Kuvasatoa Kaunein pipari -kisasta

Meillä on työpaikalla järjestetty jo vuosia joulukalenteri, josta paljastuu erilaisia herkkuja, kisoja, visoja, esityksiä sekä arvontoja aina aatonaattoon asti. Eilisen luukun takana hääri meidän pikkutiimi, ja meidän yllätys muulle työporukalle oli Kaunein pipari -kisa (ette ehkä arvaa kuka oli tämän kuningasidean takana, heh).

Toimme kasan koristeita sekä pipareita erään aulan pöydälle, ja sitten kaikille annettiin vapaat kädet aloittaa koristelu. Aikaansaannokset olivat hurjan upeita! Iltapäivällä pöydällä möllötti mm. koristeellisia kuusia, söpöjä possuja sekä nättejä tyttöpipareita pinkeissä mekoissaan! Muutama hassu poikapiparikin pääsi kyllä mukaan (eräällä oli iso suklaarusina nenänä. Se näytti silti, että joku olisi motannut pojan päähän ison ruskean kiven).

piparien koristelu

piparien koristelu

Omat aikaansaannokseni
Omat aikaansaannokseni
Joosef&Joosef -taideteos edusti törkypiparia
Joosef&Joosef -taideteos edusti törkyosastoa

Kauneinta piparia voi mahtavasti kisailla myös perheen kesken vaikka aattoiltana. Tarvitaan vain pipareita (ihan minkä muotoisia vain) sekä kasa erilaisia nonparelleja, karkkeja ym. sekä muutama tuubi erivärisiä sokerikuorrutteita. Lapsukaisten kanssa tämä on varmasti hauskaa hommaa, mutta kyllä meidän toimistokerroksen käytävällä räkätettiin aikuisten kesken eilen enemmän kuin pari kertaa tyttöjen näteille pipareille sekä kaikille muille yhtä fiksuille jutuille. Mutta hei – nyt on joulu ja jouluun kuuluu iloiset ihmiset ja nauru!

Ja loppuun vielä kisan voittaja. Eikö olekin hurjan kaunis?

p.s. Minä annoin oman ääneni kiharakarvaiselle possulle (kiharat karvat oli saatu aikaan suklaarusinoilla).

Voittajapipari
Voittajapipari

Vastaa