Hulmuavat helmat

Maalauksen ohessa ollaan onneksi päästy aina silloin tällöin valmiin (ruoka)pöydän ääreen. Ollaan pyritty käymään muutamia kertoja ravintolassa, mutta erityisen kivoja ovat olleet kutsut perheen/ystävien luokse. Eräs kutsu osui heinäkuun puoleen väliin, jolloin vaihdoimme maaliset vaatteet hieman hienompiin ja karautimme autolla herra Longfieldin äidin luokse synttäri-illalliselle.

Pöytään nosteltiin niin alkupaloja, pääruokia kuin jälkkäreitäkin. Ilta eteni iloisissa tunnelmissa ja vasta myöhään illalla oli aika palata kotiin. Oli ihanaa unohtaa maalausurakka edes hetkeksi, vaikka sudit heiluivatkin taas heti seuraavana päivänä.

synttärit

synttärit

synttärit

Herra Longfieldin sisko oli kokkailut hirmuisen herkulliset jälkkärit, joista saimme osan myös kotiinvietäväksi illan päätteeksi. Kolmikerroksinen (eiku siinä taisi ollakin neljä kerrosta) kakku oli ihanan raikas ja kesäinen. Olen korvamerkinnyt hieman vastaavanlaisen kakun jo pidemmän aikaa sitten, mutta sen tekeminen on vielä toistaiseksi jäänyt. Se mun korvamerkitty kakku ei kyllä varmaan ole kovin raikas, sillä siinä kerrokset on tehty eri suklaista.. 🙂

kerroskakku

Mutta nyt niihin hulmuaviin helmoihin. Mulla oli synttäreillä päällä Prahan reissulta ostamani Benettonin maksihame. En ole käyttänyt hametta kertaakaan, sillä en ole osannut yhdistää siihen mitään yläosaa. Toppien kanssahan näitä yleensä pidetään, mutta hameen vyötärökuminauha on sen verran ruma, että tiukemman paidan/topin kanssa vyötärö näyttää musta rumalta. Olen yrittänyt yhdistää hameeseen myös vyötä, mutta jotenkin kaikki variaationi ovat aina tökkineet.

Nyt yhdistin hameeseen löysän Gina Tricotin ”satiini”paidan, joka toimi hameen kanssa musta kivasti. Valkoisen paidan alle puin vielä ihan tarkoituksella tosi kirkkaan keltaiset tuubiliivit – kesällä nekin saavat vilkkua paidan läpi.

p.s. Nää oli taas näitä kuvauskertoja kun harmaan karvaisen kaverin oli ihan pakko tulla mun eteen makaamaan. 🙂

maksihame

maksihame

maksihame
helmet: Pick Point, paita: Gina Tricot, hame: Benetton, sandaalit: Aleksi 13«Vuosi sitten: Postikortti Prahasta»
«Kaksi vuotta sitten: P a n o r a m a»

4 Replies to “Hulmuavat helmat”

  1. Totta, siinä kakussahan oli neljä kerrosta kun pohjan ottaa huomioon. Onhan sekin kerros. 🙂 Ja mä kutsuin sitä urpona kolmikerroksiseksi kakuksi. Hyvin mä tiedän mitä oon leiponut. 😀

    1. En mä pohjaa edes ajatellut – katsoin vaan ensin että noi kaksi ylintä kerrosta oli samaa kerrosta. Onneksi tutkin kuvaa kuolavanalla varustettuna hieman pidempään. 😛

  2. Ihana karvakaveri!

    1. On hän kyllä aika valloittava kaveri! 🙂

Vastaa