Smoothie nimeltään Coco nuts

Selloon rantautui vihdoin ja viimein Jungle Juice Bar, josta saa läjäpäin erilaisia mehuja, smoothieita ja terveysshotteja.  Poskilihakset on viime kuukausina laitettu liikkeelle, sillä Juice Barin smoothieita on imetty urakalla. Mun oli tarkoitus testailla pikkuhiljaa mehubaarin kaikki smoothiet, mutta erehdyin kerran tilaamaan ei-niin-hyvän smoothien ja palasin äkkiä takaisin lemppariini Coco nutsiin.

Coco nutsissa ei nimestään huolimatta ole pähkinää (kookospähkinä ei ole tavallaan pähkinä), joten pähkinäallerginen Hulikin voi lipittää sitä mielin määrin. Coco nuts on niin hyvää, että sitä on tullut tehtyä myös kotona. Makukin on aivan kuten mehubaarissa, joten tavallaan on vähän tyhmää maksaa melkein kuutta euroa Juice barin isosta smoothiesta, kun melkein samalla hinnalla smoothieta saa litroittain kotona.

kookos smoothie

On aika hassua, että en pidä kookosmaidosta yleisesti ruokien seassa. Esimerkiksi lilluva uunilohi kookosmaidossa on ällöä. Kylmään kookosmaitoon olen taas melkein jäänyt koukkuun, enkä voi ymmärtää miten oikean kookospähkinän sisällä oleva litku maistuu kamalalta, mutta purkista ostettu kookosmaito maistuu taivaalliselta? Asiaan löytyisi varmaan googlesta vastaus, mutten ole jaksanut alkaa metsästää tietoa.

Coco nutsia on tehty meillä ananaksen sijasta myös verigreipeillä, mutta maku ei ole niin hyvä (lue: makea) kuin ananaksella. Alkuperäisen reseptin ainekset saavat siis jatkossakin surista blenderissä.

kookos smoothiekookos smoothie

Coco nuts -smoothie

2 tosi isoa lasia

 • 2 kpl banaania
 • 1 purkki ananasrenkaita tai -paloja (myös puolikas tuore ananas passaa hyvin)
 • 1 prk kookosmaitoa
 • loraus juoksevaa hunajaa
 • pari isoa kourallista jääpaloja

1. Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi.

2. Kaada laseihin ja nauti!

kookos smoothie

8 Replies to “Smoothie nimeltään Coco nuts”

 1. Täytyy kokeilla kookosmaitoa smoothieen. Yleensä teen smoothiet jugurttiin.

  1. Kokeile ihmeessä, on tosi herkullista (jos siis tykkää kookosmaidosta). Siskoni mies teki smoothieta viimeeksi turkkilaiseen jogurttiin, sekin oli tosi hyvää ja hieman erikoisemman makuista.

 2. Nami! Olen laiskuuttani ostanut Prismasta Frooshin kookos-ananas-banaani-smoothieta, joka on kyllä hyvää, mutta kallista. Voisipa joskus surauttaa itse omat juomat.

  1. Surauta ihmeessä! Surauttaminen käy kädenkäänteessä. 🙂 Harmikseen vain blenderin putsaaminen jää aina itselle..

 3. Juu tämä ohje tuli kerran testattua ja voin sanoa, että maailmanparas esim.jälkkäriksi tai töihin välipalaksi.siispä kokeilkaa ihmeessä.he

  1. Kiitos heidi! 🙂 En voi kuin yhtyä kommenttiisi!

 4. Tää on niin hyvää! Ja kookosmaito on eri asia kuin se kookospähkinän sisällä oleva neste 😉

  1. Kiitos Eltsu! Tämä on kyllä niin hyvää. 😛 Kiva kun kommentoit, nappaan reseptin heti to do -listalle, näihin hellepäiviin tämä passaa enemmän kuin hyvin!

Vastaa