Sumon sushit

Viime viikonloppuna kävimme testaamassa Tapiolan uuden Ainoa-kauppakeskuksen japanilaisen Sumo-ravintolan. Ainoa avasi ovensa syksyn aikana entisen Sokoksen tilalle. Yllättävän valkoisen ja raikkaan ostoskeskuksen kolmannesta kerroksesta löytyy kaksi kehuja kerännyttä ravintolaa – Funky burger sekä Sumo. Funky burgerin burgerit käymme testaamassa joku toinen kerta, sillä viime lauantaina teki mieli sushia.

Sumo Tapiola Ainoa

Sumo Tapiola Ainoa

Sumo Tapiola Ainoa

Sumon listalta löytyy japanilaista ruokaa, sushin lisäksi tarjolla on ainakin kanaa, makrillia sekä lohta. Me tilasimme tällä kertaa pelkkää sushia, sillä sitä meidän tosiaan teki mieli. Erilaisia makeja, sashimeja ja nigireitä löytyy listalta tavattoman pitkä liuta ja tilauksen tekeminen kesti hieman normaalia pidempään. Lopulta saimme kuitenkin päätökset tehtyä ja jäimme odottelemaan annoksiamme. Ja sitten sitä odoteltiin ja odoteltiin ja odoteltiin.. Annosten kanssa kesti pitkääään, joka ei ollut yhtään kiva juttu, sillä paikalla istui erityisen nälkäinen, juuri Combatin hikihatussa vetänyt Huli. Yritin kuitenkin olla ärsyyntymättä. Mielialaa paransi viereisen pöydän kaksi herrasmiestä. Näillä herroilla oli niin omituiset jutut, että herra Longfieldin piti kipittää välissä jopa vessaan, sillä hänen pokkansa ei meinannut pitää.

Siinä sitä sitten odoteltiin hymyissä suin mutta maha kovasti kuristen. Lopulta annokset kuitenkin saapuivat ja pääsimme itse asiaan.

Sushit olivat herkullisia, ja niistä pyrittiin nauttimaan mahdollisimman pitkään. Herran lämpimät riisirullat olivat mun mielestä kaikista parhaimmat. Myös omat bataattinigirini olivat erityisen hauska uusi tuttavuus. Koko setti maistui maukkaalta raaka-aineiden ollessa tuoreita ja raikkaita! Hyvä Sumo. Hyvän sapuskan lisäksi ravintolan nimi on varsin söpö – Sumo. ♥ Ei anneta siis tällä kertaa pitkäksi venyneen odottelun häiritä sen enempää, sillä Sumosta sai lopulta hyvää sushia.

Sumo Tapiola Ainoa

Sumo Tapiola Ainoa

Sumo Tapiola Ainoa

Herneetkin rokkaa. -blogi kävi marraskuun lopussa testaamassa Sumon ja piti siitä kovasti!

Sumo

Länsituulentie 12
Ainoa-kauppaleskus 3 krs.
Puh: 09-42892618
www.ravintolasumo.fi

4 Replies to “Sumon sushit”

  1. Hauska lukea tämä, itsekin olen kovasti harkinnut kyseiseen paikkaan tutustumista. Mitens muuten, oliko listalla kasvissusheja vai oliko paikka enemmän ”vain kalaa”-paikka?

    1. Kannattaa kyllä käydä! Tosin suositaan jatkossa kuitenkin LN Sushia Artia, sillä sen hieman syrjäinen sijanti kaipaa varmasti kävijöitä enemmän kuin Sumo.

      Kyllä siellä kasvissushejakin oli. Kamalan tarkasti en listaa kyllä muista, joten kannattaa ehdottomasti asia ravintolan nettisivuilta ennen sinne menoa.

  2. Ihanan värikäs liuta susheja 🙂 Ja Funky todella kannattaa testata, törkys hyvät burgerit.

    1. Kiitokset vaan teille vinkeistä! Burgerit pitää jossain välissä käydä testaamassa, menee kyllä ensi vuoteen – mutta sehän on jo ihan kohta. 🙂

Vastaa