Snapshot of life this very second by Herra Longfield

Making: No tätä postausta tietty.

Cooking: Äsken tossa tein harmaalle karvaiselle kaverille ruokaa, se oli vaikeaa, piti laittaa vettä papanoiden sekaan.

Drinking: Vichyä hörpiskelen. Tässä on makuna jotain marjoja.

Reading: Joululahjaksi sain kaksi kirjaa, joista aloitin eka lukemaan opusta nimeltä Kotiteollisuus.com – vittuilua jo vuodesta 2001. Kirjaan on koottu Kotiteollisuuden kotisivuille tulleita kysymyksiä ja vastauksia. Kuulostaa tylsältä muttei sitä ole, sen verran viiltäviä ja järjettömiä juttuja kirjasta löytyy.

Wanting: No enpä tässä osaa ihan hirveesti mitään just nyt haluta. Rahaa tietty aina ois kiva saada lisää.

money

Looking: Ulos ikkunasta kattelen tässä välillä, ei oo mikään kauhean mieltäylentävä näky tuo meidän keskeneräinen ja mutainen piha päivänvalossa.

Playing: Tuossa viereisellä koneella hyrrää Football Manager 2013, jota välillä näpyttelen menemään. FC Hongasta alotin ja pääsin ranskalaisen Valenciennesin kautta Juventusta manageeraamaan, kunnes vaihdoin Barcelonaan. Sivussa Suomen maajoukkueen sain MM-kisoihin ja nyt pitäisi Italialla koittaa ensi kisat voittaa. Näitä tämmösiä futismanageripelejä oon pelannu pienen ikäni, ei näistä eroon pääse.

Wasting: Aikaa, tää on mukavaa.

Sewing: No enpä just nyt oo mitään ompelemassa. Oon pari kolme kertaa tainnu joskus kokeilla irronnutta nappia ommella takas paikalleen ja sekään ei oo koskaan kovin vahvasti mennyt.

Wishing: Että elämä rullailisi eteenpäin just niinku se nyt rullailee, nyt on ihan kivasti asiat.

good

Enjoying: Lomasta, jota on vielä vähän jäljellä.

Liking: Tykkään just nyt siitä että toi harmaa karvainen kaveri on taas voimissaan.

Wondering: Miltähän toi meidän piha näyttää syksyllä. Toivottavasti ei siltä niinku siinä laulussa missä se laulaa että I wonder how, I wonder why, yesterday you told me about a blue blue sky, and all that I can see is just another lemon tree.

Loving: Höh. No Hulia.

love

Hoping: Että maailmassa olisi rauha ja ihmisillä hyvä tahto. Ja mun tilille ilmestyisi 60 miljoonaa euroa.

Marvelling: On se nyt aika ihmeellistä että toi meidän rakentama pihavarasto ei oo vielä hajonnut.

Needing: No en nyt tarviikaan tässä sen ihmeempiä, ihme ku samoja kysymyksiä eri sanoilla vaan kysytään. Ehkä vois kohta vähän suklaata käydä hakemassa mutta en mä sitä nyt tarvitsemalla tarvii. Hengitysilmaa sen sijaan tarviin, muuten en ala.

Smelling: Toi vichy vähän haisee, jollekin marjoille. Ja joulukuusi tuolla viereisessä huoneessa.

Wearing: Joululahjaksi saatuja pöllö-villasukkia, tämmösiä college-housuja ja vanhaa Gant t-paitaa. Tästä saisi tosi hyvän päivän asu -postauksen.

cozy

Following: Jaa. Miten tänkin nyt sitten ottaa? Seuraan Hulia vaikka maailman ääriin, mutta seuraan myös SM-liigaa ja tällä hetkellä DVD:ltä Deadwood-sarjaa. Twitter-tilikin mulla on missä seuraan jotain julkkiksia ja SaiPaa ja kai jotain muitakin, en muista mitä ku en oikein sitä jaksa käyttää.

Noticing: Että kohta on kello 11, toisaalta eipä sillä oo oikein mitään väliä just tänään.

Knowing: Tiedän etten tiedä mitään, sanoi Sokrates ja sitä pidettiin viisaana miehenä. Mäkin tiedän sen, ja tiedän kanssa etten rupee mitään myrkkymaljoja juomaan eli oon viisaampi ku Sokrates.

Thinking: No just nyt ajattelen että pitäiskö laittaa Falcao ja Messi kärkeen, vai lepuuttaa toista nyt kun Jovetickin loukkaantu ja laittaa Tim Väyrynen kentälle. Taidan laittaa Väyrysen Messin pariksi, Falcao vaihtoon.

football manager

Feeling: Jalka puutu äsken ku istuin vammasesti ja nyt sitä kirvelee.

Bookmarking: Ööö tää on nyt jotain mitä mä en tajua. Taitoin viimeksi kulman siitä Kotiteollisuus-kirjasta siitä kohdasta johon jäin, jotta voin siitä sitten jatkaa, se on viimeisin kirjamerkkaus.

Giggling: En. Paitsi että nyt kyllä kokeilin että miltä se kuulostaa ku hihitän. Aika hirvittävältä.

Opening: After Eight -paketin avasin ku piti jotain tähänkin kohtaan keksiä, nyt niitä on pakko syödäkin sitten.

after eight
kuvat: http://weheartit.com/

Kurkkaa myös Hulin tekemä snapshot-postaus viime lokakuulta!

Vastaa