6 Replies to “Talviturkki läks!”

 1. Ompa hauska :). Itsellä vieläkin talviturkki heittämättä. Reilun viikon päästä mökille, jos sitä sitten uskaltaisi meressä pulahtamaan.

  1. Mulla jää usein koko turkki heittämättä, tai sitten viskaan sen jossain etelän lämmössä elokuussa. 🙂 Mutta tänä kesänä olin tosi rohkea, herra Longfield ihmetteli mun rohkeaa tekoa vielä eilen illalla!

 2. 😀 Hauska (etenkin kun huomioi tuon kuvan oikeassa alalaidassa)! Ja olet kyllä rohkea -mä en ikinäikinäikinä voisi hypätä noin… Heitin juuri talviturkkini lämpimään Joonianmereen ja sinnekin kastautuminen kesti ehkä viisi minuuttia sentti kerrallaan…

  1. No, me tulkittiin kyltti niin, että siitä ei saanut hypätä pää edellä. 🙂 Ja mähän en uskalla luonnonvesiin hypätä kuin pommilla sillä pelkään, että mun jalat osuu pohjaan. En voi myöskään suoristaa jalkoja vasta kun pinnalla, joten hypyn jälkeen on kohtuullisen hankalaa nousta takaisin pintaan. 😉

   Ja tää oli multa eka kerta kun hyppää näin – taidan tehdä ensi kesänä saman homman! Suosittelen testaamaan. 😀

 3. Hauska kuvasarja!

  Talviturkki on vielä heittämättä, vaikka meri on melkein vieressä. Täytynee odottaa sitä seuraavaa hellejaksoa. Niitä on varmasti tulossa vielä, onhan…

  1. Mereeen en ehkä uskalla Suomessa mennä ollenkaan, mutta toi järvivesi oli kyllä tosi lämmintä ensimmäisen paniikkikohtauksen jälkeen. 🙂

Vastaa