Talosanomien juttu kodistamme on ilmestynyt – iiiik!

Tänään oli jännä aamu. Istuin palaverissa siemaillen glögiä, syöden samalla suklaakonvehteja sekä pipareita Aura-juustolla. Palaveri oli pirun tylsä, joten naputtelin aika paljon puhelinta (hyi hyi mua). Yhtäkkiä facebookin uutisvirtaan ilmestyi eräs varsin mieluinen ja henkilökohtainen linkki.

talosanomatKlikkasin linkin oitis auki ja pian selasin kuvia meidän omasta kodista Talosanomien-nettisivuilla (tipahtaen samalla täysin palaverin kulusta pois). Se oli aika outoa! Kotimme näytti kuvissa hirmuisen siistiltä ja vaikka tuijotan samoja huonekaluja ja huoneita jokainen päivä, oli välillä vaikea tajuta, että kuvissa esiintyi ihan oikeasti meidän koti.

Talosanomien porukka oli onnistunut nappaamaan erityisen upeita kuvia – niiden valoisuus ja sommittelu olivat kovasti mieleeni. Ja pakko kai se on myöntää, meidän koti näyttää kuvissa ihan semmoiselta sisustuslehtien sivuilla olevalta kodilta! Se on oikeasti aika outo juttu tajuta. Ja tuntuuhan se toisaalta aika hyvältä, että olemme saaneet ihan kahdestaan aikaan sisustuksen, joka on yhtenäinen ja miellyttää meidän silmiämme kovasti.

Jutun ilmestyminen juuri ennen joulua saa sen tuntumaan jopa joululahjalta! Saimme ihanan jutun lisäksi kasapäin upeita kuvia kodistamme muistojen arkistoon. Näiden kuvien pariin on ihana palata aina uudestaan ja uudestaan vuosien ja taas vuosien päästä!

Itse juttu löytyy Talosanomien nettisivuilta – klik klik (ja se on siis TALOsanomat, ei TALOUSsanomat)! Heh.

Kannustalo Vihervaara

Kannustalo Vihervaara

Kannustalo Vihervaara

Kannustalo Vihervaara

Kannustalo Vihervaara

Kannustalo Vihervaara

Kannustalo Vihervaara

8 Replies to “Talosanomien juttu kodistamme on ilmestynyt – iiiik!”

 1. Teillä on kyllä aivan ihana koti <3

  1. Kiitos Annemi! <3 Näiden kauniiden kommenttien saamiseen ei kyllästy koskaan!

 2. Teidän koti on kyllä aivan kahdehdittavan kaunis. Ison työn olette tehneet ja lopputulos on mitä mahtavin.

  1. Kiitos myös sinulle Maria kauniista sanoista! Hullua ajatella, että tasan vuosi sitten tontilla ei ollut tapahtunut vielä mitään ja nyt siellä juhlitaan jo joulua. 🙂 Iso työ tehtiin tosi lyhyessä ajassa, ja pian on aika juhlia tunnelmallista joulua!

 3. Ihan super-kauniin näköistä!

  1. Kiitos kiitos kiitos myös sinne. <3

 4. Mikä maali teillä on tuossa kuvassa, jossa on tuo ”koti”-taulu? Se on todella nätin värinen

  1. Maali on Tikkurilan V481 Shantung. Tosi kiva ja hieman erikoinen väri, ei olla kyllästytty vieläkään. 🙂
   Lisää valintoja löytyy seuraavan postauksen takaa: https://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2013/02/03/valitusta-ja-laattavalintoja/

Vastaa