniaan. Brunetit ovat parhaita!

missä rakennuksessa pidetään perinteisen uudenvuoden wienilä…

Tähän ei pysty sanomaan mitään.

mihin kukat jos ei ikkunalautaa

Painin saman ongelman kanssa entisessä asunnossamme. Sitten joku kertoi mulle Ikean kukkajaloista (mä kyllä kutsuisin niitä enemmän kukkapöydiksi). Meillä on valkoiset kukkajalat edelleen ja ne toimivat tosi hyvin. Suosittelen!

kukkajalka

ansaittu talviloma

Olisinpa tänä vuonna saanut yhtä upean talviloman kuin vuonna 2012.. Nyt talvilomaa on jäljellä yksi päivä, ja vaikka pisin reissu loman aikana tehtiin vain vanhempien luokse, tuli loma enemmän kuin tarpeeseen ja oli ihan totta ansaittu.

räklette pannu

Hahahah, se on raclette. Olen ollut yksissä raclette-bileissä ja ne oli varsin herkulliset juhlat!

maailman komeimmat miehet punttimimmit

Ehkä näillä kahdelle lajilla on joku yhteys toisiinsa.

alaston hieronta

Yleensä hieronta on hyvä tehdä paljaalle iholle. Fleecen päältä voi olla aika vaikea hieroa kunnolla, ainakin hierontaöljyt pitää jättää silloin väliin.

kuvat: http://weheartit.com
kuvat: http://weheartit.com

syön joka päivä nuudeleita ja mahakipuja

Jos maha on aina kipeä, ei niitä nuudeleita varmaan kantsi vetää ihan niin paljon! Hei haloo.

hakunila ravintola joulupäivä

Hakunilassa ei voi olla ravintolaa! Siis ainakaan kunnollista ruokaravintolaa. Siellä ostarilla on kyllä ehkä 15 juottolaa sekä kaksi pitseriaa, mutta se on siinä. Jos asia on toisin, kertokaa mulle heti – menen kyllä testaamaan, jos paikka vaikuttaa yhtään vierailun arvoiselta.

mansikka tonttu

Mansikoista saa tosiaan tehtyä tosi söpöjä tonttuja! Joulu kyllä meni jo, mutta ensi jouluna suosittelen tekemään söpöjä mansikkatonttuja vaikka kavereiden iloksi! Itse olen tehnyt niitä erään pikkuisen leidin sekä velourasuisen leidin kanssa.

housut korvissa, ura näkyy läpi

Mitä toi ura tarkoittaa? Mulla on sivistyksessä aukko? Onko se niinku vako vai perse?

iina kuustonen peppu

No niin, tähän on hyvä lopettaa. Kuulin muuten, että Jäbä Leissonin perse olisi kumiperse/proteesi. En tiedä mikä on totuus.

kuva: http://www.kaleva.fi
kuva: http://www.kaleva.fi

4 Replies to “Oudot ja hauskat hakusanat”

  1. En kestä miten hauskoja hakusanoja sulla on 😀 ei mulla ole kyllä edelleenkään mitään näin hauskaa hakusanalistaa, lähinnä ihmiset tulee ihan normaalien ruoka-asioiden perässä mun blogiin. Näitä on kyllä tosi hauska lukea!

    1. Mulla on varmaan sen verran paljon muutakin tekstiä kuin ruokaohjeita, että tänne eksytään hieman eksoottisimmillakin hakusanoilla. Kiva kuulla, että nämä naurattavat muitakin. 😀

  2. 😀 Loistavia! Peput näemmä kiinnostaa ihmisiä.

    1. No kyllä! Peput ja kaikki muu irstas. 😀

Vastaa