Samppanjanvärinen maksimekko

Puutarhassamme on todella kauniin väriset kukat omaava ruusu. Ruusun terälehdet ovat hennon samppanjanväriset ja ruusu on minusta tavattoman arvokkaan ja upean näköinen. Juuri tällä hetkellä ruusussa ei ole yhtään kukkaa, mutta nuppuja kuitenkin (olen niin iloinen, että sain siirrettyä ruusun ehjänä uuden talon pihaan!).

Ruususta päästään oivaa aasinsiltaa pitkin samppanjanväriseen maksimekkooni. Yksin en olisi mekkoon törmännyt koskaan, sillä työkaverini esitteli mulle joskus alkukeväästä Forever21-verkkokaupan valikoimaa ja näytti siinä samassa mulle tämän samppanjanvärisen maksimekon johon oli itse ihastunut tavattomasti. Muutamaa hetkeä myöhemmin olimme tehneet yhteistilauksen, joka sisälsi mm. kaksi samanlaista maksia.

Forever21

Maksit toimitettiin about viikossa suoraan töihin, joka tarkoitti sitä, että mekot vedettiin päälle ja niissä hilluttiin pitkin käytäviä esitellen samanlaisia mekkojamme muille työkavereille. Meistä napattiin myös yhteiskuva, joka toimitettiin kuvaviestinä eräällä lomalla olevalla työkaverilla. Vaatejutut ovat tärkeitä juttuja!

Työkaverini käytti mekkoa mua paljon nopeammin, ja sai siitä mm. eräältä tuntemattomalta pojalta kehuja bussissa. Aika södeä. Mulla mekko päätyi päälle ekan kerran vasta viime viikolla suunnistaessamme vuosipäiväillalliselle Kuurnaan. Mekkoni on kerännyt kehuja herra Longfieldin lisäksi kahdelta kaverilta (toinen olisi jopa halunnut lainata sitä).

Tuubimaisen maksin päälle kiskaisin boleron, joka tarttui mukaan tämän kesän aleostoksilta. Bolero näyttää omasta mielestäni kuvissa vähän mummomaiselta.. Peilin edessä en tätä tätimäisyyttä huomannut, mutta kuvia selatessa en voinut olla huomaamatta sen vanhahtavaa mallia/tyyliä (ehkä ne on noi röpelöiset reunat ja roikkuvat ”nauhat”). Menkööt nyt kuitenkin – tämä nuori leidi tykkää niin kovasti boleron kivasta väristä!

forever21

forever21
bolero: Flash Woman, mekko: Forever21«Vuosi sitten: Prahan TOP 4 nähtävyydet»
«Kaksi vuotta sitten: Omaa tyyliä metsästämässä: Päällysvaatteet»

Vastaa