5 komeinta ulkomaalaista miestä herra Longfieldin mielestä

Moicca seellä. Nyt olen vihdoin saanut kerättyä tarpeeksi tsemppiä ja rohkeutta jotta saan oman ulkomaalaisista ukoista koostuvan top5-listani valmiiksi. Tämmösen teko on masentavaa, sitä kattelee googlen kuvahaulla ukkeleita ja kattoo että ei toi oo minkään näkönen ja mikä toikin tossa luulee olevansa ja hahhah kuin typerän näkönen toikin urpo on, kaikista hiton mallinaamoistakin rupee löytää vaikka mitä vammaisuuksia. Sit sitä jossain vaiheessa havahtuu jotain todellisen torspon näköstä naamaa haukkuessaan että ei helvetti mähän katon peiliin. Oma pärstävärkki meinaan alkaa näyttää vielä normaaliakin väsyneemmältä tämmösen arvostelumaratonin jälkeen.

No, se siitä, sano eräskin mies kerran ristillä roikkuessaan ku sitä oli tökätty keihäällä mahaan ja se tuppas vähän harmittamaan, mut eihän sitä nyt kannattanut murehtimaan jäädä ku ei se mitään auta. Tässä tätä listaa nyt sitten tulee.

1. Johnny Depp

Laitetaan tähän nyt Johnny Depp heti kärkeen. Mies on maagisen hyvä näyttelijä, tosin puolet jampan leffoista on jotain käsittämättömiä hörhöyksiä joita en itse saa itseäni katsomaan, niinku nää Jalit ja Suklaatehtaat ja Saksikäsi-Edwardit ja ties mitkä Tim Burtonin kummallisuudet. Loput puolet sit taas on käsittämättömiä hörhöyksiä jotka on ihan mahtavia. Mies vääntyy rooliin kuin rooliin ja kekkuloi Johnny sitten sekakäyttäjänä Las Vegasissa, sekavana merirosvona tai vaikka mielenvikaisen Leonardo Di Caprion isoveljenä, hemmetin komea ukkeli se on silti. Edes mittariin kertyneet vuodet ei ole asiaa mihinkään muuttaneet.

Tiesittekös muuten että Johnnystä tehtiin vuonna 2012 comanche-intiaaniheimon kunniaintiaani? Tai että miehen mukaan on jostain syystä päätetty nimetä hummereille ja skorpioneille sukua ollut muinainen laji Kooteninchela deppi? En minäkään tiennyt, mutta onneksi on Wikipedia.

Johnny Depp

2. Brad Pitt

Toinen näyttelijänplanttu sit heti perään. Brad Pitt oli aluksi itselleni aika öklöttävä hahmo, varmaan koska sitä joka tuutissa niin ihanaksi aikoinaan hehkutettiin. Ajattelin että helppohan se on tommosella pärställä ja fysiikalla leffoja tehdä, riittää vaan ku pistää Bradin seisoo nurkassa ja jo myytiin 6 miljoonaa ensi-iltalippua. Mut sit ku ikää oli karttunut tarpeeksi jotta osasin miehen näyttelijäntyötä objektiivisesti katsoa, niin huomasin että hitto se on taitava. Esitti Brad sitten mustalaisnyrkkeilijää, masentuneen toimistotyöntekijän jakomielipersoonaa, natseja massamurhaavaa punaniskaa tai baseball-jengin manageria, aina on jälki yhtä vakuuttavaa. Nykyään mies on yksi mun lempparinäyttelijöistä, niin se mieli muuttuu ku kokemust karttuu ja virheist oppii, me ollaan nuoriso, me ollaan tulevaisuus.

Brad Pittin miinukseksi pitää lukea se että mies vaihtoi omallekin ihq-listalle päässeen Jennifer Anistonin johonkin adoptiolapsia keräilevään vajakkiin. Urpo! Johnny Deppin vastaisesti ikäkin alkaa hiljaksiin vetää Bradin auraa alaspäin, jossain uudessa partavesimainoksessakin se jo näyttää vähän sellaselta alzheimer-taudin alkuvaiheissa elämää ihmettelevältä hemulilta. Mut viel kerkee tälle listalle.

Brad Pitt

3. Sawyer

Maanmainiosta TV-sarja Lostista tutuksi tullut Sawyer pääsee listalle helposti. Rasittavan komea ukko, vähän sarjaa katsellessa aina kyrsi kun ohjaajat oli laittanu sen kekkuloimaan ilman paitaa kaikkiin mahdollisiin kohtauksiin mihin vaan pystyi, tiesivät nähtävästi miten saadaan naispuolisia katsojia sarjalle. Hemmetin hauska hahmo silti koko Sawyer, karski rikollinen jostain Alabamasta joka murjauttelee jatkuvia onelinereitä, mut sit kuiteski olikin pohjimmiltaan hyvä ja hieno mies, kopteristakin hyppäs vapaaehtoisesti mereen jotta muilla olis mahikset selviytyä.

Kumma että Sawyeriä näytelleen Josh Hollowayn ura oo oikein lähteny Lostin jälkeen minnekään, viimesimmässä Mission Impossiblessa mies oli sentään saanu jonku roolin mutta esim. joku samuliedelmann Suomesta oli tätä janaria näkyvämmin esillä siinäkin. Mahtaa kyrsiä. No, ehkä joku Tarzan vaikka jossain vaiheessa tehdään uudestaan, siinä roolissa Josh vois päästä näyttämään parhaita puoliaan.

JOSH HOLLOWAY

4. David Beckham

Näyttelijöitä nyt on tullu valittua tähän asti pelkästään, joten laitetaas jalkapallopeluri seuraavaksi. Vähän tylsä valinta tää Beckham, Hulilla oli paljon mielenkiintosempia fudispelaajia komeiden kirjoissaan, hevosnaama- Ruud Van Nistelrooy ja Sami Khedira ainakin, lisäksi kotimaisista tuntuu vähän turhankin hyvin kelpaavan Niki Mäenpää. Mut mä oon massaa ja nimeen David Beckhamin, koska onhan se nyt komeempi ku kaikki noi muut yhteensä. Ja komee sillee miehisellä tavalla, eikä niinku joku rasvassa uitettu Cristiano Ronaldo joka vapaa-aikanaan tykittelee pinkeissä mikroshortseissa ja napapaidassa. Hyi hitto.

Beckhamia en jostain syystä tunne henkilökohtaisesti, mutta oon saanu ukkelin luonteesta semmosen kuvan että se ei yhtään istu tohon ulkomuotoon, vaan mies tuntuu olevan ihan symppiksen olonen, semmonen ujohko, kimeä-ääninen pösilö joka on helposti muiden vietävissä. Onneksi geenit paikkasi näitä vajeita antamalla vähän bonaria ulkonäköön ja kohtuullisen oikean jalan jalkapallon pelaamiseen, niin on pösilö-Davidkin saanu sitten vähän leipää pöytään.

David Beckham

5. Carl Philip

Viidenneksi laitan ihan kiusallanikin tämmösen jampan naapurimaastamme, kattokaa nyt minkä näkönen jermu ja se on hitto prinssi vielä kaiken päälle, mitä muuta enää tarttee? Listalle sieltä ja äkkiä sittenkin! Varmaan kelpais monelle jos tulis valkeella ratsulla pihaan ja sanois että läheppä nyt messiin. Mä ainakin lähtisin. Tällä jampalla on kaksi ihan kohtalaisen näköistä isosiskoakin, joista nuorempi Madeleine jäi vain niukasti ulos omalta top5-täti-ihmiset listaltani. Jännä miten siitä kaljuuntuneen koalan näkösestä kunkusta ja naama Jokeri-hymyyn halvaantuneesta kuningattaresta on saatu ihan kohtuullisen näkösiä lapsia aikaiseksi. Vai onko ne niiden sittenkään..?

Ruotsin kunkku

Carl Philip

Sellanen siitä listasta nyt sit tuli. Ulos jäi vielä monta näyttelijäpojua kuten Ashton Kutcher, Daniel Craig, Robert Downey Jr. sekä Nikolaj Costar-Waldau, lauleskelija Jared Leto ja jaliksenpelailija Fernando Torres.

Jokeri-korttina pitää silti mukaan päästää vielä herrasmies nimeltä Omar Borkan Al Gala. Tämä nimi ja hänen karu elämänkohtalonsa tuli vastaan kun näitä komeita ukkoja netistä etsiskelin. Mies ihan aikuisten ja lastenkin oikeasti karkoitettiin aikoinaan Saudi-Arabiasta, koska hänen katsottiin olevan liian komea ja aiheuttavan siksi massarakastumisia maan naisissa. Maan lait tietäen ehkä ihan hyvä päätös, säästyipähän varmaan jokunen nainen ruoskinnalta, happokylvyltä ja kivitykseltä jos ei muuta, mutta onhan toi nyt aika käsittämätöntä. Pakkohan näin vaarallisen komea kaveri on tällä listallakin siksi noteerata vaikkei varsinaisesti mikään julkkis olekaan.

Omar Borkan Al Gala

Mut nyt saa riittää komeet miehet. Mä meen kattelee Danny De Viton, Franck Riberyn, Marko Kiprusoffin ja Klonkun kuvia, sen jälkeen oma peilikuva ei ehkä ota enää niin pahasti päähän ku just nyt.«Vuosi sitten: Rikkaiden kesäkeitto»
«Kaksi vuotta sitten: Kööpenhaminan TOP 3 ravintolat»

7 Replies to “5 komeinta ulkomaalaista miestä herra Longfieldin mielestä”

 1. Johnny Depp ja Carl Philip ahhh ihania miehiä 😉

  1. Mun on kyllä pakko sanoa, etten tajua tota Johnny Deppiä enkä Davidia.. Mutta Carl on ihan ok. 🙂

  2. Eiks ookki? Ahh!

 2. murmeli says: Vastaa

  Herraisä mitä tekstiä :D. Hauskaa luettavaa!

 3. Tää oli huippu teksti, hauska, kiitos Herra Longfield! Nyt etsin käsiini sen täti-ihmiset listan…
  ps. Kungafamiljen kohdalla nauroin ääneen, hillitön 🙂 Ja ah niin komea Carl Philip…

  1. Kiva jos oli hauskaa! Onhan tuossa Ruotsin kruunupäiden jälkeläisissä jotain kummaa, tai sit tietyt geenit on vaan hypänny vanhempien yli 🙂

Vastaa