Sushibar + Wine Korjaamo ja Hesan isoimmat jätskipallot

Olen hehkuttanut blogissa sekä ihan vapaa-ajallakin Tapiolan LN-Sushi Artin susheja. Olen myös raahannut espoolaiseen ravintolaan ystäviäni, jotta he uskoisivat kehujeni olleen totta. Erään ystäväväryppään kanssa pidetty sushi-ilta päättyi lopulta niin, että sain kutsun Korjaamon Sushibar + Wineen, josta saa kuulemma myös tosi hyviä susheja (kuulemma jopa parempia kuin Tapiolasta). Tätä väitettä en voinut uskoa todeksi, joten viime viikolla kävimme sitten kolmen leidin voimin testaamassa kehutut Korjaamon sushit.

Sushibar + Wine Korjaamo

Sushibar + Wine Korjaamo

Ilma oli viime viikon torstaina upea, joten suuntasimme ystävieni kanssa Sushibarin terassille, joka oli ihan hirmuisen suloinen! Vehreiden puiden ja nurmikon vieressä oli oikein ihana istuskella iltaa. Viereisistä pöydistä kantautui hyväntuulista naurua ja ilmestyi terassille eräs karvainen kaverikin viihdyttämään muita paikallaolijoita. Terassin lisäksi Sushibarin menulista oli loistava. Makit, nigirit ym. oli kuvattu tarkoin, joten oma tilaus oli helppo tehdä selkeiden kuvien ja hyvän ainesosaluettelon avulla. Tykkäsin!

Yllättyin kuinka nopeasti sain tällä kertaa tilaukseni tehtyä, listalta valikoitui alkuun tulinen Kim Chi -salaatti, kaksi kampasimpukkanigiriä sekä kasa isoja caesarmakeja.

Sushibar + Wine Korjaamo

Sushibar + Wine Korjaamo

Sushibar + Wine Korjaamo

Sushibar + Wine Korjaamo

Korjaamon sushit olivat tosi hyviä. En voi sanoa, että ne olivat parempia kuin espoolaiset toverinsa, mutta ihan samalle viivalle näiden kahden sushiravintolan sushit kyllä yltävät. LN-Sushi Artin tavoin Korjaamon Sushibarissa sai todella hyvää ja hymyilevää palvelua, ja se jos joku on aina plussaa!

Sushien jälkeen meidän teki tietenkin mieli jotain makeaa. Mulla oli lompakossa vielä muutamia Tennispalatsin jätskikiskan alelippuja, joten päätimme kävellä Kamppiin. Matkalla hölötimme ja räkätimme niitä näitä. Eksyimme myös kuvaamaan itseämme Töölössä sijaitsevan kivikirkon luokse (pakko tunnustaa, etten vieläkään muista sen kivikirkon nimeä). Haluaisin niin kovasti laittaa postaukseen muutamaan ”parhaan” otoksen meidän kuvasessiosta, mutten kuulemma saa. 😉

Kivikirkolta matka jatkui vielä hetken ennen kuin saavuimme Tennispalatsin jätskikiskan luokse. Kuussa käynnin jälkeen kävimme herra Longfieldin kanssa täällä jätskeillä, ja tiesin jo valmiiksi, että jätskikiskan pallot ovat ihan megalomaanisia. Itse päädyin ottamaan kaksi palloa (wanhan ajan suklaata ja murukeksiä), ja oli kyllä naurussa pitelemistä kun sain molemmat pallot omiin kippoihin, koska ne eivät mahtuneet samaan! Toinen ystäväni otti pehmiksen, ja toinen minttusuklaa-jätskiannoksen, joka tarjoiltiin isosta muovisesta tuopista. 😀 Että jos jollakulla iskee jätskihimo Kampin lähettyvillä, suosittelen Tennispalatsin jätskikiskaa suurella jätskisydämellä!

jätskit

p.s. Me ei jaksettu syödä kolmeen pekkaan läheskään kaikkia kuvassa olevia jätskejä, vaikka syötiin kaikki sekaisin toistemme annoksia. Huh!


«Vuosi sitten: Taikametsä»
«Kaksi vuotta sitten: Aakkoset: B niin kuin Beatrix Potter»

4 Replies to “Sushibar + Wine Korjaamo ja Hesan isoimmat jätskipallot”

  1. Olen käynyt vain Kampintorin Sushi+Winessä, mutta en tuolla enkä edes Uudenmaankadun saman ketjun Sushi Barissa, vaikka kuljen sen ohi lähes päivittäin. Sushit kuitenkin olivat sen verran hyviä, että pitäisi käydä. Näyttävätkin niin hyviltä!

    Kirkko lienee Temppeliaukion kirkko?

    1. Joo just se kirkko oli kyseessä! Siellä oli kyllä upea valo ja kukkaloisto illansuussa. 🙂 Voisi kesälomalla vaikka mennä paikan päälle kameran kanssa.

  2. Siis miten herkullisen näköisiä susheja! 🙂 Olen käynyt Sushibarissa Uudenmaankadulla, mutta ei ne minun mielestä ihan noin isoja ja hyvännäköisiä ole koskaan olleet… Pitääpä testata Korjaamokin vielä joku kerta!

    Temppis on kyllä upea, mutta Töölön kirkko on toki paras. 😉 Tosin ehkä mielipiteeni on hieman puolueellinen tässä…

    1. Toinen kavereistani on käynyt jokusen kerran Sushibarissa ja sushit ovat olleet kuulemma aina hyviä! Tänne täytyy kyllä palata vielä joskus herrankin kanssa. 😛

Vastaa