Tuparitunnelmia perjantailta

Hups, tässähän on mennyt luvattoman monta päivää ilman blogia! Meillä on rytmit vielä(kin) niin sekaisin, että ei oo totta.. Unta ollaan saatu järjestään vasta kolmen aikaan yöllä ja herätty on sitten joskus iltapäivällä. Ai ai ai, ihan pelottaa huominen töihinpaluu. Keskiviikkona saavuttiin tosiaan illan suussa kotiin, torstaina haettiin harmaa karvainen kaveri kotiin ja leivottiin perjantain tupareita varten yömyöhään. Perjantaina juhlittiin sitten tupareita ja mun synttäreitä sukulaisten kera. Oli oikein ihana ilta! Unta saatiin kuitenkin taas vasta joskus aamuyöstä ja eilinen meni sitten sohvan uumenissa. Peruin jopa Blogiringin iltamat, sillä olin vielä neljältä aivan rättiväsynyt. Katsottiin eilen koko The Wiren viides tuotantokausi putkeen, joka tarkoitti sitä, että viime yö nähtiin taas semmoisia unia, että oksat pois! Mua jahtasi ties mitkä gansterit (välillä ne kyllä muuttuivat hirviksi ja kirahveiksi) samalla kun yritin päästä pakoon harmaan karvaisen kaverin kanssa autolla, johon mulla ei ollut avaimia. Tänään oli pakko laittaa kello soimaan kymmeneltä, sillä lähden tästä pikapuoliin ystävän kanssa brunssille. Jei! Hereillä on pakko pysytellä iltaan asti, jospa se uni tulisi tänään normaaliin aikaan..

Mutta nyt kurkitaan kirpsakan aurinkoisen sunnuntain kunniaksi perjantaisiin tupareihin!

tuparit

kaali-aurajuustosalaatti

meetvursti-paprikapiirakka

tomaatti-vuohenjuustopiirakka

vanilja-suklaakakku

Paikalle saapui 14 henkeä ja ruokaa olimme väsänneet juuri sopivasti. Ainoastaan meetvursti-paprikapiirakka loppui kesken, mutta se ei ollut mikään ihme, piirakka oli hirmuisen hyvää! Meetvursti-paprikapiirakan lisäksi suolaisella puolella oli tarjolla tomaatti-vuohenjuustopiirakkaa, maalaiskanasalaattia (sekin loppui muuten kesken), porkkana-, paprika- sekä kurkkuviipaleita kahden dipin kera, patonkia ja tapenadea sekä kaali-aurajuustosalaattia.

Makeaakin syötävää löytyi tietenkin! Tuunasin iki-ihanan New Yorkin juustokakun limetillä, jonka lisäksi tein kuivakakun, jonka nimi oli kostea vanilja-suklaakakku. Kyseistä kuivakakkua on tullut vuosia sitten tehtyä useasti, joten oli pitkästä aikaa kiva ottaa sekin työn alle. Kakkujen kaveriksi olimme ostaneet suklaahippukeksejä sekä reissulta irtokarkkeja. Karkitkin muuten loppuivat kesken.

Näillä eväillä meillä siis herkuteltiin perjantai-iltana (ja uudestaan sitten herra Longfieldin kanssa kahdestaan lauantaina). Reseptejä tulee tässä lähiaikoina tuttuun tapaan vielä erikseen, mutta kurkataan nyt vielä parin kuvan kera miltä meillä näytti perjantaisissa tupareissa (ennen vieraiden saapumista). Kuvien myötä toivottelen kaikille ihanan rentouttavaa sunnuntaita! Eiköhän täälläkin olla taas täydessä vauhdissa ensi viikolla.

olohuone

tuparit

Uusi kameralakkuni <3
Uusi kameralakkuni ♥

chow chow

Mekko ja korut ovat reissuostoksia
Mekko ja korut ovat reissuostoksia

tuparit

Söpöimmät vetimet ikinä
Söpöimmät vetimet ikinä«Vuosi sitten: Takka»
«Kaksi vuotta sitten: Matkamuistohylly»

8 Replies to “Tuparitunnelmia perjantailta”

 1. Hihi, teillä on kyllä tänä syksynä olleet monet tuparit! mutta ei se väärin ole, juhlat on ihania ja uutta kotia pitääkin juhlia pitkään ja hartaasti 🙂

  1. Joo syksy on ollut yhtä juhlaa! 🙂 Ensi kesänä sitten alkaa puutarhan/pihan tuparit, niitä tosin saa juhlia monta vuotta kun saadaan pihaa pikkuhiljaa valmiiksi. 🙂

 2. Huli, mikä toi ihana kaluste ton korituolin takana on? Jossa on noi kirjaimet siellä hyllyllä? Mä haluan sellasen!

  1. Se on sellainen syvyydeltään kapea senkki/hylly. Etsin vastaavaa pari vuotta ja tämä tuli lopulta vastaan Pentikissä! Oon tehnyt siitä omankin postauksen, kysäise ihmeessä Pentikiltä jos tuota olisi vielä valikoimassa!

   Tässä vielä linkki hyllypostaukseen: http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/04/01/lokerikkohylly/

 3. Mun on nyt ihan PAKKO tietää että mistä tuollaisia vetimiä saa? 😮
  Terveisin, uusi lukija

  1. Hahah, kerron sen enemmän kuin mieluusti! 🙂
   Kyseessä on aivan ihastuttava Anthropologie-verkkokauppa, josta löytyy nuppeja (ja PALJON muuta ihanaa) jokaisen makuun (http://www.anthropologie.eu/anthro/category/hardware/home-hardware-knobs.jsp?cm_sp=LEFTNAV-_-SUB_CATEGORY-_-KNOBS).

   Tervetuloa mukaan tänne blogini puolelle. 🙂

 4. Oo äm gee.
  Niin hienoja! Kiitos infosta! 🙂
  ”Rakas Joulupukki…”

  1. Eipä mitään! 😀 Tilausta vaan menemään, toimii hyvin (testattu on).

Vastaa