Vitriini

Törkkäsin eilen iltapäivällä blogin facebook-sivuille kuvan, jossa näkyi jättimäinen kasa pakkausmuoveja, -styroksia sekä -pahveja. Taustalta saattoi bongata myös uuden ruokapöydän, tuoleja sekä osan ruokailutilan vitriinistä. Eilen meille tosiaan tuli iso toimitus Iskulta, kun kantajat kantoivat sisään ison ruokapöydän (sen ympärille mahtuu jatkopalojen ansiosta jopa 12 ruokailijaa!), 10 tuolia sekä lasiovilla varustetun vitriinin. Pohdin jo aiemmin keväällä ruokailutilan kalusteita, ja silloin mielessä/toiveissa oli ainakin Juvin puffetkaappi sekä neliö/pyöreä ruokapöytä.

Evita vitriini Isku

Evita vitriini Isku

Lopulta kävi niin, että ostimme kaikki ruokailutilan kalusteet Iskusta. Kävimme kyllä ensin Juvilla ihastelemassa sitä puffetkaappia, mutta kun tajusimme, että kaapin hinnaksi olisi tullut yli 2000 euroa, oli sen hankkiminen pakko unohtaa. Mutta meillä kävi törkeä tuuri Iskussa! Kaikkihan tietää, että nyt on kesä joka tarkoittaa lämpimien ilmojen ja loman lisäksi alennusmyyntejä.

Köpötellessämme pitkin Iskun käytäviä silmiini osui ihan ensin ruokapöytä. Pöydän väri miellytti silmää, se ei ollut valkoinen eikä tummanruskea, vaan juuri sopivan vaaleanruskea, joka ei taittanut punaiseen (enemmänkin ehkä keltaiseen?). Lähemmäs päästyäni ihastuin heti pöydän pintaan – siinä oli hieman sellaista laivamaisuutta paksujen lautojen sekä feikkipuunaulojen ansiosta. Pöydän luona näin myös ristikkoselkäiset tuolit paksujen beigejen istuintyynyjen kanssa, ja silloin se ostospäätös varmaan päässä tapahtui – täydelliset! Herra Longfield oli samaa mieltä. Myyjäkin ilmestyi paikalle nähdessään hyvin innostuneen Hulin ja sanoi, että koko Evita-sarja on alessa, ja sarjaan kuuluu myös esim. vitriini ja senkki.

Evita vitriini Isku

Evita vitriini Isku

Vitriini-sanan kuullessani käskin myyjän viedä meidät oikopäätä vitriinin luokse. Ja niinhän siinä sitten kävi, että koko setti lähti mukaan. Setillä tarkoitan myös liikkeessä ollutta mattoa, joka möllötti pöydän alla. Mattokin lähti mukaan -50 % alennuksella, täysihintaisena meillä ei olisi ollut törkeän upeaan käsinkudottuun nepalilaiseen mattoon ikimaailmassa varaa. Matto saapuu meille vasta parin kuukauden päästä, sillä jonkun pitää ensin kutoa se Nepalissa (myyjä takasi ettei kutoja ole lapsi).

p.s. Pöydän päällä oleva kattovalaisin menee vaihtoon heti kun löydän tyyliin sopivan kohtuuhintaisen lampun. Lisäksi takan hormin yläreunasta puuttuu vielä listat.

Evita vitriini Isku

Evita vitriini Isku

Evita vitriini Isku


«Vuosi sitten: Grillaa&Chillaa: Chimichurri-marinoitua naudan sisäfilettä»
«Kaksi vuotta sitten: BBQ ribs and brownies»

4 Replies to “Vitriini”

  1. Olipa hyvä löytö! Olen ihan samaa mieltä, että noissa kalusteissa on erittäin kaunis sävy, ihana lämpimän ruskea.

    1. Kävi kyllä tuuri. 🙂 Väriä on muutama muukin ehtinyt jo kehua, joka on tietenkin tosi kiva juttu!

  2. Ihanat kalusteet, sopisi meillekin. Mutta taidan odottaa kunnes lapset ei enää tuhoa pöytää. Aika monta koloa jo tullut :).

    1. Kiitos Minna! Mä jopa mietin jossain vaiheessa, että hakkaisin siistiin pintaan vasaralla vähän klommoja, jotta pöytä olisi rouheempi. Herra Longfield ei ole antanut mulle tähän vielä lupaa. 😉

Vastaa