Elokuinen piknik

Kesän viimeisiä viedään.

piknik

Alkuviikon kärhämän rypyt saatiin silotettua ihanalla piknikillä, jonne mut haettiin suoraan töistä. ♥ Piknikkiä vietettiin tällä kertaa Kauniaisten puistossa. Mukaan herra Longfield oli napannut kaupasta herkkuja sekä tietenkin harmaan karvaisen kaverin. Hieman viileä elokuinen tuuli sai meidät vakuuttuneeksi siitä, että tässä taisi olla tämän kesän viimeinen piknik.

piknik

piknik

piknik

piknik

Puistossa oli ihanaa. Keksimme hölmöjä sanoja aakkoskarkeista ja yksinkertaisesti vain olimme – se on meilläpäin aika harvinaista. Työviikon kiireet ja kymmenet palaverit (sekä se alkuviikon kärhämä) unohtuivat kuin itsestään. Hymy oli herkässä ja puheensorina täytti pikkuisen filttimme (tiedän, että se on oikeasti viltti, mutta filtti kuulostaa kivemmalta).

Note to myself: Relaa enemmän!

piknik

piknik

piknik

piknik

piknik

Puisto oli vielä täydessä kukassa ja herkutteluhetken jälkeen veimme piknikkamat autoon ja kävelimme kaikessa rauhassa puistoa pitkin poikin. Törmäsimme kauniiseen kirkkoon ja sen edessä upeasti kukkiviin syyshortensioihin. Törmäsimme myös nuorisojengiin, skeittarijengiin, spurgujengiin, lenkkeilijöihin, koiranulkoiluttajiin sekä perheisiin vaikka minkäikäisten lasten kanssa. Pikkuinen puisto keräsi sisäänsä loppukesästä nautiskelijoita – pian kesämekot vaihdetaan housuihin, sandaalit nilkkureihin ja ehkä sen takinkin joutuu taas kohta kaivamaan esiin. Mutta ennen sitä on aika ottaa loppukesän upeista keleistä kaikki irti. Eli nyt ulos! Aurinkoista viikonloppua kaikille herkkusuille (ja kaikille muillekin. Tosin eikö kaikki oo herkkusuita?)!

piknik

piknik

piknik

piknik


«Vuosi sitten: Päivä sinivalkoisissa koltuissa»
«Kaksi vuotta sitten: Miss Universe 2011 – Hulin suosikit»

2 Replies to “Elokuinen piknik”

  1. Mahtava tää sun blogi! Ja nää kaikki kuvat…. upeeta!! 😀

    http://omanelamanikuningas.wordpress.com/

    1. Voi kiitos jerevii! 🙂 Sunkin blogi näyttää tosi kivalta, ihana nähdä noin nuori mies bloggaamassa!

Vastaa