Rönsyilevän romanttista

Kaksi varsin tärkeää, mutta samalla hyvin erilaista, asiaa saatiin päätökseen perjantaina. Samalla kun muurari viimeisteli iltapäivällä takkaamme, löysin minä käsiini täydellisen pitsimekon. Takan kanssa on sählätty ihan urakalla ja pitsimekon etsintäoperaatio on kestänyt melkein puoli vuotta. Mutta nyt meillä on upea takka ja mulla iki-ihina pitsimekko.

pitsimekko

Ja heti mairittelevien alkusanojen jälkeen täytyy lisätä, että takan luukuista on toinen vielä väärän värinen. Sitä ei kyllä välttämättä kuvista huomaa, mutta oikeanpuoleinen luukku on tummemman hopea kuin vasemmanpuolinen. Tämä ei kuitenkaan estä takan käyttöä, joten illalla meillä on tarkoitus testata takka! Aivan mieletöntä – oma takka. ♥

Takan vierestä voitte bongata erään toisenkin ihanuuden (enkä nyt tarkoita harmaata karvaista kaveria, jonka oli jälleen ihan pakko ängetä kaiken keskipisteeksi). Se on toi matto, ihanan värikäs HAYn huopapallomatto. Matto odottaa vielä pääsyä sen oikeaan sijoituspaikkaan, joka on eteisen vieressä oleva pikkuvessa. Vessan takaseinä on kuitenkin vielä(kin) laatoittamatta (hoitumassa ensi viikon loppupuolella), joten vessaa on turha alkaa sisustaa. Olen kuitenkin ottanut maton jo paketista suoristumaan, jotta saan sen käyttöön heti kun laatat ja vessanpönttö ovat omilla paikoillaan.

pitsimekko

Takka on Uuniseppien Erkkeri Nostalgia, johon on valittu romanttiset koristekaakelit. Takasta olen kertonut tarkemmin viime vuoden lokakuussa, jolloin takkaa valittiin.

Uuniseppien palvelu on ollut oikein hyvää, vaikkakin koristekaakelitilaus jouduttiin tekemään pariin kertaan uudestaan, mikä viivästytti takan valmistumista parilla viikolla. Asiat hoidettiin kuitenkin lopulta hyvin, joten kummempaa vaivaa meille ei viivästymisestä aiheutunut. Tai no, olihan melkein puolet olohuoneesta perjantaihin asti suojien alla, ja saimme myös ihailla pari viikkoa muurarin tarvikkeita pitkin olohuonetta..

pitsimekko

Romanttisesta takasta päästään löyhää aasinsiltaa pitkin romanttiseen pitsimekkoon. Monen monta kuukautta kestänyt mekkometsästys on tuonut vaatekaappiini tähän mennessä kaksi pitsimekkoa sekä yhden pitsitopin (niitä saattoi kyllä olla vielä joku muukin..). Hutiostoksia ei ole ollut mikään, mutta vasta perjantaina löytämäni mekko täytti kaikki asettamani vaatimukset – siinä on hihat, se on kevyt ja ennen kaikkea tarpeeksi pitkä.

Olen ollut viittä vaille valmis maksamaan vastaavasta mekosta 150 euroa, mutta kollega sai pääni kääntymään viime hetkellä. Onneksi muuten käänsi, maksoin tästä mekosta nimittäin hurjat 29,90 euroa (eikä ollut edes alessa)! Ja tottahan toki mekko löytyi lopulta H&M:stä – miksi en käynyt siellä ihan heti??

Mekko pääsi heti lauantaina käyttöön kun suuntasimme vanhempieni luokse äidin ja siskon synttäreille. Äiti piti mekosta koska se on sopivan löysä ja kyllä sitä muutkin taisivat kehuskella. 🙂

pitsimekko

pitsimekko


«Vuosi sitten: Ruskeat letut hedelmäsalaatin ja jätskin kera»
«Kaksi vuotta sitten: Omaa tyyliä metsästämässä: Yläosat»

6 Replies to “Rönsyilevän romanttista”

  1. Kaunis mekko, sopii sulle hyvin! Ja noi takan koristekaakelit kruunaavat (kirjaimellisesti) sen 🙂

    1. Kiitos Riikka! 🙂 Tämän takan äärellä kelpaa kyllä sitten talven pakkasilla värjötellä, nyt nautitaan tosin kesästä! Vaikka hyvin takka toimii kesällä esim. sateella makkaranpaistopisteenä. 😛

  2. Nyt on kyllä monta ihanaa asiaa samassa kuvassa, kaunis takka, bloggaaja, mekko ja matto 🙂

    1. Hahahhaa! Älä unohda harmaata karvaista kaveria. 😉

  3. Ihana tuo takan koriste kaakeli. Harmi, että meille tultava matala takka.

    1. Koristekaakelit kyllä kruunasivat komean takan. Me haluttiin mahdollisimman korkea takka ison huonekorkeuden vuoksi. Korkeassa tilassa korkeampi takka pääsee paremmin oikeuksiinsa. Ei olla kyllä harmittavasti vieläkään ennätetty takkaa testaamaan, vaikka se piti tehdä heti! Murr..

Vastaa