Luetuimmat vuonna 2013

Näin vuoden viimeisenä päivänä on aika kääntää katseet vielä hetkeksi kuluvaan vuoteen. En ala muistella miten upea ja ihana ja hauska ja ikimuistoinen ja värikäs vuosi 2013 oli, vaan nyt kurkataan Meanwhile in Longfield.. -blogin luetuimpiin postauksiin vuoden 2013 aikana.

Koostan tähän vuoden viimeiseen postaukseen TOP 10 -postaukset kuluvalta vuodelta. Kaikki yli tuhat hittiä saaneet postaukset voi kurkata hieman alempaa löytyvästä kuvasta. Tarkkaavaiset voivat huomata, että listalle on noussut hyvin värikäs kirjo erityylisiä postauksia. Tämä on varsin ihana huomata, sillä en ole missään vaiheessa halunnut tehdä blogistani vain ruoka- tai esim. sisustusblogia. Meanwhile in Longfield.. on sekametelisoppablogi, ja se onneksi näkyy myös luetuimpien postauksen listassa!

views

Pieni tarkennus täytyy vielä katselumääriin tehdä. Yksittäisissä postausten katselukerroissa on mukana ne klikkaukset, jotka on tehty suoraan kyseiseen postaukseen. Eli jos joku ihana ihminen tulee blogiini joka päivä suoraan blogin linkin kautta (http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/), menevät ne klikkaukset käsittääkseni tuohon Home page -kohtaan. Lisäksi kolmantena listassa oleva Brunssiarvostelut on kokonaan oma sivunsa, joten en laske sitä yksittäiseksi postaukseksi.

Mutta oli niin tai näin, on teitä lukijoita tänäkin vuonna tullut kamalasti lisää! Vuonna 2011 kokonaismäärä oli 24 500, vuonna 2012 määrä nousi jo 130 000 ja tänä vuonna luku oli noin 226 000! Hui.

2014

Suuri kiitos teille jokaiselle!
Erityisen mahtavaa alkavaa uutta vuotta 2014!

Tehdään siitäkin upea, ihana, hauska, ikimuistoinen ja värikäs.

 

Ja tässä olisi nyt ne vuoden 2013 TOP 10 -postaukset.

Katselukertoja 2848 kpl: Mehevä vanilja-suklaa(kuiva)kakku

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2013/10/28/meheva-vanilja-suklaakuivakakku/

En totta tosiaan tajua miten niin vaatimattomalta vaikuttava kuivakakkuresepti ylsi lopulta kaikista luetuimmaksi postaukseksi! Jakojakaan postauksella ei juurikaan ole, joten en tosiaan ymmärrä mistä ihmiset ovat tämän kakkureseptin bonganneet. Mutta hei, kyseessä on pirun maukas kuivakakku – sitä kannattaa kokeilla!

mehevä vanilja-suklaakakku

Katselukertoja 2356 kpl: Terassin keväthuolto

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/05/10/terassin-kevathuolto/

Terassin keväthuolto -postaus on muutaman vuoden takainen. Siinä hinkkaan vielä meidän pikkuista rivarin terassia, saa nähdä kuinka innoissani olen ensi keväänä kun hinkattavana on himpun verran isompi alue!

Katselukertoja 1942 kpl: Detox-reseptejä

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2013/01/11/detox-resepteja/

Detox-postaukset saivat osakseen yllättävän paljon huomiota. Niitä luettiin, ja luetaan edelleen, aika tiiviiseen tahtiin. Ja voisinpa vaan veikata, että tammikuussa aloittavat terveysintoilijat löytävät minunkin detox-postaukset taas uudestaan. Eipä sitten muuta kuin tsemppiä niihin elämäntapamuutoksiin!

Katselukertoja 1941 kpl: Näin nousee muuttovalmis Kannustalo

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2013/05/10/nain-nousee-muuttovalmis-kannustalo/

Tämä postaus on ehkä oma suosikkini. Vihervaaramme pystytyspäivä oli huisin jännä. Tontillemme kerääntyi kaikenlaista kummallista porukkaa katsomaan kun valmiit modulit nostettiin jättimäisellä nosturilla valmiiden perustusten päälle. Se oli ikimuistoinen juttu!

Tuntuu vieläkin täysin uskomattomalta, että meidän talo nousi tontille 80 päivässä! Siis siitä päivästä kun maatyökone tuli tontille ekaa kertaa, kului tasan 80 päivää kun me jo kannettiin muuttokamat sisään.

Kannustalo muuttovalmis

Katselukertoja 1849 kpl: Kannustalon Vihervaara 114

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/09/29/kannustalon-vihervaara-114/

Tässä postauksessa esittelin ensimmäistä kertaa valitsemamme talomallin ja -paketin. Oli syyskuu 2012 ja hurja(n nopea) urakka vielä edessä.

Katselukertoja 1687 kpl: Nachos Supreme

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/02/02/nachos-supreme/

Nachos supreme on törkeän hyvää! Postauksen kuva vaan on järisyttävän kamala, mutta vaikka kuinka olen suunnitellut tekeväni tätä herkkua uudestaan parempien kuvien toivossa, en ole saanut tehtyä sitä moneen vuoteen! Mikä mua vaivaa?! Nyt vähän äkkiä uusi annos tuhtia nachomömmöä kehiin!

Katselukertoja 1610 kpl: Ihmevoide nimeltään Lancôme Visionnaire

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2011/11/17/ihmevoide-nimeltaan-lancome-visionnaire/

Blogin alkumetreillä ajattelin kirjoittavani  blogiin myös kauneusjutuista. No ne sitten jäivät sille tielleen, mutta Lancomen Visionnaire seerumia koskeva postaus jaksaa aina vetää puoleensa lukijoita. Joskus multa kysyttiin sainko seerumin blogin kautta ilmaiseksi, ja kehuinko sitä vain siitä syystä. En todellakaan (sponssijutut kerrotaan tarkasti erikseen). Seerumi vaan on niin mieletöntä, harmittavasti se on myös mielettömän hintaista. Herra Longfield kanteli sitä minulle ennen työmatkoiltaan (hinta oli esim. Heathrowin kentällä 30 puntaa edullisempi kuin Stockalla), mutta viime aikoina mulla on ollut muita rasva- ja meikkitoiveita. Ehkäpä ensi kerralla saan taas purkin seerumia (sitä pitäisi kyllä käyttää, mähän täytän ensi vuonna 30 vee!).

Katselukertoja 1583 kpl: Brunssi: Palvelualtis Suola (HKI)

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2013/01/16/brunssi-palvelualtis-suola-hki/

Suolan brunssipostaus levisi kuin kulovalkea facebookissa. Kiitos siitä kaikille jotka jakoivat postaukseni! Harmittavasti Suola on kuitenkin sulkenut ovensa (en tiedä syytä), joten tämän ravintolan herkullista brunssia ei pääse enää maistelemaan. Harmi!

Suolan brunssi

Katselukertoja 1523 kpl: Raclette-bileet

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2011/10/31/raclette-bileet/

Raclette-bileitä vietetiin Lahden lähettyvillä erinäisen ystäväporukan kesken lokakuussa 2011. Tuo ilta alkoi ihanasti raclette-grillin äärellä, mutta päättyi lopulta ystäväpariskunnan eroon. Että semmoinen ilta!

Katselukertoja 1419 kpl: Detox – elimistön puhdistus 1/2

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2013/01/06/detox-elimiston-puhdistus-12/

Ja vielä toinenkin detox-postaus mahtui TOP 10 -listalle. Hmmm, parin viikon detox-kuuri ei tekisi tällekään leidille vaihteeksi yhtään pahaa!

detox

11 Replies to “Luetuimmat vuonna 2013”

 1. Hyvää uutta vuotta!

  1. Kiitos samoin! Toivottavasti törmäillään ensi vuonnakin jossain tilaisuuksissa. 🙂

 2. Hyvää Uutta Vuotta Huli! Ehkä pääset taas mun tunnille joku kaunis päivä 🙂

  1. Hei! Ootko sä jumppa-leidi? Miten mä en tajunnut! Upeaa odotusaikaa. ❤️ Teillä on huisin jännä vuosi edessä!

   1. No ehkä siksi et tajunnut, kun en ole asiasta puhunut.. ainakaan asiakkaille, ja ainakaan julkisesti (=netissä) olis kiva jos vaikka muokkaisit tuota sun kommenttia, ettei mun duunipaikkaa näy…. kiitti!

    1. Toki! Muokkasin heti. 🙂

 3. Ja juu kiitos, uusi vuosi tuo mukanaan tosi jänniä juttuja 🙂

  1. Sen uskon! 🙂

 4. Iloista uutta vuotta!

  Mulla on töissä jotain detox-teetä, joka on ihan hyvnä makuistakin. Sitä voisi hörppiä taas ensi viikolla kun palailen töihin.

  1. Multa löytyy kanssa detox-teetä, pakko varmaan alkaa lipittää sitä.. 🙂

   Oikein mahtavaa Uutta Vuotta 2014!!

Vastaa