Talosanomat kävi kylässä!

Talosanomat nostaa esille ja estradille Ihmisten koteja. Talosanomat tuo ihailtavaksi tarinan Kodista, jonka kertojana olet vaikkapa Sinä itse.

Sinä saat inspiraatiota ja sinä saat tietoa. Ilmaiseksi. Omalle sohvallesi. Me avaamme teille ihmisten koteja ja kerromme tarinan, lue se!

Ja nauti niistä, niin mekin teemme!

Talosanomat Kannustalo

Talosanomat Kannustalo

Talosanomat Kannustalo

Talosanomat Kannustalo

Tänään meillä oli tosiaan hirmuisen jännä aamupäivä. Kello 11.20 ovikello soi ja sisään asteli Talosanomien Jenni ja Annukka. Nuoret naiset olivat ihanan iloisia ja pirteitä, ja paniikki laski heti kun tapasin nämä mukavat leidit. Jenni ja Annukka aloittivat kuvaushommat ja touhusivat kameran kimpussa reippaan parin tunnin ajan. Välillä ihmettelin kuvauksia vierestä ja välillä suunnittelimme herra Longfieldin kanssa huomista isänpäiväillallista. Leidit kiersivät talossa ympäriinsä ja ihana kameran ääni kaikui joka paikasta.

Talosanomat ovat alkaneet vähän aikaa sitten tehdä yhteistyötä myös Kannustalon kanssa, joten pikkuinen Vihervaaramme oli erittäin mukava lisä Talosanomien taloesittelyihin. Meidän talon juttu ilmestyy sivuille joulukuun puolessa välissä ja kylläpä mua aika paljon jännittää minkälaisen jutun leidit saavat aikaan! Sen osaan jo sanoa, että harmaa karvainen kaveri tulee esiintymään jutun kuvissa. 🙂 Karvakasa edusti hienosti koko parin tunnin ajan – se nukkui melkeinpä samassa paikassa oman muhkean lampaantaljansa päällä ja vartioi Jennin ja Annukan liikkeitä kulmiensa alta.

Talosanomat

Talosanomat

Talosanomat

Ennen tämän päiväistä kuvaussessiota täällä meillä on siivottu kuin hullut! Eilen töiden jälkeen talo koki täydellisen (suur)siivouksen. Koti kiiltää nyt niin puhtaana, että joulu voisi tulla vaikka heti. Päätimme, että siivousurakka oli samalla myös joulusiivous ja ennen joulua meidän tarvitsee vain hieman siistiä paikkoja ja imuroida&pestä lattiat. Tai niin me ainakin kuvitellaan. 🙂

Olen ollut jo tosi monta vuotta tarkka siitä, että joulukoristeet laitetaan esille ensimmäisenä adventtina. Tänä vuonna koristeiden esillepanosta jouduttiin hieman lipsumaan, sillä halusin kuvauksia varten taloon hieman jouluista fiilistä (voit kurkata kuvan ison tähden kiinnittämisestä blogin facebook-sivuilta). Juttu tulee julki sopivasti ennen joulua, ja olisi ollut aika outoa esitellä silloin täysin ei-jouluinen koti. Eilen illalla meille siis ripusteltiin hieman jouluvaloja ja vaihdettiin joulutyynyliinoja sohvalle ja vierashuoneen sängylle – kuitenkin niin, että suurin osa koristeista jäi vielä visusti joulukoristelaatikkoon odottamaan sitä ensimmäistä adventtia.

Tässä vielä pari kuvaa putipuhtaasta vihreästä Vihervaarastamme. Ehkä mukaan mahtuu muutama uusikin kulma kodistamme, jota ei ole ennen blogissa nähty.

Talosanomat Kannustalo

Talosanomat Kannustalo   Talosanomat Kannustalo

Talosanomat Kannustalo  Talosanomat Kannustalo

Chow chow


«Vuosi sitten: Appelsiini-suklaapipari
«Kaksi vuotta sitten: Vierasvarat»

Vastaa